کمک فوری برای بازی PES2009
من الان بازی pes2009 رو خریدم و نصب کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم این ارور میده:
C:\program files\sarir co\pro evolution soccer 2009\PES2009.exe is no a vaild Win32 application.
این ارور رو میده
در ضمن این بازیه لیگ برتر pes2009 هست(لیگ ایران)
باید چی کنم کمک فوری!!!:34:
RE: کمک فوری برای بازی PES2009
وقتی ایرانی میرینن تو یه بازی این ارور ها طبیعیه
مطمئنی فایل crack نداشت؟
یا patch ایی چیزی!
معمولا این ارور ها یا واسه اینه که شما بازی رو کامل نصب نکردی ! ویا اینکه کرک نکردیش!
دقيقا حق با شايانه
ريدن توش:4:
کرک نداشت.فقط نصب بازی بود که نصب کردم خیلی هم طول کشید اجرا کرد و ادامه ی کار...
چی کنم؟؟؟
کمک
حالا كه اين تاپيك باز شد منم يك سوال داشتم
تو قسمت يوفا چمپين وقتي به مسابقات حذفي ميرسم يكي دو مسابقه كه ميرم dont send مياره:2:
تو كامپيوتر يكي ديگه از دوستام هم همينجوريه
ميخواستم بدونم اشكال از كركشه؟
برا شما هم همينجوريه؟
این بازیها رو که ایرانیها دستکاری میکنن همین میشه.من خودم یدفه لیگ برتر پارسیان رو میرفتم هفته 23 که با پیکان بازی داشتم همیشه از این ارورای don't send میداد.در کل بازیای pes که ایرانیا دستکاری میکنن اگه لطف کنه و اجرا بشه فقط بدرد بازی دوستانه میخوره
ببینم یکی عکس از این PES ایرانی نداره ؟؟؟مثلا یه عکس از بازی که لباس و شکل و ... یه بازی کن ایرانی تو عکس باشه ؟اگه هر کی داره لطف کنه بذاره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayan_cena_jeff_batista
این بازیها رو که ایرانیها دستکاری میکنن همین میشه.من خودم یدفه لیگ برتر پارسیان رو میرفتم هفته 23 که با پیکان بازی داشتم همیشه از این ارورای don't send میداد.در کل بازیای pes که ایرانیا دستکاری میکنن اگه لطف کنه و اجرا بشه فقط بدرد بازی دوستانه میخوره
البته اين ايراني نيست
اتفاقا من وقتي رفتم بگيرم نسخه هاي پرديس و نسخه هاي ديگه ي ايرانيش رو هم داشت ولي من خارجيش رو گرفتم
يعني براي هيچكس اين مشكل من وجود نداره:23:
پس مشكل از چيه:15:
آخه مشکلت خیلی جزئیه.اون احتمالا به کامپیوترت بستگی داهر چون من یادمه لیگ قهرمانان رو یدفه با منچستر رفتم