دانلود مسابقات Elimination Chamber
با سلام
من و علی (Basted) تصمیم گرفتیم دانلود تمامی مسابقاتی رو که به صورت المنشین چمبر برگذار شده است رو بذاریم
در اولین پست براتون المنشین چمبر سال 2003 رو که در پی پی وی سامر اسلم برگذار شده است
این بازی بین شاون مایکلز , تریپل اچ , گلدبرگ , کریس جریکو , رندی اورتون و کوین نش برگذار شد
در این بازی تریپل اچ باید از WHC خود دفاع میکرد
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]/ حجم: 67 MB / سرور: Rapid Share /
RE: دانلود مسابقات Elimination Chamber
علی آقا لطفا برای فردا اونی که سینا آخرای سال 2005 برد و بعدش اج اومد و کیف مانی این د بنک رو کش کرد بذار.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayan_cena_jeff_batista
علی آقا لطفا برای فردا اونی که سینا آخرای سال 2005 برد و بعدش اج اومد و کیف مانی این د بنک رو کش کرد بذار.
1.این بازی در پی پی وی نیو یرز رزولوشن 2006 برگذار شد
2.چشم .حتما میذارم
با سلام
براتون بازی المنشن چمبر نیو یرز رزولشن 2006 رو آماده دانلود کردم به درخواست آقا شایان
این بازی بین جان سینا و شاون ماکلز و کرت انگل و کین و کارلیتو کریس مسترز برگذار شد
در این بازی جان سینا باید از دابلیو دابلیو ای چمپ خود دفاع میکرد
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] / حجم: 38 MB / سرور : Rapid Share / فرمت : WMV /
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] / حجم: 35 MB / سرور : Rapid Share / فرمت : WMV /
با سلام
در این پست براتون در گیری آخر بازی المنشن چمبر 2002 بین شاون ماکلز و تریپل اچ آماده کردم این بازی در survivor series انجام شد که اولین بازی تاریخ المنشن چمبر در این پی پی وی برگذار شد
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]/ حجم: 15 MB / سرور: Rapid Share / فرمت:FLV