تاپيك انحصاري SD VS Raw 2010
سلام به همه ي دوستان گل..!
تو اين تاپيك آخرين خبرها , عكسها , تريلرها و خلاصه همه چي درباره بازي زيباي !! SmackDawn VS Raw 2010 ميذارم.
با كمك شما اين تاپيك رو بالا نگه دارين...[hr]
اينم يه تريلر زيبا
http://rapidshare.com/files/268945270/*******_-_WWE_SmackDown_vs._Raw_2010_Trailer.flv.html
RE: تاپيك انحصاري SD VS Raw 2010
می خواستم یه تاپیک دیگه بزنم که زحمتشو کشیدید!
[align=center]کاور بازی:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم صفحه رسمی WWE درباره بازی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
دوستان لطفا کل کل نکنید وگرنه برخورد میکنم
هر کس فعالیت خودش رو انجام بده
خداحافظ
حميد جون اگه اين تاپيكو تو قسمت 360 يا پلي استيشن ميزدي بهتر بود.چون اين بازي براي پي سي نمياد.
از ويديوت هم اگه يه اطلاعات مثل حجم و در مورد چيه مينوشتي بهتر بود.:34:
به نظر من که این بازی از 2009 به بعدش دیگه اصلا به درد PS2 نمیخوره و فقط و فقط برای کنسول های بهتر زیبا خواهد بود.
ممنون
من موندم چرا اسمش رو عوض نمیکنند!
اسمش خوبه اقا اردلان ! امیدوارم این یکی از 2009 هم بهتر باشه
trx همونی ورژن اولیش و بعد هم 2006 خوبه بقیش رو بریز دور آشغاله توی این آخری ها
ری به آندر تیکر لست راید می زنه
ری به کین چوک اسلم می زنه
چرت نیست
اسمشو بزارن فيلم Super 2010 چطوره؟:4:
من می گم SmackDown Vs.Raw باحال نی بزارن Raw Vs.SmackDown!