...::اخبار و عکسها از نشست خبری مجید لشلی و جومونگ در تهران ::...
[align=center]سلام به همه دوستان گل
واستون دو تا مطلب جالب آووردم.
اول نشست خبری جومونگ در تهران
و دوم نشست خودم با جومونگ:4:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایل گوک"، بازیگر نقش اصلی مجموعه تلویزیونی افسانه جومونگ که به دعوت یک شرکت تولیدی لوازم خانگی کره ای به تهران آمده روز گذشته درحالی درجمع 120خبرنگار و عکاس به گفت و گو نشست که فضای سالن محل اجتماعات در محاصره محصولات شرکت های رقیب قرار داشت.
به گزارش ایرنا نشست مطبوعاتی بازیگر نقش جومونگ، عصر روز سه شنبه 27 مرداد ماه در مرکز همایش های صدا و سیمای جمهوری اسلامی برگزار شد و با حاشیه هایی همراه بود.
** این جلسه با هماهنگی و پشتیبانی یک شرکت تولیدکننده لوازم خانگی کره ای با هدف تبلیغ محصولات ترتیب یافت و "سانگ ایل گوک" به عنوان سفیر این شرکت به ایران آمده است.
** شروع جلسه باوجود اصرار بانیان برنامه بر حضور به موقع خبرنگاران در ساعت 14 ، با بیش از یک ساعت و نیم تاخیر آغاز شد.
** با ورود جومونگ به سالن کنفرانس، عکاسان برای گرفتن عکس به سمت وی هجوم بردند و هریک تلاش داشتندبهترین صحنه ها و لحظه های حضور این بازیگر کره ای شکار کنند.
** برای این کنفرانس 120 خبرنگار و عکاس از رسانه های مختلف دعوت شده بودند.
** مجری برنامه از حضور سانگ ایل گوک ذوق زده شده بود و در تمام طول برنامه از او به اسم "جومونگ خودمان" نام می برد.
** به گفته سانگ، وی نواده یکی از ژنرال های کره ای است که در جریان جنبش استقلال کره نقش اساسی داشته است.
** سانگ که لحظاتی قبل از اغاز جلسه از درگذشت رییس جمهور سابق کره باخبر شده بود جملات آغازین خود را با تسلیت درگذشت وی شروع کرد.
** جلسه ابتدا با حضور یک مترجم ایرانی آغاز شد و سپس با مترجمی یک خانم کره ای که فارسی را با لهجه غلیظ صحبت می کرد ادامه یافت.
** این بازیگر کره ای درباره چگونگی آشنایی با فرهنگ ایران و کره نیز سخن گفت و عنوان کرد که من با دیدن فیلم "بچه های آسمان" فهمیدم که چقدر فرهنگ ما و ایران به هم نزدیک است.
بازیگر نقش جومونگ درباره اینکه از قبل چقدر از ایران اطلاعات داشته هم گفت که از ایران اطلاعاتی نداشتم ولی در کتاب ها خوانده بودم که ایران تمدنی کهن دارد ولی با وجود تبلیغات گسترده فکر می کردم ایران کشوری محدود و سختگیر است اما وقتی وارد تهران شدم، دیدم که ایران کشوری آزاد است و تعداد زیادی برای استقبال من به فرودگاه آمدند.
** سانگ در باره سریال افسانه ای جومونگ هم توضیح داد که این اولین سریال کره ای است که درباره دوران باستان این کشور که همزمان با هخامنشیان ایران بوده ساخته شده است.
** سانگ ایل گوک درباره معنی اسم خود به زبان کره ای نیز گفت که این اسم در زبان ما به معنی "یک کشور متحد" است.
__________________________________________________ ______________
و اما عکسهای جومونگ:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
__________________________________________________ ______________
خوب دوستان اینم مصاحبه و نشست من با جومونگ
خوب الآن ساعت 6 بعد از ظهره و من منتظرم تا جومونگ بیاد با من نشست داشته باشه:4:
خوب مثل اینکه اومد و حدودا 10 دقیقه تاخیر داشت.
رسیده و نرسیده یکی زدم تو گوشش و گفتم مرد حسابی مگه من مسخره تو هستم که منو کاشتی اینجا؟
جومونگ:مجید جون چرا میزنی؟خوب دیر شد دیگه.ببخشید شرمندم.
خلاصه نشستیم واسه مصاحبه.
مجید لشلی:خوب نظرت رو در مورد کشور ما بگو.
جومونگ:کشور خوبیه و تی*که های خوبی توش هست:4:
از چند سالگی به هنرپیشگی علاقه مند شدی؟
جومونگ:والا یادم نیست.رفتم تو مسجد محلمون که عضو بس*یج بشم دیدم میخوان فیلم پر کنن راجب
نقش بس*یج در جامعه تست دادم و قبول شدم.
