خبــر هـایی احتمالی و جالـب از بازگشـت شــان مایکلــز
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
گفته می شود که شان مایکلز بازگشتش در پی پی وی سامراسلم کاملاً قطعی شده و شاهد حضور او در این پی پی وی هستیم
اما خبر جالب آن است که او را در قالب تگ تیم دی اکس خواهیم دید و او برای بار دیگر با تریپل ایچ تگ تیم پارتنر می شود و پاییز اختصاص به این استوری لاین دارد ، اما خبری دیگر حاکی از آن است که در پی پی وی آرماگدن در San Antonio , Texas که هم تَون شان مایکلز است برگزار می شود و احتمال داده می شود که او را در یک بازی بر سر کمربند ببینیم
باز هم اضافه می کنم این خبر در حال حاضر در کمپانی در حال گفتگو است و احتمال اینکه قطعی نشود هم می رود
RE: خبــر هـایی احتمالی و جالـب از بازگشـت شــان مایکلــز
معین معین مرگ به نیرنگ تو خون من و بابک و علی می چکد از چنگ تو :4:
ولی چی میشه ارماگدون چمپ شه بعد از 7 سال .
مهم ترین عامل جذاب شدن استوری های WWE شان بود ... فکر نمی کنم دوباره سر کمربند بره ... از اون واسه جذاب کردن استوری های سر کمربند استفاده نمی کنند ... ولی اگه استفاده کنن بهترین استوری های WWE رو دوباره شاهدیم !!!
آره خدا كنه چمپ كننش.حقش رو به نظر من خوردن تو WWE .حق ش*ان ماي*ــــــــــكٍلز اين نبوده.
خدا رو شكر ! كاشكي شان باي نده ! چي ميشه تا 5 سال ديگه حداقل بمونه !
يعني ميشه ؟!
امیدوارم استوری لاین بین لگسی و دی اکس را ایجاد کنن و دی اکس یه حال اساسی به رندی و لگسی بدن!!:24::24::24:
بعيد نيست يهو يونيفايد تگ تيم بشن:4:
پس بازگشتش یک حسن دیگه هم داره . اینه که تریپل ایچ رو یخورده از کمربند قهرمانی جهان دور میکنه . این دگیم بدجوری چسبیده به تایتل مچ . من یکی که داره حوصلم ازش سر میره .
شان بره طرف تایتل بهتره . درسته نسبت به قبل ضعیف تر شده و کشش مسابقات خیلی سنگین رو نداره اما بنظر من همین الانش هم از خیلی ها بهتره .
پس دیگه بازگشتش حتمی شد.:5:
بالاخره انتظار ها به پایان رسید ، The Headliner , The Main Event , The ShowStopper , Mr.WM , The Icon is Coming Back
و از همه مهم تر این بار به معنی واقعه ای هدلاینر میخواد برگرده.
7 سال وایسادیم تا یه بار دیگه چمپ ببینیمش.
کسی که همیشه پایه زیبا کردن استوریلاین ها بود ، کسی که تمام مسابقاتش از زیبایی خاصی برخوردار بود ، کسی که وجودشو واسه این کمپانی گذاشت ، کسی که با بودنش داخل ریگ چنان الکتریسیته ای در آرنا به وجود میاورد که مردم رو به هیجان میکشوند ، کسی که نبودش تو رینگ قابل تحمل نیست ، شان مایکلز دوباره برمیگرده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shawn Michaels
پس دیگه بازگشتش حتمی شد.:5:
بالاخره انتظار ها به پایان رسید ، The Headliner , The Main Event , The ShowStopper , Mr.WM , The Icon is Coming Back
و از همه مهم تر این بار به معنی واقعه ای هدلاینر میخواد برگرده.
7 سال وایسادیم تا یه بار دیگه چمپ ببینیمش.
کسی که همیشه پایه زیبا کردن استوریلاین ها بود ، کسی که تمام مسابقاتش از زیبایی خاصی برخوردار بود ، کسی که وجودشو واسه این کمپانی گذاشت ، کسی که با بودنش داخل ریگ چنان الکتریسیته ای در آرنا به وجود میاورد که مردم رو به هیجان میکشوند ، کسی که نبودش تو رینگ قابل تحمل نیست ، شان مایکلز دوباره برمیگرده.
تکبیر ... الله اکبر الله اکبر :4: