تـاپیـک قـدر دانـی از آرمـان عـزیـز
[align=center]سلام به تمامی دوستان .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امروز روزی بود که مرد زحمت کش بخش گالری انجمن که این بخش رو از همه نظر بهش رسید , از جایگاه خود استعفا کرد .
طبق گفته ی خودش , این کارو به خاطر جا دادن به جوانان انجمن انجام داده که کار بسیار پسندیده و شایسته ای بود و خیلی ها رو خوشحال کرد , اما بر کناری اش خیلی ها را هم نا راحت کرد .
این تاپیک به خاطر قدر دانی از زحمات بی وقفه ی وی برای انجمن تخصصی کشتی کج ایران ایجاد شده است تا شاید به اندازه ی کَسری از نوک سوزن از فعالیت هایش از وی تشکر کنیم .
با آرزوی موفقیت در زندگی برای آرمان دین پور عزیز ...
با تشکر ...[/align]
RE: تـاپیـک قـدر دانـی از آرمـان عـزیـز
آرمان جان کاش این کار رو نمیکردی چون واقعا" حقت بود مدیریت.به امید آدمین شدنت.
منم یک خسته نباشد به آرمان عزیز میگم که در این چند سال اخیر خیلی برای فروم زحمت کشیده . البته این خسته نباشید به معنای رفتن ایشون از فروم نیست ولی خب بالاخره وقت رو محترم شمردیم و تونستیم یک تشکر از آقا آرمان بکنیم . مدیر بودن یا مدیر نبودن آقا آرمان برای ما اصلا مهم نیست این دوستیمون هستش که مهمه و امیدوارم برای همیشه این دوستیمون پا برجا بمونه .
بازم بابت تمام زحماتت تشکر میکنم و بهت خسته نباشید میگم .
آرمان فدایت ایکاش نمی رفتی.......
همیشه به یادتم.....
مارو هم فراموش نکن.
Gallery Moderator For Ever
ممنون بابت زحماتت ارمان عزیز ..
THANK YOU ARMAN:34::34::34::34::34:
[align=center]
دستت درد نكنه
Thank You
[/align]
چقدر تلخ!!ناراحتم!واقعا ناراحت!متاسفام اما بهت افتخار ميكنيم ارمان جان!اون موقع كه انجمن اينقدر قوي نبود و ساسان و پوريا و ارمين نبودند و مثلا معين جان بيشتر به بخش بازي ميرسيد تو اينجا ميتركوندي!
چون با چشمام ديدم ميگم!دست توانمندتو ميبوسم از راهه دور چون شايستگيشو داري!ولي حيف شد!
اميدوارم دوباره اينبار با پستي بهتر و عاليتر ببينمت!تو بدون شك باهوش ترين پسر انجمن و البته با صفاترين هم بودي!
ميدونم تو شناختي از من نداري اما من كاملا ميشناسمت و برات در سر تا سر زندگي ارزوي موفقيت دارم
دوست دارت علي.
سلام
ارمان جان واقعا یکی از فعالان و حتی از مبلغان این انجمن بود که به نظر من یا خیلی های دیگه پستش باید بیشتر از مدیریت بخش گالری می بود
هر چند که آرمان تو حیطه مدیریتش واقعا تک بود ولی انشاالله کسی هم که جایگزین میشهیا حتی ساسان هم اگر به تنهایی به کارش ادامه میده بتونند مثل ارمان عزیز فعالیت کنند
امیدوارم در تمامی مراحل زندگی واقعی و حتی مجازیت ( اینترنت ) موفق و سربلند باشی
خدانگهدار
نه !
:23:
چرا این کارو کردی !؟
آرمان باید برگرده