نتایج اسمک دان به تاریخ 4 آگوست
اسمک دان این هفته با نشان دادن ویدئویی از جف هاردی و جان موریسون شروع میشه .
سی ام پانک وارد میشه و در صحبت هایش میگه که من در راه آموزش دادن به مردم که بفهمن فرق بین درست و غلط چیه ادامه میدم . سی ام پانک خطاب به جف هاردی به تماشاگران میگه اینم یک مانع دیگر در زندگی من هستش که از راه برش خواهم داشت . ویدئویی از حمله پانک به جف هاردی در هفته ی گذشته پخش میشه . پائنک میگه شماها جف هاردی رو دوست دارید چون جف هاردی نیز درست مثل شماها نیرو و توانی نداره . تماشاگران به شدت او را بوووو می کنند . سپس پانک مردم رو به خاطری که خودش انجام نمیده سرزنش میکنه ... سیگار کشیدن ، ماری جوآنا و مشروبات الکلی از این موارد است . وی میگه اونا به یک قهرمان آراسته و بی پرده نیاز دارند . .. شماها به سی ام پانک نیاز دارید .
----------------------------------------------
World title CM Punk vs. Jeff Hardy
قبل از به صدا در اومدن زنگ بازی جف به پانک حمله میکنه . کارکنان وارد مینش و این دو رو جدا می کنند . سپس وینس مک مهن وارد میشه که از دست تدی لانگ خیلی ناراحت است چون نمیتونه به درستی شو رو کنترل کنه . سپس وینس میگه از زمانی که تدی نمیتونه شو رو کنترل کنه من یک مهمان رو مامور کردم که به زودی خواهید فهمید این مامور چه کسی خواهد بود . پانک و جف دوباره با هم درگیر می شوند .
در بازی بعدی جان موریسون به مصاف تایسن کید رفت که مسابقه ی واقعا خوبی بود . جان موریسون پس از انجام یک split legged twisting press بر روی حریقش و پین کردن او توانست برنده ی مسابقه شود . مسابقه ی واقعا زیبایی بود و در هر صحنه نزدیک بود که هر دو استار نتونن قبل از 3 شماره حریفشون رو رد کنند . جان موریسون نیز به شدت در این بازی تشویق شد .
---------------------------------------------------------
در مسابقه ی بعدی Slam Master J با انجام یک top rope splash توانست بر چارلی هاس غلبه کنه .
------------------------------
R-Truth vs. Mike Knox vs. Dolph Ziggler vs. Finlay for WWE Intercontinental championship
در مسابقه ی بعدی که به صورت 4 نفره بود هر کسی که برنده ی این بازی میشد جواز بازی برای عنوان بین قاره ای را در پی پی وی سامراسلم کسب می کرد . در اواخر مسابقه فینلی برای انجام Emerald Frosio بر روی زیگلر رفت ولی مایک ناکس وارد شد و یک بیگ بوت به صورت فینلی زد . R-Truth حرکت ariat off ropes رو بر روی زیگلر اجرا کرد و دو شماره کسب کرد . سپس فینلی یک ضربه ی سنگین با چوب دستی خودش یعنی shillelagh به مایک ناکس میزنه . در یک رفت و برگشت زیگلر فینشر خودش رو بر روی فینلی اجرا میکنه و او را پین فال میکنه .
---------------------------------------
در بک استیج ملینا و ماریا دارن درباره ی رابطه ی دالف زیگلر با ماریا صحبت می کنند . ملینا میگه من در مورد تو خوشحال بودم ولی اخیرا چیزهای بدی رو در مورد دالف زیگلر در رختکن شنیدم . ماریا میگه زیگلر بدون صورت که تو رینگ هستش در بیرون رینگ اینطوری نیست و با من خیلی خوب رفتار میکنه . ملینا نیز به او میگه مراقب خودش باش .
---------------------------------------------
Chris Jericho vs. JTG
در اواخر مسابقه کریس جریکو Codebreaker رو بر روی جی تی جی اجرا کرد ولی چون دست و پای جی تی جی در زیر طناب رینگ قرار داشت داور حق شمردن رو نداشت . سپس کریس جریکو به مانند همیشه در حال داد و بیداد بر سر داور است تا اینکه شد وارد میشه و جی تی جی رو به وسط می فرسته . سپس شد قصد داره که جی تی جی رو بلند کنه و از بازی ببره بیرون ولی موفق نیست و جی تی جی توسط کریس جریکو پین فال میشه .
------------------------------------------------
در مسابقه ی بعدی گریت کالی به مصاف ریکی اورتیز رفت و این استار رو به شدت داغون کرد . سپس کین از زیر رینگ بیرون آمد و کالی رو به بیرون از رینگ کشید . سپس کین به دنبال منجیر گریت کالی رفت و او را بین تماشاگران انداخت .
-------------------------------------------
مهمان ویژه مت هاردی هستش و او یک بازی برای عنوان قهرمانی مشخص میکنه .
