وینسنت کنــدی مک مهن در حال تلاشی جدید
[size=x-small][align=center]
خبر دار شدیم نزدیک به دو هفته میشه که وینسنت کندی مک مهن ( آقا پولداره ) در تلاش برای
پخش زنده شو WWE Su-Perstars از شبکه WGN America است
گفته میشه وینس هر چه سریعترو با هر چقدر پول شده میخواد این کار رو صورت بده
اخبار حاکی از اون است که وینس جدیدا از پیشرفت TNA به شدت نگران شده و در صدد پیشرفت شو های
هفتگی است
گفته میشه شو فوق ستاره های WWE از هفته دیگه تپینگ نمیشه و پنج شنبه به صورت لایو برگزار میشه
[/align][/size]
RE: وینسنت کنــدی مک مهن در حال تلاشی جدید
تا 10 سال دیگه باید تو تاریخ دنبال WWE گشت
ولی مقایسه کنید
WWE 4 تا شو و شونصد تا هاوس شو داره , سر تر هم هست :4:
TNA ولی با یه هفتگی و ماهی یه پی پی وی ( فاصله های TNA هم بیشتره تو PPV ! ) پا به پای WWE داره میاد !
چاره ی کار کشتی گرفتنه نه نمایش بازی کردن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.Generation.X
مگه تی ان ای واقعی هست!!اونم مثل دبلیو دبلیو ای هست.
شما برید این هفتگی های چند ماه گذشته تی ان ای رو نگاه کنید به خدا هیجانش از بعضی پی پی وی های دبلیو دبلیو ای بالاتره.
دبلیو دبلیو ای از چند سال پیش دیگه داره به سمت جذب کردن تماشاچیان بچه سال کار میکنه و سوسول بازی شده.
از خودشه که بر خودشه! وقتی میاد استار ها رو اخراج میکنه و با چند تا مسابقه ی تکراری واستوری لاین ابکی می خواد سر وته شو ها رو هم بیاره خوب این میشه دیگه منم حرف اون دوستمون رو تایید می کنم که چاره ی کار کشتی گرفتنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H H H
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.Generation.X
مگه تی ان ای واقعی هست!!اونم مثل دبلیو دبلیو ای هست.
شما برید این هفتگی های چند ماه گذشته تی ان ای رو نگاه کنید به خدا هیجانش از بعضی پی پی وی های دبلیو دبلیو ای بالاتره.
دبلیو دبلیو ای از چند سال پیش دیگه داره به سمت جذب کردن تماشاچیان بچه سال کار میکنه و سوسول بازی شده.
بابا بیخیال نوکرتم . کجاش خیلی جذابه ؟
همیشه هفتگی ها با مین ایونت مافیا و زر زر های کرت انگل شروع میشه . بعد اون کسی که طرف صحبت کرت هست (که معمولا فولی ِ) میاد تو رینگ . بعد کل کل میکنن و مسابقه ثبت میشه . بعد یه مسابقه ی تگ تیم مزخرف انجام میشه . بعد مسابقات ناک اوتش که اصلا معلوم نیست کدومشون هیل هستن و کدومشون فیس . هیل با فیس تیم میشه ، فیس با هیل (البته از لحاظ بدنی ناک اوتس از دیواز خیلی برتر هستن) .
خدا وکیلی TNA هم خز شده . TNA باید از داستان نویس ها و تیم Creative و Production کمپانی WWE استفاده کنه تا بتونه به یه جایی برسه . وگرنه حالا حالا ها باید ریتینگش دور 1 و 1.5 بچرخه .
