چه اتفاقی بعد از Air Off شدن Raw رخ داد
بعد از Air Off شدن شو گروه لگسی وارد رینگ شد و به سمت باتیستا حمله کردن سینا به کمک باتیستا اومد اما رندی سینا رو زد دی اکس به کمک اومدن و 4 به 3 شد بعد از بیرون کردن لگسی از رینگ ارتون تنها توی رینگ موند در حالی که 4 گوشه رینگ باتیستا-شان-هانتر-سینا ایستاده بودند اول شان به رندی Sweet Chin Music زد پشتش هانتر به رندی Pedigree زد
و بعد سینا برش داشت برای Attitude Adjustment قبل از اینکه باتیستا رندی بگیره ارتون از رینگ خارج شد.
After the show, Legacy came out and attacked Batista. John Cena came out to make the save but Randy Orton got in the ring and beat down Cena. DX came running down to make it a four-on-three brawl. After getting rid of Legacy, Orton was left alone in the ring and was surrounded by Cena, Batista, Shawn and Triple H in each corner.
First Shawn hit him with the Sweet Chin Music, then Hunter followed it with a Pedigree. Cena then picked him up for the Attitude Adjustment. Before Batista could get his hands on him, Orton rolled out of the ring.
RE: چه اتفاقی بعد از Air Off شدن Raw رخ داد
چه بزن بزنی خری بوده بعداز ایر اف شدن.
این رندی 3تا فینیشر به حساب خورد بعد خودش به تنهایی از رینگ رفت بیرن :23: :15: :21:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Man On Fire
این رندی 3تا فینیشر به حساب خورد بعد خودش به تنهایی از رینگ رفت بیرن :23: :15: :21:
من بی گناهم متن انگلیسیشو که کپي پست کردم از رو اون نوشتم سعی کردم تا اونجایی که سواد نصفه نیمه انگلیسیم قد میده درست و کامل معنی کنم دیگه کمی کاستی به بزرگی خودتون ببخشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Paul Levesque
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Man On Fire
من بی گناهم متن انگلیسیشو که کپي پست کردم از رو اون نوشتم سعی کردم تا اونجایی که سواد نصفه نیمه انگلیسیم قد میده درست و کامل معنی کنم دیگه کمی کاستی به بزرگی خودتون ببخشید.
مگه من از ترجمه اشتباه گرفتم :15: منظورم این بود که وقتی wwe میاد فینیشر هاش رو قوی نشون میده این مصخره است که رندی سه تا فینیشر پشت سر هم خورد خودش بدون کمک کسی از رینگ رفت
اصولا کسی که فینیشر سینا رو میخوره وقتی که روی زمین میوفته 2-3 تا قل هم روی زمین میخوره
رندی هم شاید قل خورده و از رینگ افتاده بیرون و بعد کشون کشون در رفته(چه تخیل قوی دارم)
خيلي باحال بود راستي دقت كرديد باتيستا ريش معروفشو تراشيده؟:15:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D-A-I-L-Y
خيلي باحال بود راستي دقت كرديد باتيستا ريش معروفشو تراشيده؟:15:
از کی باتیستا ریشش معروف شده؟
معروف ترین ریش ، ریش تیکر سال 2005 بود که طالبان ازش دعوت به همکاری کرده بودن :4: .
خيلي وقته كه معروف بوده شما خبر نداري!درضمن منظورم از معروفيت اين بود كه ما هميشه ديو رو با اين ريش ديديم
باتیستای بی ریش بهتره
چو:32:ن قیافش خوشگلتر میشه