خبر هايي از فيلم TEKKEN.(آيا باتيستا در اين فيلم حضور دارد؟؟)
[align=center]:34:سلام:34:
امروز يه خبر توپ از فيلم تيكن براتون دارم.
==========================
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در مدت اين چند روز اخير سر و صداي زيادي درباره ي فيلم TEKKEN به راه افتاده و دليل اصلي آن هم شايعه ي حضور جكي چان در اين فيلم ميباشد كه مدتي هست كه بر سر ساختش بحث هايي به راه افتاده.
صفحه ي iMDBي اين فيلم گزارش داده كه:اين فيلم با بازيگري چتدين چهره ي مطرح و خوب هاليوود همراه است.به طوري كه جكي چان جه جاي Lei Wulong (:13::32::7:) حضور خواهد داشت ، Ron perlman به جاي پاول فينكس(:34::7:) و Dave Batista بجاي كينگ(:34::7::30::13:) نقش خود را ايفا خواهند كرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اين فيلم توسط Michael Colleary و Alan B.McElory و Mike Werb نگارش شده با بودجه ي 35 ميليون دلاري ساخته شده در پاييز امسال اكران خواهد شد.
دوستان به احتمال خيلي زياد اين چند تا بازيگر كه ذكر شدن قطعين.يه صحبتايي هم بود كه باتيستا جاي Armor King ايفاي نقش ميكنه كه اونم يحتمل منتفي هستش.
=============================
اين تاپيك بعدا توسط مدير بخش ادغام خواهد شد.
:34:ياعلي:34:[/align]
RE: خبر هايي از فيلم TEKKEN.(آيا باتيستا در اين فيلم حضور دارد؟؟)
تاپیک به مدت 1 هفته مهم شد و به دلیل مهم بودن ، تاپیک بعد از چند روز ادغام خواهد شد.
[align=center]
این هم یه عکس کامل که نشان دهنده ی بقیه ی بازیگران نقش های دیگه است.فکر مبکنم عکس هم اصلی باشه.یعنی عکس الکی نیست و واقعا بازیگران همین ها هستند.
برای بزرگ شدن عکس بر روی آن کلیک کنید :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا بعد بای ...[/align]
اگه واقعا حضور جكي چان قطعي بشه عالي ميشه،خيلي به نقشي كه براش انتخاب كردن مياد،البته هنوز اسم جكي چان تو صفحه ويكيپدياي فيلم تكن نيومده و تو سايت رسمي خودش هم من نديدم از تكن چيزي گفته باشه...
اون يارو بازيگر نقش پاول فينكس هم من چند تا فيلم ازش ديدم واقعا يه غول وحشي هستش و كارش عاليه.
راستي بازيگر نقش Shang Tsung تو اولين فيلم مورتال كامبت كه يادتون هست،اونم قراره نقش Heihachi Mishima رو بازي كنه كه واقعا عالي ميشه،اينم عكس اين بازيگر معروف و كاردرست كه اسمش هست Cary-Hiroyuki Tagawa:
راستي اين كاراكتر Marduk چقدر شبيه گلدبرگه،خيلي خيلي شبيهشه،كاش گلدبرگ ميشد بازيگرش...
از کجا معلوم این باتیستاس این که کله خر داره!!!:4:
خالکوبی های باتیستا رو هم نداره.
اگه واسه مرداک , گولدبرگ رو انتخاب میکردن خیلی خوب میشد ...
اصلا اتفاقا ماردوک رو از روی گلدبرگ ساختند.این هم عکسش :
این عکس رو خود سازندگان بازی گذاشتند و گفتند که این کرکتر رو از روی کشتی گیر قدرتمند یعنی بیل گلدبرگ ساختند.تازه جالب اینجاست که ماردوک هم تو بازی کشتی گیر هست اون هم کشتی کج و اگه نقشش رو به گلدبرگ بدهند با دوستش در بازی که تگ تیم هستند یعنی کینگ که اون هم باتیستا هست تگ میشوند. یعنی گلدبرگ با باتیستا تگ میشوند :23: البته این ها شایعه است ولی این عکس شاید واقعی باشد و از گلدبرگ در فیلم استفاده کنند.در هر صورت باید منتظر ماند تا فیلم اکران شود
[align=center]
نقل قول:
راستي بازيگر نقش Shang Tsung تو اولين فيلم مورتال كامبت كه يادتون هست،اونم قراره نقش Heihachi Mishima رو بازي كنه كه واقعا عالي ميشه،اينم عكس اين بازيگر معروف و كاردرست كه اسمش هست Cary-Hiroyuki Tagawa
اوه اوه من عاشق اين بازيگر شرقي هستم.فوق العاده تو نقش شنگ سونگ ظاهر شد.به نظر من تو نقش Heihachi Mishima هم عالي كار كنه.
البته اون يكي بازيگر شنگ سونگ كه تو سريال Conquest به جاش بازي ميكرد هم خيلي توپه اگه از اون هم تو فيلم تيكن استفاده كنن خيلي خوب ميشه.اسم اين بازيگر Bruce Locke هستش:
اون صحنش تو قسمت اول Conquest كه ميگه:YOUR SOUL IS MINE خيلي توپه:4: شبيه جومونگ اينا هم هست.:4:
نقل قول:
اون يارو بازيگر نقش پاول فينكس هم من چند تا فيلم ازش ديدم واقعا يه غول وحشي هستش و كارش عاليه.
اين يارو همون بازيگر هل بوي هستش.
[/align]
البته این فیلم 3 روز گذشته در نمایشگاه AMF اکران شد این هم عکسی از این فیلم " نسخه 6 تکن که افتضاح بود ببینیم فیلمش چی می شه البته یک مسئله هست که همیشه وقتی از روی بازی فیلم می سازن افتضاح بار می یاد !