نتایج کامل راو با جزئیات کامل به تاریخ 21 سپتامبر
[size=small]با نتایج راو به تاریخ 21 سپتامبر 2009 که در لیتل راک برگزار میشه در خدمتتون هستیم.
همونطور هم که میدونید مهمان ویژه این هفته Cedric Antonio Kyles هستش.
[align=center]آغاز شو[/align]
در ابتدای شو سدریک به همراه خواهارن بلا و Smooth, Cool Jimmy Johnson و همچنین به همراه چندین تن از رفقاش و یک مربی و چندین بازیکن فوتبال و عده ای پیرزن و یک خاخاما و در نهیات یک کشاورز با بزش وارد رینگ میشن.
تمامی این اتفاقات واقعا اتفاق افتاد.
مایکل کول و جری لاولر به هواداران و بینندگان خوش آمد میگن و آماده شروع شو میشن.
حالا دی اکس به رینگ میاد.
وارد میشن و حرکات همیشگی رو انجام میدن.
شاون مایکل درباره اولین هل این د سل و بازی خودش با تیکر صحبت میکنه.
شاون میگه چه کسی بوده که بیشترین بردها رو در هل این د سل داشته.قطعا تریپل ایچ بوده.
چه کسی هستش که اصلا نمیدونه توی هل این د سل چه خبره و چه خطارتی این بازی داره؟قطعا اونا کودی و تد دبیاسی هستند.
اونا هیچی از هل این د سل نمیدوننن.
سری قبلی هم کسانی بودند که هیچی از هل این د سل نمیدونستن.
بهتره از وینس بپرسید مزه باسن بیگ شو چه طوره.چون قطعا جوابش پیش اونه.
ما به اونا نشون میدیم که هل این د سل چه طوریه.
HHH w/HBK vs. Cody Rhodes w/Theodore DiBiase Jr
لگسی هم به رینگ میاد و اول کار تد دبیاسی حمله ای رو به تریپل ایچ میکنه.
کودی و تریپل ایچ در رینگ هستن.کودی بازی رو در دستش گرفته.
کودی ضربات مشتش رو وارد میکنه و تریپل ایچ رو در گوشه گیر میندازه و گلوش رو فشار میده.
کودی در همون حین مشتاش هم میزنه که تریپل ایچ دست به کار میشه و کودی رو به میله های گوشه رینگ میکوبه و سه مرتبه این حرکت رو تکرار میکنه.
بعد از اون میره برای کرس فیس که کودی بلافاصله خودش رو به طنابها میرسونه.
حالا تریپل ایچ کودی رو از گوشه رینگ پرت میکنه بیرون.
کودی در برگشت یک سیلی به شاون مایکل میزنه.
شاون هم کودی رو میگیره و با یک مشت او رو به سمت رینگ روانه میکنه.
کودی به رینگ برمیگرده ولی تریپل ایچ او رو میگیره و در حالت پدگری قرار میده.
دبیاسی میاد و سریع تریپل ایچ رو با صندلی میزنه و در همین لجظه داور دستور به اتمام ماسبقه رو میده.
Winner by DQ: HHH
بعد از بازی میبینیم که کودی و دبیاسی در حال زدن تریپل ایچ هستند.
کودی crossroads رو روی تریپل ایچ اجرا میکنه و دبیاسی هم Million Dollar Dream رو قفل میکنه.
حالا هم dream street رو روی تریپل ایچ اجرا میکنه.
دبیاسی صندلی رو روی گردن تریپل ایچ قرار میده و کودی هم میره تا از بالا بپره.
شاون مایکل داخل میشه و اجازه نمیده که تریپل ایچ آسیب ببینه و بازی رو به اتمام میرسونه.
اتفاقات خارج از رستلینگ شو
اعلام میشه که کوفی کینگستون باید از کمربند ایالت متحدش در مقابل جک سواگر استفاده کنه.
