راهنمايي در بازي wwe legends of wrestlemania
سلام
بچه ها من اين بازي را تازه گرفتم كنترلش خيلي افتضاحه در مقابل smackdown vs raw عين فراري و پيكان ميمونند حالا من چندتا مشكل در اين بازي دارم لطفا از اساتيد خواهش دارم كامل جواب بدهند
1- چجوري ميشه حريف را هل داد به رينگ؟ ( يا به اون گوشه ها)
2- چجوري ميشه وقتي رو حريف فن زدي خوابيد زمين بلندش كني بدون اين كه كاري روش بكني فقط بلندش كني(بعضي موقع ها حريف من را بلند ميكنه اما من نميدونم با كدام دكمه)
3-دفاع فن و دفاع مشت با چيه؟
4- چجوري ميشه دويد اين ور اون ور عين smackdown vs raw (خودت را هل بدي اين ور اون ور)
5- كاربرد y در بازي چيه من ميزنم جلوي صورتش فيگور ميگيره؟
با تشكر از همه ي شما اساتيد واقعا كنترلش عذاب اوره اصلا نبايد براي smackdown vs raw را تغيير ميدادند تو اين بازي هم استفاده ميكردند7777 ممنون از همتون:34::34::34::34::34::10::10::10:
RE: راهنمايي در بازي wwe legends of wrestlemania
اینایی که خواستی یه دو سه روز طول میکشه جوابش شما هنگام بازی استارت رو بزن منوی Pause که اومد برو تو Tutorial همه رو به صورت کامل نوشته
شايان جان اون كمكي به من نكرد بعد شما ميگي 2 روز زمان ميبرد؟؟؟(من فقط ميخوام بدونم با كدام دكمه ها اين دو روز زمان ميبرد؟؟؟؟) بعدش من يكسري از اون ليست را فهميدم فقط 2تاش را نفهميدم هر كي بگه دعاش ميكنم(با كدام دكمه ها بزنم)
1-همان كه چطوري بايد حريف را اينور اون ور هل بدي(مثلا تو رويال رامبل ميخوام بندازمش بيرون بايد هلش بدم. با كدام دكمه؟؟؟)
2-چجوي بدوم اينور اون ور (با كدام دكمه)
قابل توجه اقا شايان گفتم با كدام دكمه نگفتم توضيح بديد كه 2 روز زمان ببرد شايان جان اگه تونستي كمك كن:2::30::30::30::30::30:
1-از اولی احتمالا منظورت همون کاریه که تو SvR با دکمه B انجام میدی.برای اون کار در حالی که از حرفت دور میشی دکمه A رو میزنی.اگه در حال دور شدن A رو نگه داری به گوشه رینگ هل میده
2-دویدن تو این بازی مثل SvR نیست که LB رو نگه داری و بدوه.برای دویدن باید وسط رینگ (دور از گوشه ها)دو بار پشت سر هم B رو بزنی .البته مسیر دویدن رو تو تعیین نمیکنی بلکه بعد از زدن این دکمه خود بازیکن میره با استفاده از طنابهای دور رینگ به سمت حریف میدوه.
امیدورام متوجه بشی.فعلا.
واقعا ممنون از لطفت اقا شايان گل فقط شما بودي كه اينجا من را كمك كرد34
راستي يك سوال ديگه اخريشه اقا شايان چطوري بايد وقتي حريف را زدم خورد زمين از زمين بلندش كنم.(بعضي موقه ها حريف اين كار را با من ميكنه بعد فينيشر ميزنه) نميدونم منظورمو گرفتي يعني بدونه اين كه كاريش كنم فقط از زمين بلندش كنم(عين sd كه يارو را ميزني بعد دستش را ميگري بلندش ميكني بعد هم يك فينيشر) اگه اين هم جواب بدي خيلي گلي:34::34::34::34::34:
برای این کار هم دقیقا همون کاری رو بکنی که تو مورد اول پست قبل نوشتم یعنی در حال دور شدن از حریف A رو بزنی
بچه ها نمی شه بازی (wwe legends of wrestlemania 2009)رو برای ps2 بزارن؟
وقتي براي ps2 نيومده چيو بزارن؟
عزیز من این بازی یک سال و نیم هست که اومده ! برای پلی 2 هم نخواهد آمد و نمیسازند ! چون این بازی در اصل یک بازی فرعی از طرف WWE و THQ هستش برای همین این بازی با سرعت ساخته شد و فقط برای کنسول های اصلی یعنی ایکس باکس و پلی 3