-
صوتی کشتی کج
[size=small]سلام
میخواستم بگم که چرا کشتی کج ها اینقدر فیلم شده این بازیا که زیرمیگم ببینین جون داداش فیلم نبود یا برندش از قبل معلومه
1 بازی اوماگا با سینا لست من استندینگ فوق العاده دیگه ضایع بود بازیش نه به دفعه اول که سینا نمیتونه اوماگا رو حرکت بده نه که یک دفعه اف یو میزنه که 2 متر پرت میشه یا جای میز گزارش گرا اوماگا میپره میز میشکنه دیگه ......
2: رویال رمبل 2007 همش فیلم بود جایی که اندر گریت خالی رو میندازه بیرون خیلی ضایعه این بازی هم برندش معلوم بود
3: بازیه اندر و جی بی ال که اخر فیلما بود صحنه ای که اندر چوک اسلم به جی بی ال میزنه و سقف ما شین جی بی ال پاره میشه انگار سقف رو از پارچه ساخته بودن
به نظز من تمام خونای که از کشتی کج کارامیاد همش چرته همه ماده هستش
4: این بازی دیگه الله اکبر:34: همش فیلم بود بازیبین کین و باتیستا کین هیچ موقع بالا رینگ نمیره مشت بزنه ایندفعه رفت باتیستا هم بمب زد کین هم باخت:27:
5:بازه بین مارک هنری و اندر با اون وزنش مارک هنری میخواد بره بالای طنابا الله اکبر دیگه اینکه خــــــــــــــیلی ضایع بود:26:
انصافا جون داداش من دروغ میگم خیلی بازیا دیگم هستن یادم نیست ولی میگم بازم
شما چی بازیایی رو میگین فیلم بود؟[/size]
-
RE: صوتی کشتی کج
خوب که چی این حرفا رو همه میدونن مگه اینکه خیلی ناشی باشن
-
باهات موافقم !
منم فكر مي كنم زير پوستشون يه ماده اي مي زارن كه وقتي ضربه مي خوره ، مي تركه مي ريزه بيرون !
بيشتر بازي ها فيلمه ، همش الكيه !!
-
نه بابا.خون ها که واقعی هست.درسته که کشتی کج نمایشی هست ولی هر پخمه ای رو هم که نمیارن توش! بازیکن ها عموما بدناشون محکمه.
راستی دوست عزیز کین و مارک هنری کجا نمیرن بالای طنابا؟! کین که تو 2005 هر بازی حداقل 1یا2 بار میرفت.ولی جدیدا نه به اون اندازه ولی باز هم میره.مارک هنری رو هم زیاد دیدم بالای طنابا.
-
این مسابقات نمایشی هست ولی اونقدر نیست که هر کسی راه بیفته توش...
نه عزیز خوناش واقعی و ضرباتشونم واقعی.......
اگه یه بار اون ضربات رو تو عمرت میخوردی هیچ وقت این حرف رو نمیزدی...وقتی یارو با صورت میاد رو پله نمیخواد صورتش بترکه...
-
اگه یه بار اون ضربات رو تو عمرت میخوردی هیچ وقت این حرف رو نمیزدی...وقتی یارو با صورت میاد رو پله نمیخواد صورتش بترکه...
[/quote]
جیگر جان من خودم استاد هاپکیدو هستم 500 تا ضربه تو مغزم خورده چند بارم مقام اوردم:24: در مورد اون اقایی هم گفت که کین بالا میره درسته میره ولی نه مشت بزنه تو صورتمیره میپره رو طرف
-
جالب بود............ادم نکته سنجی هستی......
-
ولش کن دیگه از این بحثای الکی خسته شدم ........
راستی فقط چند بار مقام آوردی :11:
-