سدریک به رینگ میاد و قصد صحبت کردن رو داره.
این اولین حضور او در رینگ به صورت لایو هستش.خواهران بلا هم حضور دارند.
سدریک میگه که این شانس خیلی بزرگیه که نصیب من شده.
من WWE رو خیلی دوست دارم.همیشه هوادارای خوبی داشته.بیشتر از اون من عاشق راو هستم.
من فهمیدم که اینجا استارهای قدیمی پسران خوبی رو برای کشتی کج تربیت کردن.پدرانشون کشتی گیران خوبی بودن و اونها هم دارن به سطح بالایی میرسن.
مهمترین اونا Cowboy Bob Thorton هستش که تونسته پسری رو وارد عرصه بکنه که به افتخارات زیادی رسیده.
پسران داستی رودز و تد دبیاسی.پسر نا مشروع King Kong Bundy و آندره د جاینت یعنی بیگ شو.
همچنین نمیشه از پسر Kool Aid man یعنی مارک هنری و همچنین پسر jackass یعنی میز گذشت.
من قول میدم که شب خوبی رو داشته باشیم.در این اجظه سانتینو مارلا داخل رینگ میشه.
سانتینو میگه که من باورم نمیشه که یکی از بهترین های کمدی رو به روم وایساده.
کارهای کمدی از سانتینو دیده میشه و سر آخر سدیریک میگه که تو باید امشب کشتی بگیری.
چاوو گوررو هم به رینگ میاد و سدریک میگه که تو هم یک مرد کمدی هستی چون هفته پیش از یک کوتوله شکست سختی رو خوردی.
چاوو میگه شما مهمانهای ویژه که از شخصیتهای برجسته هستید رقت انگیزید و باعث میشید این بلاها سرمون بیاد.من تو رو به یه بازی دعوت میکنم تا حالیت کنم چاوو یعنی چی.
سدریک میگه من باید دربارش فکر کنم.بعد از لحظاتی سانتینو میگه سدریک قبول کرده و با تو مسابقه میده.
ویدیوئی از میز رو میبینیم که هفته پیش چگونه کمربند ایالت متحده رو دزدیده بود.
جوش متئوس با میز دیده میشه و قصد داره باهاش مصاحبه کنه.
میز با کمربند ایالت متحده هستش و میگه که من ندزدیدمش.من چیزی رو ور داشتم که متعلق به منه.
این کمربند مال منه و دلیلی که راو پخش میشه من هستم.
من آمریکایی هستم و در کلیولند متولد شدم ولی کوفی نه.
کوفی بهش حمله میکنه و کمربند رو ازش پس میگیره.
Evan Bourne vs. The Miz
هر دو استار به رینگ میان و زنگ شروع بازی به صدا درمیاد.
حالا هر دو استار همدیگه رو قفل میکنن.و به اطارف رینگ میرن و دوباره همدیگه رو قفل میکنن.
میز یک اسلم رو اجرا میکنه و دوباره درگیر میشن که داور جدا میکنه.
یک Running kick از میز دیده میشه و میره برای پین 1.... 2.
میز Camel clutch رو اجرا میکنه ولی بورن اون رو به chicken wing بدل میکنه و موفق به خلاص شدن از شرایط میشه و پشت بندش هم یک لگد به میز میزنه که میز اون رو دفع میکنه و بورن رو نقش بر زمین میکنه.
به گوشه رینگ میرن ولی بورن ناگهانی میز رو رول آپ میکنه 1... 2..
میز Neck breaker into the knee رو اجرا میکنه و یمره برای پین 1... 2...
میز در طناب دوم بورن رو قرار میده و در حال خفه کردنش هست که داور جداش میکنه.
میز یه سوپلکس میزنه و میره برای پین 1.... 2...
میز بورن رو به بیرون رینگ میبره وضرباتی رو بهش وارد میکنه و دوباره به داخل میارتش و میره برای پین 1... 2...
