مین اونت اسمکدان ، ای سی دبلیو و راء هفته اینده !!
با اجازه از ارمین و پوریا مدیران بخش اخبار :4:
در ای سی دبلیو فردا شب در یک تایتل مچ برای کمربند ای سی دبلیو چمپین کریسچن به مصاف زاک ریدر می رود.
در اسمکدان هفته ی اینده بیگ شو و باتیستا در یک singles match به مصاف هم میرن.
و در راء هفته اینده در یکGauntlet Match تیم کریس جریکو و بیگ شو +رندی اورتن به مصاف جان سینا می روند.
موفق باشید . . .
RE: مین اونت اسمکدان ، ای سی دبلیو و راء هفته اینده !!
[size=small]رسول جان ممنون ولی خبر آخریت که درباره راو هفته اینده هستش در راو وجود داره و طبق قوانین خبری که در هفتگی هستش نباید به صورت جداگانه زده بشه.
ممنون.[/size]
به نظر من اگه کریسچین ببازه به زک رایدر و کمربند بیفته دست اون شاید ای سی دبلیو جذابتر بشه و ریتینگش بیاد بالاتر.
چون واقعا چمپ بودن کریستین با اینکه کوتاه بوده ولی تکراری شده هست.
خدا کنه سینا بترکه !
Cena Su*****cks :4:
[size=small]برادر گرامی توهین به استارهای کشتی کج که دارای طرفدار میباشن در انجمن ممنوعه و تکرارش دارای جریمه هستش.[/size]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H H H
به نظر من اگه کریسچین ببازه به زک رایدر و کمربند بیفته دست اون شاید ای سی دبلیو جذابتر بشه و ریتینگش بیاد بالاتر.
چون واقعا چمپ بودن کریستین با اینکه کوتاه بوده ولی تکراری شده هست.
با تکراری بودن قهرمانی کریسچن موافقم . همونطور که قبلا گفتم متاسفانه این برند فیس اصلیش کریسچن هست و هیچکی نمیتونه جای اون رو بگیره . واسه همین تکراری شده .
اما واقعا فکر میکنی قهرمانی "زک رایدر" به "ریتینگ" ای سی دابلیو کمک میکنه؟ بجای چمپ کردن اینا، برن دو تا استار درست و حسابی از برند های راء و اسمکدان بیارن تو ECW که لااقل کریسچن یه چلنجر در حد و اندازه های خودش داشته باشه . اینجوری با جذاب تر شدن مسابقات، ریتینگ بالاتر میره.
نیازی نیست بخاطر بالا بردن ریتینگ، ارزش کمربند ای سی دابلیو رو پائین بیاریم و کمربند به این با ارزشی که روزی روی شونه های سندمن، تامی دریمر، تز، سی ام پانک، کریس جریکو و حتی همین کریسچن بوده رو به کسی مثل زک رایدر بدیم .
(حالا اد امشب زک رایدر میزنه کریسچن رو میبره :4:)
همه این بحث ها بی دلیل هستش.
ما که نمی دونیم کی ریتینگ رو می ده و از چی خوشش میاد. برای همین باید یا با اونی که ریتینگ می ده بحث کنیم یا اصلا بحث نکنیم :4: