Undertaker vs Stone Cold Stive Astiun at Firist Bload Match
مسابقه ی under taker و stone cold steve austin رو در دو پارت و 11 مگ میزارم:
لینک های دانلود :
http://rapidshare.com/files/269219398/Undertaker_vs_Stone_Cold_Stive_Astiun_at_Firist_Bl oad_Match--Part_1--WWEKANE.WMV.html
http://rapidshare.com/files/269219773/Undertaker_vs_Stone_Cold_Stive_Astiun_at_Firist_Bl oad_Match--Part_2--WWEKANE.WMV.html
RE: Undertaker vs Stone Cold Stive Astiun at Firist Bload Match
دوست عزیز یک سوال ازت میپرسم دیگه هیچی ازت نمیپرسم :
چرا کپی میکنی؟
سلام:34:
اینا کوپی نیست که!ریموت اپلود کردم(سرور به سرور) اموزش این کار رو هم هر موقع وقت کردم میزارم.
موفق باشید:34::34::34::34:
آخه شما که نت خوب داری ، چرا راه خودتو میندازی تو بیراهه ؟ شما یک پنجم اینو هم خودتون با اسم انجمن آپلود کنید ازرش بیشتری داره !
راستش اون شرکتی که به من ADSL میده ADSL رو برای همه ی کسانی که ازش ADSL میگیرن قطع کرده و میگه به زودی مشکل رفع خواهد شد ولی الان 10 روزه و هنوز وصل نشده منم با دیال اپ شهرستانمون (که سرعتش 30KB هست) میام و میگم حالا یه چیزی بزارم .
فکر نکنین من ای دی اس المو فقط برای خودم مصرف میکنم ای دی اس ال من محدوده .
راستی اون tribute to the troops که گذاشته بودم رو فکر کنم اشتباهی پاک کردین میشه بزارین؟ ممنون.
موفق باشید:34::34::34:
مصاحبه سی ام پانک در برکینگ پوینت
سلام ، امروز برای شما مصاحبه سی ام پانک را آماده دانلود کردم ، این مصاحبه توسط اِو گرفته شده و قبل از مسابقه سی ام پانک برابر آندرتیکر بود .
حجــم :: 8 مــگابــایــت
فرمــت :: FLV
هاســت :: ZShare
کیفیــت :: عالــی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
RE: مصاحبه سی ام پانک در برکینگ پوینت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Icon
سلام ، امروز برای شما مصاحبه سی ام پانک را آماده دانلود کردم ، این مصاحبه توسط
ماریا گرفته شده و قبل از مسابقه سی ام پانک برابر آندرتیکر بود .
حجــم :: 8 مــگابــایــت
فرمــت :: FLV
هاســت :: ZShare
کیفیــت :: عالــی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا فکر کردی این ماریاست ؟ یعنی اِو (EVE) با ماریا فرقی نداره ؟ اونی که مصاحبه کرد اِو هستش درستش کن لطفا.