دوباره میز double chicken wing رو قفل میکنه و بورن رو حسابی رنج میده.
کم کم بورن به خودش میاد و موفق میشه خودش رو به طنابها برسونه تا قفل رو بشکونه.
یک کلوزلاین دیده میشه از میز.
بورن موفق میشه ناگهانی Rana رو اجرا کنه و میره برای Shooting Star Press که میز جا خالی میده ولی بورن با پاهاش به زمین میرسه.
در اون شرایط میز skull crushing finale رو اجرا میکنه و میره برای پین 1... 2... 3
Winner: The Miz @ 6:00 via pin
تد و کودی در بک استیج هستند و رندی هم اونجاست.
رندی بهشون میگه که تا پایان دی اکس چیزی باقی نمونده.کافیه شما همین تلاشتون رو داشته باشید.
برنامه بعدی امضای قرارداد بین رندی و جان سینا هستش.
جری لاولر به عنوان میزبان در جایگاهش قرار میگیره و رندی اورتون داخل میشه و در یک صندلی جا میگیره.
بعد از اون سینا با کمربندش میاد و در جایگاهش قرار میگیره.
لاولر میگه که تریش هفته قبل بازی رو مشخص کرده و اورتون باید این بازی رو انجام بده.
اوتون امضا میکنه و به لاولر میگه که از رینگ بیرون بره.
اوتون میگه که سینا فکر میکنه که من الآن در بدترین شرایطم هستم ولی اشتباه میکنه.
من الآن خیلی آمادم و بیشتر از هر موقعی تشنه پیروزی هستم.
من الآن خیلی خطرناک شدم.من قبلا توی هل این د سل بودم و میدونم که چه طور باید در اون مسابقه داد.
من کلید پیروزی دارم.به علاوه سینا تا به حال توی هل این د سل نبوده.
سینا میگه که من صالا به حرفات گوش نمیکردم.من توی بریکینگ پوینت بهت نشون دادم که کار کی بهتره.
در قراردادشون هم یک بندی میاد که اگه اورتون نتونه سینا رو در هل این د سل ببره دیگه هیچ شانسی برای کمربند پیدا نمیکنه.
دعواشون بالا میگیره و بیگ شو داخل میشه و شروع به زدن سینا میکنه.ام وی پی و مارک هنری به رینگ میان و سینا رو نجات میدن.
قرار میشه که در ادامه و در یک بازی تاگ تیم 6 نفره سینا و ام و پی و مارک هنری به مصاف اورتون و جریکو و بگ شو برن.
الیسیا فاکس به کنار رینگ میاد تا بازی بعدی که بین دی*وا ها هستش رو تماشا کنه.
NON-TITLE MATCH: Mickie James © vs. Beth Phoenix
هر دو دی*وا به رینگ میان و زنگ بازی هم زده میشه.
همدیگه رو قفل کردن و بر هم نیرو وارد میکنن.
بت فونیکسی میره برای Slingshot suplex که میکی جیکز اون رو به neck breaker بدل میکنه و پشت بندش هم یک دراپ کیک هم میزنه که بت به بیرون رینگ میفته.
میکی به بالای رینگ میره و از همونجا Thesz Press رو روی بت اجرا میکنه.
بعدش هم به دنبال الکسیا فاکس میره که این حرکت به بت اجازه میده که یک اسلم به او روی میله ها بزنه.
به رینگ برمیگریدیم و بت Implant Buster رو اجرا میکنه و میره برای پین 1... 2....3
Winner: Beth Phoenix @ 1:00 via pin
بعد از بازی الکسیا کمربند رو میگیره و به رینگ میاد و به میکی یه big ax kick رو میزنه و با کمربند خوشحالی میکنه و بعدش هم کمربند رو روی میکی میندازه.
US TITLE MATCH: Kofi Kingston © vs. Jack Swagger
هر دو استار به رینگ میان و منتظر روع بازی هستن.