Jeff Hardy vs. CM Punk
جف هاردی تو صورت مت هاردی نگاه میکنه ولی مت حتی تو چشم های جف هم نگاه نمیکنه . بازی شروع میشه و پس از گذشتن دقایقی از مسابقه جف به بالای رینگ میره ولی پونک سریعا حرکت او را دفع میکنه . سپس پونک از بالای رینگ یک سوپلکس به جف میزنه و دو شماره کسب میکنه . سپس پانک برای جی تی اس میره ولی موفق نیست . پانک جف رو میخواد رول آپ کنه ولی جف دفاع میکنه و پانک به بیرون از رینگ می افته . مت هاردی که در بیرون از رینگ است هیچ حرکتی رو انجام نمیده و جف فقط او رو نگاه میکنه .
جف برای Swanton میره ولی پانک یک کیک به او میزنه و دو شماره را کسب میکنه . مت هاردی داور مسابقه رو به بیرون از رینگ میکشه . سپس پانک در حال داد و بیداد بر سر مت هستش ولی جف از پشت پانک رو رول آپ میکنه و مت هاردی تا سه شماره او را میشماره و جف برنده ی بازی میشه . بعد از این قضیه پانک عصبی میشه و سر جف رو به میز گزارشگرها میزنه و با صندلی چند ضربه رو هم به مت و هم به جف میزنه . سپس تدی لانگ وارد میشه . پانک میگه که من یک ریمچ میخوام و تدی میگه جف هاردی در سامراسلم از عنوان خودش در یک بازی TLC دفاع میکنه . پانک از شنیدن این خبر بسیار عصبی میشه .
RE: نتایج اسمک دان به تاریخ 4 آگوست
بعد از انجام اسمک دان در یک بازی دارک مچ جف هاردی توانست بر سی ام پانک غلبه کنه . این بازی به صورت استیل کیج بود و زمانش نیز کوتاه بود .
مگه اینا چقدر جون دارن که دوباره تو استیل کیج باهم بازی کردن...
ایول بازی TLC داریم تو سامر و خدا کنه جف ببره و بمونه:5:
اینطور که معلومه درگیری بین کین و کالی ادامه داره...
با تشکر از حامد عزیز
کین هنوز از زیر رینگ بیرون میاد و رینجا سینگ رو میزنه
بعید نیست تو سامر بازی کین و کالی برگزار بشه
اول از حامد عزیز بابت نوشتن کامل و بسیار زیبا تشکر میکنم.
اگه اسمکدان رو به همین مموال ادامه بدن از ای سی دبلیو بد تر میشه.
ببینید در هفته های گذشته این سی ام پانک و جف چند بار با هم بازی کردند یا باهم شروع به درگیری کردن.
اون تیکه درگیری اول که هیچ چیزه خاصی نداشت.
بازی جان موریسن و تایزون کید واقعا میشه گفت جذاب ترین بازی بود چون بسیار حرکات قشنگی اجرا کردن هر دو استار.
بازی 4 نفره که تعریفی نداشت.بک استیج ملینا و مایا هم که بیشتر شبیه این زنایی که باهم میشینن سبزی پاک میکنن بود.
بازی جریکو و جی تی جی هم قشنگ بود ولی به پای بازی موریسن و تایزون کید نمیرسید.
حرکت کین هم زیبایی خاصی داشت.
مین اونت رو اگه برگذار نمیکردند که خیلی بهتر بود.
بازم ممنون حامد جان.
فعلا....
واقعا چه اصراری هست که جف و پانک اینقدر با هم مسابقه بدن کجاش قشنگه !!!؟؟؟ دو تا استار بی تجربه با هم 1000 بار بازی میکنن ای کاش وینس سریع تر مغز متفکرشو بکار بندازه و درگیری های زیباتری بوجود بیاره.....
برای درست شدن این وضع باید هرچه سریع تر WHC را بدن به کین!!!!!!!!!!!!!!!!
و کین را با یک استار درست و حسابی درگیر کنن!!
من مطمئن نیستم این نتایج 4 آگوست احتمالا این پیش بینی 7 آگوست چون من خودم این پیش بینی ها رو در چند سایت خارجی خوندم همش هم نوشته بود 7 آگوست در ضمن نمیشه 2 شو در 1 شب انجام بشه.:11:
------------------------------------------
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا رضا این نتایج نتایج تپینگ هست که به صورت رسمی در سایت کمپانی قرار نمیگیره اما شو بدون تماشاگر برگزار میشه
وقتی میگن تپینگ شده یعنی هنوز روی شبکه ها نرفته اما نتایج مشخص شده
برند اسمک دَون فعلا تنها این کار رو میکنه و ECW دیگه تپینگ نداره و اینها اصلا پیشبینی نیست
مورد دوم هم این هست که تبلیغات در پست هایی که در انجمن میدید ممنوع هست ، شما
میتونید برای تبلیغ این عبارت رو زیر امضای خود درج کنید
" قسمتی از پست شما خلاف قوانین بود و پاک شد "