RE: 10 رده بندي اول pwi 500
اي بابا.حق تيكر خورده شده كه.:2:
آقا سعيد ميشه بگي تيكر و شاون مايكلز چندمن؟:21::34:
من نميخوام تعصبي حرف بزنم ولي خوب خداوكيلي اگه رسلمنياي امسال كه اون همه براش سر وصدا ميكردن بازي تيكر و شان رو نداشت،به مفت مي ارزيد؟؟معلوم نيس با چه منطقي اين رده بندي تهيه شده،مثلا ما بعد رسلمنيا چه مسابقه جذابي از سينا ديديم،جز يه درگيري مصنوعي با بيگشو و اون مسابقه سابميشن مسخره تو اكستريم رولز و يه مدت هم درگيري مسخره تر با يه جوجه فكلي به اسم ميز،بماند كه همون مسابقه سه نفره سينا تو رسلمنيا هم فوق العاده ضعيف بود و اصلا و ابدا قابل مسابقه با بهترين سه نفره هاي تاريخ مثل سه نفره رسلمنيا 20 نبود،يا كريس جريكو گرچه عالي كار ميكنه تو شخصيت هيل ولي خوب آيا لايق اين هست كه تو 500 نفر،دوم بشه؟؟به نظر من با اين منطقي كه اين رده بندي انجام شده،عجيب نيس كه كسي مثل جف هاردي كه در نبود تيكر تو اسمك دان داره حسابي زحمت ميكشه،تو 10 نفر اول نباشه.يا همين تريپل اچ و رندي،من قبول دارم اين دو نفر واقعا خوب كار ميكنن و در اين شكي نيست،ولي همين دو نفر مسابقه شون تو رسلمنيا با اين كه اون همه زور زدن تا يه استوري لاين خوف و مثلا ناموسي درس كنن و موفق هم شدن،ولي انصافا مسابقه اي كه برگزار شد در حد رسلمنيا بود؟؟كجاي تاريخ كمپاني سراغ داشتين همچين استوري لايني وسط باشه و تو مسابقه مربوط به اون يه قطره خون محض رضاي خدا نبينيم؟؟الان اين درگيري اين دو نفر ديگه شديدا تكراري شده و دليلش هم فقط كمبود استار و كمبود استوري لاين خوبه.
خلاصه اينكه به نظر من اين رده بندي هر چقدر هم كه معتبر باشه پشيزي هم نمي ارزه...
از رده های Triple-H و Chris Jericho خیلی خوشحال شدم واقعا کار دوتاشون حرف نداره اما بجای سینا که سومه باید شان یا تیکر بودن.حتی تو 10 نفر هم نیستن این دو تا که خیلی جالبه برام...
خوب دیگه به همه ثابت شد که کی بهترینه:24:
گذشته از این هی نیاین بگین نمیدونم بازی رسلمنیت فلان بود و ...
همه چیز که بازی زیبا تورسلمنیا نیست؛قطعا ملاکهای دیگه ای هم هست...
علی جون بعد از رسلمنیا آندر کجا بود آخه؟فقط بخاطر یه بازی؟
ممنون...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HHH_Y2J
از رده های Triple-H و Chris Jericho خیلی خوشحال شدم واقعا کار دوتاشون حرف نداره اما بجای سینا که سومه باید شان یا تیکر بودن.حتی تو 10 نفر هم نیستن این دو تا که خیلی جالبه برام...
شایان خان حق آندرتیکر سومی و به بعد نیست ، آندرتیکر حتی دوم هم نباید باشه...آندرتیکر اول و اینجا حقش رو خوردند.بی آندرتیکر کمپانی هیچه...
دوستان یکم منطقی باشید ! اما فعلا بعد از رسلمنیا کمپانی بدون تیکر و شاون داره پیش میره
بابا جف نبود اصلا حال نداد خداییش باید جف به جای اون اح یاکریس جریکو جا داشت یا به جای سی ام پانک
حالا هر کی به فکر خویشه !
من هم میگم کین باید اول باشه !
آخه پوریا جون من پارسال اومدم تو انجمن ، همیچین چیزی گذاشته بودند که جان سینا اول بود و باز هم تیکر نبود...
اون موقع که تیکر مصدوم نبود...مثل شیر بازی میکرد