زنگ به صدا در میاد و سواگر به سرعت حمله ای شدید رو به کوفی میکنه و او رو با top wristlock قفل میکنه که کوفی خودش رو به هر زحمتی که هست خلاص میکنه و یک ارنج به صورت سواگر میزنه.
کوفی میاد جلو ولی سواگر به او یک بیگ بوت رو میزنه و نقش بر زمین میکنتش.
میز بیرون وایساده و یک بار دیگه کمربند ایالت متحده رو میدزده.
سواگر به دنبالش میره و شروع به زدن میز میکنه و یک کلوزلاین هم نثارش میکنه.
سواگر حالا کمربند رو میگیره و با اون آرنا رو ترک میکنه.
داور هم شمارشش به پایان میرسه و کوفی پیروز میشه.
Winner: Kofi Kingston @ 1:30 via count out
Cedric The Entertainer w/The Bellas vs. Chavo Guerrero Santino Marella, Special Guest Referee
سدریک با یک تیپ بسیار خز شامل یک یقه اسکی و یک شنل زمخت و یک کلاه به رینگ میاد.یک ماسک هم میزنه.
چاوو هم به رینگ میاد و زنگ آغاز رینگ به صدا درمیاد.
اول کارشروع میشه و همدیگه رو قفل میکنن.
چاوو زورش میچربه و سدریک رو به گوشه ای پرت میکنه.
بعدش هم مسخرش میکنه و کلاهش رو از روی سرش برمیداره و زیر پاش له میکنه.
سدریک حالا بسیار برافروخته شده که چاوو یک سیلی هم به صروتش میزنه.
سدریک حالا به بیرون رینگ میره و داره زیر رینگ رو جستجو میکنه.
چاوو هم میبینه بهتره زیر نظر بگیرتش.به گوشه دیگه رینگ میره و منظتر آمدنش میشه.
یک مرد بسیار گنده ظاهر میشه که دقیقا مثل سدریک لباس پوشیده.
چاوو به او هم سیلی میزنه که مرد گنده یک پرس اسلم رو بهش میزنه و ضرباتی سنگین رو بهش وارد میکنه.
چاوو فریاد میزنه که این سدریک نیستش ولی اینا فایده نداره و در برگشت یک بک دراپ هم دریافت میکنه.
سانتینو هم که در بیرون رینگه از دیدن بازی به وجد اومده.
حالا هورنزواگل که لباسی شبیه سندریک پوشیده از زیر رینگ بیرون میاد و و میره بالای رینگ و یک اسپلش رو بهش میزنهدوباره هورنزواگل به زیر رینگ برمیگرده و در برگشت سندریک واقعی به رینگ میاد.
میره برای پین 1... 2.... 3
Winner: Cedric The Entertainer @ 4:00 via pin
بعد از بازی هورنزواگل و مرد گنده هم به رینگ میان و با سندریک شروع به خوشحالی میکنن.
سدریک داره برای کلی کلی توضیح میده که چه طوری چاوو رو شکست داده.جریکو وارد میشه و میگه که میخواد با سدریک صحبت کنه.سدریک میگه که یه خورده احترام نگه دار و دوباره شروع به صحبت کردن با کلی کلی میکنه.
حالا بیگ شو میگه که میخوان با هم صحبت کنن و اینابر سدریک چاره ای به جز قبول کردن نداره.
جری لاولر به همراه لیلیان گارسیا در رینگه و قصد صحبت کردن رو داره.
او میگه که امروز آخرین روز حضور لیلیان گارسیا در رینگ و در WWE هستش.
او ده سال متمادی رو با کمپانی بوده و خدمات بزرگی رو به ما کرده.
لیلان میاد و از همه تشکر میکنه و آماده صحبت کردن میشه.
