تاپیک مخصوص تمام فن های فینیشر بازی Mortal Kambat Vs DC
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان.
به درخواست حسام جون تمام فينيشيگ موو هاي بازي كامبت و دي سي رو براتون آماده كردم.
اين ليستو واستون تو 2 تا عكس آماده كردم كه هر كدوم مختص يكي از گروه ها هستش.در ضمن چون حسام جون 360 داشت من واسه همين كنسول رو گزاشتم.اگه خواستين تبديل به PS3 بكنين جاي دكمه ي آخر رو به همون دكمه تو دسته ي PS3 تبديل كنين.مثلآ دكمه ي A تو 360 همون دكمه ي X تو PS3 هستش.اين ليست تو گشتي كه من تو نت داشتم كم غلط ترين ليست بوده و داراي چند تا مشكل هست كه اونم خيلي كمه.البته گاهي اوقات جاي اسم فينيشر يه كاراكتر رو اشتباه نوشته.
حالا من چرا عكس ليست گزاشتم؟؟؟به اين دليل كه شما دوستان مشتاق اين عكسا رو تو گوشي موبايلتون اگه خواستين بريزين و موقع بازي كردن ديگه گيج نزنين و به داداش كوچيكه نگين وايسه پاي پي سي بخوانه و شما اجرا كنين.
================================================== ===
خب اول از همه يه آموزش و يه چند تا نكته كوچيك بدم خدمتتون:
1-زدن فينيشينگ موو ها تو اين قسمت خوشبختانه يا بدبختانه خيلي آسون شده.
2-موقع زدن فينيشينگ موو اصلآ هول نكنيد و با خونسردي كامل دكمه ها رو بزنين.اصلا بعضي از فينيشرا سريع جواب نميدن.
3-(اينو نبايد بگم ولي خب شايد بعضيا ندونن)بعد از برد حريف وقتي صداي اعظم اعلام كرد فينيش هيم/هر شما حركت رو انجام ميدين.
4-هر كاراكتر به جز باس ها(شاو خان و دارك سايد)داراي 2 فينيشينگ موو هستن.
5-بهضي از فينيشرارو بايد دكمه ي آخر كه بعد جهات هست رو با آخرين جهت بزنين.مثل فينيشر اولي RAIDEN.
6-فينيشر K*** OF DEATH كيتا نا تو اين ليست سويپ نوشته شده كه شما بچسبين هم اشكالي نداره.
7-بعضي از فينيشر ها اعصاب بنده رو داغان پاغان كردن كه مثل هر دوتاي بتمن كه با تلاش خيلي زود بعد از اعصاب داغاني تونستم اين فينيشرارو هم به عمل بيارم.پس شما هم پس از ناموفقيت و اعصاب خوردي اصلآ ناراحت نشين و به تلاش ادامه بدين.
----------------------------------------------------
خب حالا آموزش مكان هنگام اجراي حركت:
تو عكسا اگه دقت كنيد 3تا مكان بعد از اسم فينيشر موو گفته شده.
CLOSE : چسبيده به حريف.
SWEEP : نه برين آخر صحنه نه بچسبين به حريف حدودا ميشه وسط صحنه.
ONE STEP BACK : يه قدم از حريف فاصله بگيرين.
----------------------------------------------------------------
حالا آموزش اصلي:
1-زير اسم كاراكتر 2تا فن نوشته شده كه هر كدوم عشقتون كشيدو ميزنين.اول بايد توجه كنيد كه گفته شده كجا ي صحنه قرار بگيرين كه جلوي اسم فينيشر نوشته شده و در بالا توضيح داده شده.
2-بعد از قرار گيري تو موقعيت صحيح نوبت به جهات ميرسه كه شما جهات رو چپ -راست-بالا-پايين نخوانين بلكه جلو-عقب-پايين-بالا بخوانين.يعني اگه حريفتون سمت راست شما باشه جلو ميشه راست ولي اگه سمت چپ شما قرار گرفته باشه جلو ميشه دكمه ي جهت چپ.بالا پايين هم كه معلومن و فرقي نداره.
