چکیده ای از مصاحبه کریس جریکو
سلام .
-جریکو گفت که من می دانستم امکان دارد وقتی با مو های کوتاه برگردم طرفدارام کم می شوند .
-جریکو گفت طرح اولیه دشمنی با شان مایکلز بود ؛ همچنین گفتش که با هشت ماه برنامه کلاسیک روبرو شدم .
-او گفت واقعا سخت است که تماشاگران بد تشویق می کنن .
-جریکو ادامه داد و گفت که ایجاد شخصیت در دست وینس مک مهن و نویسنده دبلیو دبلیو ای برایان گورتیز است .
-او گفت من اعتقاد دارم که می توانم کار های حرفه ای را انجام بدم ، تا شخصیتم بزرگ بشه .
-جریکو گفت من باید حتما با کین کار می کردم و فکر می کردم که این کار مرا بزرگ می کرد .
-جریکو در مورد اریک بیشاف صحبت می کنه و می ** همه چیز را به دنیای جدید سفارش می کنه ، جریکو گفت اریک بیشاف همانطوری که اعتبار ایجاد WCW را داشت ، همانطور برای سرزنش شرکت دریافت کرد .
-جریکو درباره هالگ هوگن صحبت می کنه و می ** که او بهترین کج کار در چند دهه اخیر بود ، من طرفدار اون بودم و در سال 2002 با او کار کردم .
-همچنین کریس جریکو در مورد جف هاردی صحبت هایی را می کنه و می ** من به او احترام می گذارم و او طرفدار های زیادی را نیز داره ، گفتش طرفداران وی نباید عجله بازگشت وی را داشته باشن .
...............................................
اگه بد بود ببخشید .:30:
RE: چکیده ای از مصاحبه کریس جریکو
آهان , این شد یه تاپیک درست حسابی ...
RE: چکیده ای از مصاحبه کریس جریکو
کلا جریکو استار خیلی حوبیه و بعد رندی یکی از بهترین بازیگر های دابلیو دابلیو ای هستش.