من لحظات بسیار خوبی رو در اینجا داشتم.به شهرها و کشورای مختلفی سفر کردم.مردم زیاد و فرهنگ های جور و جوری رو دیدم.برای همه اینا از کمپانی متشکرم.
توی WWE افتخارات زیادی رو کسب کردم و با استاران زیادی کار کردم و باهاشون وقتم رو گذروندم که همه اینا برای من یک تجربه عالی و به جرات میگم که بهترین تجربه زندگیم بودن.
در آخر هم میگم که من همه شما رو از دست میدم و این برام سخته.من همتون رو دوست دارم و امیدوارم همیشه موفق باشید.
رندی اورتون و کریس جریکو و بیگ شو در رینگ هستند.
جریکو میکرفون رو گرفته و میگه که من میخوام به رندی یادآوری کنم که من هم از سینا به اندازه ای که او متنفره متنفر هستم.
او با سدریک صحبت میکنه و اگه اونا ببازن در هفته اینده راو رندی باید به مصاف سینا و ام وی پی و هنری در یک بازی gauntlet بره.
بیگ شو هم میگه اگه ما ببریم سینا باید در یک بازی gauntlet در هفته بعد به مصاف من و جریکو و رندی بره.
Six Man tag Team match : Chris jericho , Big Show and Randy Orton vs MVP , mark Henry and John Cenaآهنگ جان سینا زده میشه و او به رینگ میاد.
پشت بندش هم ام وی پی و مارک هنری هم به رینگ میان و آماده شروع بازی میشن.
زنگ بازی به صدا درمیاد در حالی که سینا داخل رینگ هستش.
دابل تیمهای زیادی از جانب بیگ شو و جریکو به روی سینا دیده میشه.
سینا به هر زحمتی هستش خودش رو به ام وی پی میرسونه و او به رینگ میاد.
ام وی پی میاد و شروع به زدن جریکو و بیگ شو میکنه و تسلطی نسبی رو بر بازی پیدا میکنه.
حالا جاش رو هنری میده ولی هنری ناموفقیه و از جریکو و بیگ شو صدمات زیادی رو میخوره.
رندی اورتون به رینگ میاد و شروع به زدن هنری میکنه و در یک حرکت غافلگیرانه یک RKO به هنری میزنه.
میره برای پین 1..... 2.... 3
Winners: Randy Orton, Chris Jericho & Big Show
این شکست بدین معناست که در راو هفته آینده جان سینا باید به مصاف بیگ شو و کریس جریکو و رندی اورتون در یک بازی gauntlet بره.
[align=center]پایان شو[/align]
[/size]
RE: نتایج کامل راو با جزئیات کامل به تاریخ 21 سپتامبر
[size=small]دوستا تاپیک کامل شد.
اشتباهی هم در بازی اول شو وجود داشت که تصحیح شد.[/size]
شک نکنید حالا با این شرطی که در مورده امضا قراداد بین سینا و رندی انجام شد.رندی در هلاین سل برنده است.
رندي اورتن خواهش مي كنم كمربند رو از سينا بگير!
ایشالا رندی به حق همین روزای عزیز کمربند رو میگیره شما نگران نباشید.
البته بهتره باتیستا هم قاطی این بازی بکنن.
رندی اورتون دوباره کمربندو از این سینا میگیره قول میدم
بلند بگو آمین:30:
سلام.
به همين خيال باشيد :55:
سينا برنده Hiac است . شك نكنيد .
:9:
این که سینا میبره که معلومه بابا....:4:
فقط هفته ی بعد اینجوری میشه...اول جریکو رو سینا میبره بعد بیگشو رو سینا میبره ولی جلو رندی میبازه اونم فقط به خاطر استوری لاینش وگرنه ...
ممنون آرمین جان بابت اخبار خیلی کامل بود.....
راستی الان بیشتر از یک ساله که رندی داره سر کمربند دبلیو دبلیو ای میجنگه بلاخره باید یه خستگی در کنه...