3-بعد از اينكه جهات رو وارد كردين بايد دكمه ي خاتم الفينيشر رو كه تو ليست گفته شده كدومه رو بزنين.(فاصله زماني كه شما بايد بعد از زدن جهات و زدن دكمه ي آخر بزنين باز بستگي به فينيشر داره.تو همون فينيشر كيتانا كه تو نكات گفتم شما بلافاصله بعد از زدن جهات A رو بزنين.تو فينيشر RAIDEN كه عارض شدم جهت آخر كه بالا ميشه رو همراه با Y ميزنين.فينيشر كامبت دراپ لو كنگ بعد از زدن جهات يه مقدار كوچيك صبر كنيد بعد A رو بزنين.و........................)
-----------------------------------------------------------------
خب حالا نوبت به ليت فينيش موو ها ميرسه:
كاراكتر هاي مورتال كامبت:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
كاراكتر هاي دي سي يونيورز:
================================================== ===
براي مشاهده ي معرفي تمام كاراكتر ها ي بازي كامبت به [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تاپيك مراجعه كنيد.
اگه به مشكلي برخوردين يا سوالي داشتين در خدمتم.
هر كم وكسري اگه داشت به بزرگي خودتون ببخشيد:34::30:
:34:يا علي:34:
[/align]
RE: تاپیک مخصوص تمام فن های فینیشر بازی Mortal Kambat Vs DC
یه سؤال بکنم من تازه این حرکات رو ت س ت کردم ولی هیچ کدوم رو نتونستم بزنم می تونی رو ویدیو یه نشون بدی محمد حسین جان ؟
حسام جون حتما سريع زدي:27:.براي شروع همون واسه كيتانا رو كه تو ضيح هم دادم بزن فوق آسونه:15::15:.ويديو چي ميخواي آموزش:21::21:؟اگه آموزش ميخواي كه ندارم :27:ولي ويديوي فينيشرا هستش كه اونم بهت هيچ كمكي نميكنه :27::27:كه هيچ از لذت فينيشر هم كم ميكنه.ميخواي من بزارم.:15::15::36:
من کاراکتر مورد علاقم Sub Zero وقتی می که فینیش هیم / هر می رم به بارو می چشتم دکمه ها رو شمرده شمرده می زنم ولی هیچی نمی شه :27: یه توضیح اساسی بده که مثلا وقتی یارو مرد فینشر Close ذود باید چی کار کرد ( مرحله به مرحله راجب جلو عقب ها هم بگو :4: )
[align=center]كاراكتر فقط جادوگر بزرگ و اعظم شنگ سونگ.ولي خب ساب هم خوبه.با اون فينيشر بالا ييش كه اسلمه شروع ميكنم:
اگه خواستي حالت دونفره رو انتخاب كن كه راحت بتوني بي دردسر كارتو انجام بدي.آخه اگه با حريف بازي كني بزنتت هول ميشي كه الان منو بردو...اگه هم نخواستي اشكال نداره.
1-تو قسمت انتخاب كاراكتر Y رو بزن تا وارد منو ي انتخاب كامبت زون (همينه فك كنم:4:).بعد يه دونه به سمت چپ برو كه اون صحنه كه پرتگاه اينا نداره بياد و حريف تو ببر ته زمين و بعد بكشش و چسبيدت راحت تنظيم بشه.(البته اگه دونفره انجام بدي.)
2-(سعي كن همون طرفي كه بازي شروع ميشه وايسي و جاتو نبري اونطرف حريف)حالا يارو رو كشتي.ميگه فينيش هيم/هر:9: يه دونه به جهت عقب ميزني يه دونه ديگه عقب يه دونه پايين يه دونه عقب بعد دكمه ي B رو فشار بده بدون فاصله دادن.(به عبارت ساده تر عقب عقب پاين عقب B)بعد اجرا ميشه.
بعدي هم به همين صورت پيش برو فقط يه عقب يه جلو يه پايين يه جلو بعد مثل بالا يي بدون فاصله Y.البته بدون فاصله اين نيست كه آخرين دكمه ي جهت رو همزمان با دكمه ي Y يا B بزني.
ديگه من از اين ساده تر نميتونم ميخواي اگه تهراني بيام خونتون يه آموزش بدم:4: [/align]
موفق شدم :4: دستت درد نکنه این دوتا جهت دکمه آخر رو با هم زدم درست شد :34: :34: