مهمترين فيلم هاي سال 2010 +سال 2010 پر بارترين سال
imbd.com گزارش داد سال 2010 مهمترين و پر خرج ترين و البته پر بارترين سال تاريخ هاليود است و با يك نگاه شما هم با بنده هم عقيده ميشويد:
[align=center]
prans of persia
[/align]
بله!بازي داغه پرنس پرشيا كه زبان زد خاص و عام هست فيلمش در تابستان 2010 اكران خواهد شد.
[align=center]
Toy 3 [/align]
قسمت سوم داستان اسبابا بازيها هم ميتونه جالب باشد.فيلمي كه قسمت سومش قبلا به صورت كارتوني فقط به نمايش خانگي امد.حالا قسمت سوم به صورت داستاني جديد و سينمايي وارد ميشود.
[align=center]
End Bourne
[/align]
قسمت چهارم از سري قسمتهاي بورن!بله و اينبار پايان كاره بهترين فيلم اكشن دنيا.
[align=center]Spider Man 4
[/align]
بله قسمت چهارم از سري فيلمهاي جذابه اسپايدر من !در اين قسمت شاهده حضور شخصيت منفي هاي زيادي خواهيم بود.
[align=center]
Iron Man 2
[/align]
فيلمي جذاب و پر هيجان!فيلمي منطبق با با قسمت 1 در سال 2007 فروش عالي داشت.
[align=center]
Ic Age 4
[/align]
عصر يخبندان 4 هم در اين سال اكران خواهد شد.
[align=center]THE EXPENDABKS
[/align]
پر ستاره ترين فيلم اكشن هم همزمان با فيلم بورن اكران خوهد شد!و البته دوستان با توجه با موفقيت بورن !شانس فروشي نداره فيلم سيلوستر استالونه!كه در اون استان و ميكي روك و جيسن استهتام و جت لي و ... بازي ميكنند.
[align=center]
Saw 7 [/align]
اين ديگه قطعا اخرين قسمت اره است.قسمت 6 ان حدودا ماهه ديگه اكران خواهد شد.
[align=center]Twilight 3[/align]
قسمت اول كه بمب عشقي بود براي خودش.قسمت 2 نوامبر امسال اكران ميشود.اين فيلم در مورده عشق خون اشام به يك دختر است. خييلي هم جالبه.
[align=center]
Harry Patter 7 (Part 1)[/align]
قسمت 7 هري در طي دو پارت پخش ميشود.يكي سال اينده و ديگري هم سال 2011 .و در واقع پايانه هري!!!!!!
[align=center]
هانكوك 2
[/align]
اين فيلم احتمالا ميانه 2010 و 2011 خواهد بود.هنوز مشخص كامل نشده.ولي قسمت دوم ميتونه جالب باشه.هر چند مردم من افسانه هستم رو ترجيح ميدن.
فيم هاي 4 شگفت انگيز 2 و گاد اوار كه اينم جزوه بازيهاي كامپيوتري و پلي استيشني هست در حال اتمام است.ولي مشخص نيست در 2010 اكران شن.
RE: مهمترين فيلم هاي سال 2010 +سال 2010 پر بارترين سال
مطمئنی داداش اینا امسال میاد ؟
Twilight2 که امسال منتشر میشه
من یه دمو ازش دیدم ولی ادامه نداشت کلآ تمام میشد
اولا نگفتم امسال !گفتم سال اينده !!!بعدم عرض كردم twilight 3 نه قسمت 2!!!!!!شما مطلب رو نخوندي!!فكر كنم...
تویلایت 2تا چند هفته دیگه فیلمش اکران می شه و تویلایت سه هم فیلم برداری اش به آخر رسیده و سال آینده به اکران عمومی در میاد.
ممنون.
علی جان من هم مثل خودت کارتن خواب سایت IMDb هستم ، شما که این همه خبرهای تر و تمیز رو اومدی نوشتی ، پس چرا غلط املایی های فاحشی در نوشتن اسم فیلم ها داری ...... وگرنه پست خوبی گذاشتی ، باز تصمیم باخودته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali Bahmanyar
اولا نگفتم امسال !گفتم سال اينده !!!بعدم عرض كردم twilight 3 نه قسمت 2!!!!!!شما مطلب رو نخوندي!!فكر كنم...
آره ما سواد خوندن نداریم
شما فقط بلدی بخونی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arman
علی جان من هم مثل خودت کارتن خواب سایت IMDb هستم ، شما که این همه خبرهای تر و تمیز رو اومدی نوشتی ، پس چرا غلط املایی های فاحشی در نوشتن اسم فیلم ها داری ...... وگرنه پست خوبی گذاشتی ، باز تصمیم باخودته
سلام
بله یکی و دو موردش درسته.حق با شماست.چون من کپی و پیست نکردم اسم فیلم.بعدم غلط املایی پیش میاد همیشه.ببخشید.
قسمت بعدی دزدان دریایی کارادیب هم می اد
بازم هست الان یادم نیست اینهایی که گفتن هم ایشالا که میاد .
آره میاد ولی جانی دپ گفته فعلا حوصله بازی کردن در قسمت 4 دزدان دریایی کارائیب را نداره .
خیلی ممنون بابت لیست فیلمها اما Bourne 4 که در لیست شما بود و Pirates of the Caribbean 4 که دوستان اشاره کردن هر دو برای اکران 2011 هستند نه 2010. و از Ic Age 4 هم خبری نیست نه در 2010 و نه 2011.
شما به همه فیلمهای معروف 2010 اشاره کردی به غیر از یک عنوان معروف دیگه یعنی Resident Evil 4.
و یک عنوان دیگه که شاید فقط برای کسانی که اهل بازی باشن معروف باشه البته بازی معروفی هم هست Splinter Cell که از روی سری بازی های Splinter Cell ساخته میشه.
شما تو خط آخر نوشتید 4 شگفت انگیز 2 اگه منظور شما همون Fantastic Four 2 باشه که 2007 اکران شده البته فکر کنم منظورتون چیز دیگه ای بوده حتما.
بازم ممنون و موفق باشید.