تگ تیم جدید / دو تایتل مچ در بریکنگ پوینت
در راو دیشب 8/24 اعلام شد که جان سینا و رندی اورتن در PPV بریکینگ پوینت در یک I Quit" Match بر سر کمربند WWE به مصاف هم می روند!
همچنین تگ تیم بیگ شو و جریکو برای دفاع از عنوان خود در بریکینگ پوینت باید در مقابل تگ تیم جدید مارک هنری و MVP قرار بگیرند!
RE: تگ تیم جدید / دو تایتل مچ در بریکنگ پوینت
عمرا سینا بگه من تسلیمم پس اورتون 100 در 100 بازندست و دوباره سینا چمپ میشه خدا به ما صبر بده
لا اله الا الله
تا رستلمنيا ي بعدي سينا و رندي تو تمام پي پي وي ها باهم بازي دارن.WWE خسته نشد؟
دوست عزيز.تا اونجا كه من نتايج رو نوشتم.
در شروع راو ديشب وينس اينطور گفت:ما براي سينا و اورتن در بركينگ پوينت Ultimate Submission Match قرارداديم:4:
تا اونجا كه من ميدونم اين بود و نميدونم آيا اين همون I Quit هست؟
در رستلزون دقیقا نوشته بود I Quit" Match !!!
من هم از اونجا نوشتم!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3:16
دوست عزيز.تا اونجا كه من نتايج رو نوشتم.
در شروع راو ديشب وينس اينطور گفت:ما براي سينا و اورتن در بركينگ پوينت Ultimate Submission Match قرارداديم:4:
تا اونجا كه من ميدونم اين بود و نميدونم آيا اين همون I Quit هست؟
مسابقه اولتیمیت سامبشین مثل مسابقه ایرون من هست فقط به جای اینکه با ÷ین و سایمیشن امتیاز بگیری با سابمیشن امتیاز می گیری.
دوستان در سایت دبلیو دبلیو ای هم نوشته این مسابقه به صورت I quit match برگزار میشه...
با این حساب خیلی اوضاع خیط شده.اصولا دیگه دفعه سوم باید سینا ببره اما یه حسی به من میگه رندی بازم قهرمان میمونه .چجورشو نمیدونم.البنه از شخصیت سو*پرمن سینا اصلا نمیشه انتظار داشت که از لفظ i quit استفاده کنه.شاید یه حقه بزنه رندی مثلا عین راک که تو بازی i quit با میک فولی صدای ضبط شده میک فولی رو پخش کرد.
من فکر میکنم روی هم رفته یه 30 باری با هم مسابقه دادن این دو تا راو و هاس شو و PPV و ............... !!!
واقعا تکراریه...