مجید لشلی:چه نقشی رو ایفا کردی توی اون فیلم؟
جومونگ:نقش من خیلی پر رنگ بود،قرار بود چند نفر لباس بس*یجی بشوپیم و از جلو دوربین رد بشیم
و من جزو اون چند نفر بودم و مفتخر بودم که من جلو اون 5 تا بودم و از اونجا بود که من انگیزه پیدا کردم.
مجید لشلی:خوب بعدش چی شد؟
جومونگ:هیچی اون فیلم هرگز پخش نشد.فرداش دیدم تو روزنامه اگهی زدند که قراره واسه یه فیلم
تست بگیرن و من رفتم اونجا و تست دادم و قبولم شدم اتفاقا.
قرار شد نقش یه معتاد رو بازی کنم و من اونقدر قرق در این نقش شدم که معتاد شدم:53:
مجید لشلی:چی میکشیدی؟
جومونگ:تریاک میکشیدم.
مجید لشلی:خوب ول کن اینارو.چی شد واسه جومونگ انتخاب شدی؟
جومونگ:والا اصلا قرار نبود من این نقش رو بازی کنم.قرار بود من نقش بچه گیهای یوری رو بازی کنم
ولی چون استعدادش رو نداشتم گفتن تو به درد این نقش نمیخوری.
اتفاقا آقای داریوش ارجمند هم اونجا بودن و منو دیدن و به آقای چاکوناکوگاگوگیوماراترون((ک ارگردان فیلم))
گفتند به نظر من این به درد جومونگ میخوره،و یه تست از من گرفتن و من انتخاب شدم.
مجید لشلی:نظرت در مورد استقبال مردم ایران در مورد سریال جومونگ چیه؟
جومونگ:واقعا چقدر مردم ایران بیکارن میشینن جومونگ میبینن:53:بابا بشینین دکستر ببینید:4:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رو ببینید:4:
مجید لشلی:اتفاقا من فصل یک فرار از زندان رو دیدم و منتظرم تا معین از تهران بیاد و ادامش رو بخرم:4:
مجید لشلی:تو کشتی کج هم میبینی؟
جومونگ:بله من خیلی WWE میبینم و بسیار این رشته ورزشی رو دوست دارم.
مجید لشلی:طرفدار شخص خواصی هم هستی؟
جومونگ:لبه من بازیهای بنوا و ادی رو خیلی دوست دارم و امیدوارم توی لیگ برتر برنده بشنو
مجید لشلی:این دو تا که فوت کردن،چرا سوتی میدی؟
جومونگ:جدی فوت کردن؟توی چی فوت کردن؟توی بادکنک فوت کردن؟
مجید لشلی:منظورم اینه که مرده اند.
جومونگ:ای بابا چرا؟کی؟کجا؟:23:
مجید لشلی:به غیر از این دوتا دیگه از کی خوشت میاد؟
جومونگ:از لشلی خیلی خوشم میاد و از تریپل اچ:4:
مجید لشلی:خوب حرف پایانی اگه داری بزن.
جومونگ:خیلی خوشحالم که در ایران هستم...امیدئارم نماز روزه های همه مردم قبول باشه...
انجمن خیلی خوبی دارید.به مدیران و ادمینهاش هم تبریک میگم مخصوصا مدیران و ممتازهای جدید:4:
مجید لشلی:مچکرم که وقتتون رو به ما دادی،پاشو برو دیگه تموم شد:4:[/align]
RE: ...::اخبار و عکسها از نشست خبری مجید لشلی و جومونگ در تهران ::...
میگم این جومونگ چقد خاکیه!!!:35::4:
اين همه آدم اومدن فكر كردنكه سوسانو هم مياد.:4:
اگه دقت كنين تا ديدن سوسانو نيست جمعيت به يك چهارم(كسري بخونين :4:) رسيد.
اخه من موندم این جومونگ کیه که این همه طرفدار داره؟ها؟من موندم ملت تا حالا افغانی ندیدن؟بدبختی هر جا میری باید ببینیش.تو مغازه,ارایشگاه,دیگه رو لواشکم عکسشو میزنن.کاش این ملت کمی به خودشون بیان.همش تقصیره صداسیمای ایرانه که این فیلمای مسخره رو به خورد مردم میده.
یارو کپ کرده
تو جاپون اینقد تحویلش نمیگیرن
دخترا خودشون رو جر دادن واسش .
بابا بخدا فتحعلی اویسی ما از این یارو خوشگل تره .
تو این عکس واقعا کپ کرده:4:
کاشکی میدونستیم چقدر پول گرفته تا بیاد.
كپ كرده چيه بابا پشماش اتو مو شده :4:
جومونگ هم شد سریال برین فرار از زندان رو ببینین حالشو ببرین
واقعا ایرانی ها لیاقتشون بیشتر این سریال های کره ای نیست