براک لزنر: از بازی مقابل فدور لذت خواهم برد
[size=small]براک لزنر در صحبتهای ایخرش که بیشترش با هوادارانش بوده حرفهای بسیار جالبی رو زده.
درباره UFC 100 هم میگه که من واقعا دیوونه شده بودم و بعدش با همسرم خیلی صحبت کردم.
او خیلی خوبه و به من امید داد.اونم مثل من توی شرایط سخت زیادی بوده و اون موقع به من کمک زیاد کرد.
همچنین درباره عملکردش در UFC میگه که من کارم رو ادامه میدم و دوست دارم بازیهای زیادی انجام بدم.
من هدف بزرگی دارم و اون هم تبدیل شدن به بهترین مبارز UFC هستش و در این راه کارهای بزرگی رو باید انجام بدم و قهرمانان بزرگی رو شکست بدم.
همچنین درباره مبارزه بعدیش میگه که همیشه در دسته سنگین وزن مبارزان خوب بیشماری وجود دارن.
فدور هم مبارز بسیار خوبی هستش و من منتظر موقعی هستم که باهاش مصاحبه کنم.
من عقیده دارم بهترین همیشه باید با بهترین ها مبارزه کنه و فدور هم یکی از اونهاست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/size]
RE: براک لزنر: از بازی مقابل فدور لذت خواهم برد
آرمین ، خیلی حال میکنم . اخبار UFC رو خیلی ردیف مینیوسه
من خودم الان اعتقاد دارم اون درگیری خونــی براک و میر همش زیر سر این آرمین ما بوده :4:
------------------
ولی به نظرم نقطه پایان براک تو UFC مقابل لشلی هست . که احتمالا به UFC میاد
نظر لطفته پوریا جان.دیدم بچه ها دارن به نسبت خوب استقبال میکنن من هم گفتم بذارم و حتما ادامه میدم.
لشلی هم مثل لزنر میتونه همه رو درو کنه ولی قطعا به پای لزنر نمیرسه.
الآن تنها چیزی که میتونه لزنر رو متوقف کن یه مصدومیت هستش وگرنه با این سطح مسابقه کسی حریفش نمیشه.
آپدیت
خبر رسیده که فدور به زودی قراردادش رو رسمی میکنه و بازیش هم با لزنر انجام میشه.
نه حریفش بارنت دوپینگ کرده بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KANE
ولی به نظرم نقطه پایان براک تو UFC مقابل لشلی هست . که احتمالا به UFC میاد
دمت گرم پوریا جون:7:
این حرفت رو باید با آب طلا بنویسن بذارن توی سازمان ملل بقل بیانیه کوروش:4:
آرمین یه چی میگیا...