تشکیل دوباره دی ا*ک*س ؟؟؟؟
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
طبق خبرهایی از چند سایت معتبر احتمال تشکیل دوباره دی جنریشن ا*ک*س وجود دارد
قرار است که شاون در سامر اسلم برگرد و با تریپل اچ تگ شود
احتمال زید در گیری این تگ تیم با تیم لگسی خواهد بود
( ابته همه اینا در حد شایعست ولی احتمال صحت داشتن این موضوع کم نیست )
RE: تشکیل دوباره دی ا*ک*س ؟؟؟؟
خوبه دیگه کمربند رو بدن دست سینا بعدم برن واسه دی اکس خوداییش یه سالی هست نه رندی نه سلطان شماها دست از سر دبلیو دبلیو ای بر نداشتن:4:
به نظر شما تشکیل DX با این قانون جدید wwe که واسه زیر 13 ساله ها تصویب کرده ممکنه؟دی اکس که توش دری وری گفتن نباشه به چه دردی میخوره.
چرا دیگه.خوب دری وری های زیر 13 سال میدن.
حالآ مگه همه DX رو برای دری وری گفتن میخوان ؟؟؟!
DX میتونه با قدرت بیاد و همه ی حریفان رو کنار بزنه و همه رو شکست بدن.( البته تا قبل از اینکه Brothers Of Destruction دوباره تشکیل بشه :24: )
در حالی که حتی گفتن سان آو ا بچ ممنوعه،عملا قسمت اعظم دی اکس و جذابیتش میره.از لحاظ کشتی گرفتن معلومه که تیم قوی ای هست اما اگه شهرت DX برای کشتی گرفتن بود تا الان هزار تا dx ساخته بودن
من که از این گروه متنفرم...شان و تریپل اچ رو به تنهایی دوست دارم اما این گروهشون به نظر من زیاد جالب نیست...سال 2006 و 2007 هر کار +18 که میتونستن انجام بدن انجام دادن...اصلا جالب نبود کارهاشون...
اگر قرار باشه تریپل اچ تگ تیم کار کنه فقط اوولوشن
اتفاقا اگه دوباره تشكيل شه كه احتمالش كمه خيلي به شو ها كمك ميكنه
بله دیگه این قانون مسخره زیر 13 سال رو وقتی گذاشتن که دیدن بیشتر طرفداران اقای X (با س شروع می شود ) زیر 13 سال هستن و همه جارو قرق کردن بعد هم جار میزنن اقای X بین همه یه سنین طرفدار داره و قهرمان مردمی هستش ....
این پایین اومدن ریتینگ هم بخاطر همین چون بچه ها تکلیف دارن نمیتونن از ساعت 5 تا 6 تلویزیون رو روشن کنن(به وقت اونجا ) جوان های و بقیه هم که دیگه با این مسخره بازی ها اقا X داره حالشون به هم میخوره پس نگاه نمیکنن .....
من در کل با تشکیل دوباره دی اکس موافقم البته اگه به خردسالان عزیز (X FAN ) ها بر نخوره ...
البته حرف اقا شایان هم شاید درست باشه که هر کودوم سینگل قشنگ بازی میکنن.
من خودم طرفدار سینا هستم و هیچ منافاتی با طرفداری سینا با بالای 13 سال بودن نمیبینم اما از دی اکس هم خوشم میاد.اینکه خیلیها وجود سوپراستاری که بچه ها ازش خوششون بیاد رو همزمان با وجود دی اکس نمیتونن درک کنن تقصیر سینا نیست.