نقل قول:
همیشه هفتگی ها با مین ایونت مافیا و زر زر های کرت انگل شروع میشه
مگه اسمک دَون هر هفته با زر زر کردن جف هاردی شروع نمیشه ؟ مگه توی راو جان سینا نیست که اونقدر حرف زده حرف هاش تکراری شده ، به سلامتی تو ECW هم آقای واشینگتون جای همه رو گرفته
البته میتونم مثال بیارم که این منوال برای 3 هفته اس ، 4 هفته پیش قضیه فرق داشت
در ضمن انگل الان مین اونتر TNA هست ، اون نقش گاد فادر رو برای MEM بازی میکنه
انگل جلوی کسایی مثل جف جرت واقعا ایستاده
نقل قول:
کسی که طرف صحبت کرت هست (که معمولا فولی ِ) میاد تو رینگ
الان یه ماهه درگیری فولی و انگل تموم شده و درگیری با استینگ داره ، به نظرم این رویداد رو خیلی جذاب میکنه ، این چند وقته هم با حضور لشلی ، چند وقت دیگه الیژا بورک هم اضافه میشه
هرناندز هم که این هفته مین اونتر شد
نقل قول:
بعد یه مسابقه ی تگ تیم مزخرف انجام میشه
آیا به نظرتون بازی تگ تیم هارت داینستی و کرایم تایم یا تیم بیگ شو و جریکو قشنگه یا بازی هفته پیش تگ تیم TNA که بــِر مانی و تیم تریدی که تیم شدند مقابل بوکر و استینر و بریتیش اینویژن ؟
نقل قول:
بعد مسابقات ناک اوتش که اصلا معلوم نیست کدومشون هیل هستن و کدومشون فیس
فکر کنم TNA رو دنبال نمیکنید که این جمله رو میگید ، میخواید من بگم ، در آخرین رویداد بیوتیفول پیپل هـیل شدند
آوسام کــُنگ و راعیشا سعی فیس
و...
نقل قول:
هیل با فیس تیم میشه
میشه یه مثال بیارید ؟
نقل قول:
خدا وکیلی TNA هم خز شده
خود من طرفدار TNA زیاد نیستم اما خیلی جذابیتش از WWE بیشتره ، اما وقتی کسی مثل سیاوش آریا میاد میگه یه شو جدید به اسم TNA باز شده ! معلومه که خز شده :4:
نقل قول:
باید از داستان نویس ها و تیم Creative و Production کمپانی WWE استفاده کنه تا بتونه به یه جایی برسه . وگرنه حالا حالا ها باید ریتینگش دور 1 و 1.5 بچرخه
TNA اصلا سبکش فرق میکنه ! اتفاقا سبکش کاملا مخالف WWE است ! Lucha Libre رو هیچوقت با دلقک بازی این یارو وینس مقایسه نکنید
اون موقع که کاتینگ ادج بود میشد اما الان نه
خودم زدم سبک TNA عوض شده (از سایتهای خبر )
فردای همون روز دیکسی کارتر میاد میگه ما با کلمه اینترتیمنت نا آشناییم !
بله TNA هفت ساله تازه شروع به کار کرده
یه کمپانیی که از همون اول کارش گرفتن ستاره های محلی بود و مجبور بودن با عشق و پول خودشون تمرین بکنن ، یه کمپانی که کسی مثل وینس رو نداشت و روی پای خودش وایساد
مطمئن باشید تا 10 سال دیگه نامی از WWE نمیبینید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KANE
مطمئن باشید تا 10 سال دیگه نامی از WWE نمیبینید
ممنون از تمام توضیحاتتون . اما از اونجایی که طرفدار سر سخت WWE هستم ، با تمام حرفاتون مخالفم ! (در ضمن ، TNA رو هم دنبال میکنم)
فقط همین یه جملتون برام خیلی جالب بود (که نقل قول کردم) . این هم نظر من :
" هیچ وقت کمپانی ای که به پای یک کمپانی بزرگتر میفته تا پیشرفت کنه ، نمیتونه از اون کمپانی بزرگ جلو بزنه . " » آلبرت انیشتین !
بهتره ادامه ندیم یا بحث رو به تاپیکی دیگه منتقل کنیم . چون این تاپیک با نظرات بی مورد من داره منحرف میشه .