مصاحبه جالب میشل مک کول ، گیل کیم و میکی جیمز
MSN اخیرا مصاحبه ای را با گیل کیم ، میشل مک کول و میکی جیمز ترتیب داده که بدین شرح می باشد :
از گیل کیم سوال شد که WWE و کارمندانی که سابقا در تی ان ای باهاشون کار می کرد در چیه؟
خب قطعا تی ان ای باهوش تر است . دبلیو دبلیو ایی نیز یک تولید کننده بزرگ است و میتونی هواداران بیشتری رو برای خودت جمع کنی . همچنین در جلوی این همه آدم هیجان انگیزه که بازی کنی . این فرق بین WWE و TNA است .
----------------------------------------------------------
همچنین در مصاحبه با میکی جیمز از وی سوال شد که اگر فرصتی برای هیل شدن به دست بیاری اون رو قبول میکنی ؟
اگر همچین چیزی به سمتم بیاد با آغوش باز ازش استقبال میکنم . من خیلی خوش اخلاق هستم بنابراین اگر به هیل تغییر چهره پیدا کنم میخوام کثیف ترین دختر هیل بشم جایی که مردم از من متنفر بشن . باید کار
خیلی سختی بشه چون من تماشاگران محبوبی دارم و برای کسب کردن احترامشون تلاش زیادی کردم بنابراین اگر هم از من متنفر بشن هنوزم دوستم خواهند داشت .
----------------------------------------------------------------------
در ادامه میشل مک کول درباره برنده شدن دی*وا سرچ سال 2004 و همچنین اولین فردی که هم کمربند زنان و هم دی*واس رو داشته صحبت میکنه . وی همچنین میگه که از بازی کردن نقش منفور لذت میبره .
مک کول میگه من رو از 6 و 7 سالگی دختر همیشه بد صدا می کردند و این برای من سخت بود. قلب من در معده ام بود و جالبتر اینه که نقش کسی رو بازی کنی که واقعا اون فرد نیستی . فکر میکنم برای
باقی عمرم نمیخوام که مردم من رو تشویق کنند .