خبر فوری : کرت انگل برای تمام اتهاماتش بی گناه شناخته شد
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
کرت انگل دارنده مدال طلای المپیک و استار کمپانی تی ان ای بعد از زده شدن اتهام های مختلف که صحبت هایی را درباره دوسـت دخـتر سابقش کرده بود بی گناه شناخته شد
دستگیری او بر می گردد به 1 ماه گذشته که در Robinson Township اتفاق افتاده که به علت تهدید کردن همسر قبلی اش اتفاق افتاده ، گفته می شد کرت همسرش را تعقیب می کرده و باعث آزارش می شده که دوست دخترش از او شکایت کرده
Carla Swearingen قاضی دادگاه کرت انگل او را روز گذشته بی گناه اعلام کرده و کرت به تنهایی در حال حاضر در خانه اش زندگی می کند و دوسـت دخـترش Trenesha Biggers خانه را ترک کرده ، همچنین در ماشین کرت داروی غیر مجاز تقویت هرمون پیدا شده بود که کرت گفته بود برای کاهش درد ناحیه گردن که مربوط به کشتی می شده از این دارو استفاده می کرده
کرت در پایان بعد از دادگاهش در مصاحبه با خبرنگاران گفته که من به زندگی ام طبق قانون ادامه می دهم همانطور که قبلاً این کار را می کرد وی همچنین افزور ترنشا از من شکایت کرده و مدعی بوده که من به او آسیب فیزیکی رسانده ام در حالی که این چیز حقیقت ندارد
RE: خبر فوری : کرت انگل برای تمام اتحاماتش بی گناه شناخته شد
این درسی باشه واسه بقیه تا تو دوست دختر یابی دقت کنند تا از این بلا سرشون نیاد :4: ممنون معین جان
این عکس هم مربوط به همین خبر میشه:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بالاخره موفق شدم يه غلط املايي از معين بگيرم:4:
اتهامات درسته نه اتحامات :4:
RE: خبر فوری : کرت انگل برای تمام اتهاماتش بی گناه شناخته شد
منظورش از آسیب فیزیکی کتکه دیگه نه؟؟؟:4:
این هم یک عکس از دوســت دخترش که توسط خبرنگار ها گرفته شده :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این کرت ما هم چه سلیقه ی خوبی داره!!!
ببینید GF اش چقد خشکله!!!:24::4: