بچه ها منم وصال کمکم کنید
اول از همه یه سلام گرم
شرمنده واسه دو تا چیز یکی این که موضوع تاپیک خیلی نافرم هست
2-هم واسه نام کاربری جدیدم اخه قبلی رو هرچی زدم نرفت
خب میرم سره اصل مطلب:
بچه ها من الان بعد از 3 ماه تونستم انلاین بشم تا اومد یاهومسنجر دیدیم یکی از دوستای قدیمی منو فحش کش کردو که این کیه فرستادی سراغ من و این حرفا
والا من روحم هم از این چیزا خبر نداره
حالا بچه ها لطفا بهم بگین کسی با اسم من کاری کرده تو انجمن تو یاهو یا هر جایه دیگه؟؟؟
یا با آیدیم اومده باشه شر گفتن؟؟
ممنون میشم
به امید خدا انجمن روز به روز بهتر بشه:30:
RE: بچه ها منم وصال کمکم کنید
حالا کی بوده اون دوست قدیمی ؟
وصال جون توی این سه ماهی که می گی کی هست من هروقت آن می شدم می دیم تو هم آن هستی جیگر
ولی باهات نچتیدم ببینم تو یی یا کسه دیگه ولی آن بودی هروقت من آن می شدم رایت می گی 3 ماهه نیستی
از برگشتت با یوزر جدید خیلی خوشحالم و امیدوارم فعالیت کنی.
فکر کنم اون دوست قدیمی کث میگی به انجمن هیچ ربطی نداشته باشه!!!
بچه ها ممنون که به فکرم بودین
آرمان جان فعلا که ای دی اس ال ندارم بدون اون هم که نمیشه کار کرد اما وقتی وصل شد برنامه ها دارم
2-عرفان جان اتفاقا از بچه های قدیم انجمن و کسی که قبلا فروشگاه داشته بود منم که باهاش خیلی رابطه داشتم(تابلو شد دیگه کیه) اون این حرفا رو زد که من حتی روحم هم ازش خبر نداشت.
بچه ها اگه یه سر نخ هم دارین بگین بخدا این طرف اینقدر احمق یه کارایی میکنه بگم شاخ در میارین
از فروشگاها که خرید پستی دارن به اسم و آدرس من سفارش میده بدپست میاد میگه این بسته ماله شماست من میگم نه بد بخت میره دیروز پست 2باره اومد من گفتم نه و باهاش رفتم اداره پست
اونجا حرف زدم گفتش صاحاب فروشگاه نامه زدیم ای پی این طرف رو باید به ما بده و ما خودمون شکایت میکنیم و پست هم تمام خسارت فروشگاه رو ازش میگیره هم خسارت اداره پستو بعدشم گفت که قضیه حتی ممکنه به دادگاه هم برسه:23: چون طرف اداره پستو به مسخره گرفته
واسه من که خیلی جالب بود این کاره ادم احمق
الآن آیدیت چیه ؟
راستی اگه منظورت نیما هستش , آیدیش هک شده :4: خیالت راحت
حاج وصال همينجا اعلام ميكنيم .
برگشتتو تبريك ميگيم . خداكنه مثل اون دفعه نباشه . زير امضات نوشتي با برگشت سينا برميگردم . ولي ...
موفق باشي.
باي.
ساسان جون برگشت که حالا نه بزار وصل شه
ولی فقط قضیه ایدی نیما نیست خیلیا دیگه ایو گفتن
بچه ها یه خبر خوب امروز رفتم کلانتری یارو برگه داد شکایت پر کردم گفت اگه مزاهم تلفنی هم داری بگو حاجی خلاصه طرف گفت این که این کارو کرده به جرم استفاده از عنوان حتی کارش به بازداشت گاه و بالا تر هم ممکنه برسه
خیلی حال کردم