استن کلد : من از راک بهتر نقش بازی می کردم ، احساسی شدن JR
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
- استن کلد استیو آستن روز گذشته در Soccer AM show که برنامه ای انگلیسی است حضور داشت و صحبت هایی را درباره فیلم جدیدش یعنی Damage کرد و به شوخی گفت که من در اسمک دَون بازیگر بهتری می توانستم از راک باشم ، همینطور هم اضافه کرد که قادر به دیدن پی پی وی هل این سل فردا نیست چون به علت حضور در صحنه فیلم برداری سرش خیلی شلوغ است
- جیم راس در اسمک دَون این هفته طی پخش شدن پرومو هایی از گذشته ادی گررو احساساتی شد و دیده شد که برای ادی اشک میریزد
- خبری دیگر از بوکرتی و همسرش ، شارمل است ، آنها در مین ایونت دیشب تی ان ای حضور نیافتند و علت نرفتنشان این بود که قبل از آنها اسکات استاینر پرچم کشور سوئیس را پاره کرده بود در رینگ و تماشاگران برای اعتراض قوطی های آب جو و آشغال های دیگری را به رینگ پرت کردند
RE: استن کلد : من از راک بهتر نقش بازی می کردم ، احساسی شدن JR
بوكر سويسي هستش و ما نمي دونستيم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R . I . P
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
-
- خبری دیگر از بوکرتی و همسرش ، شارمل است ، آنها در مین ایونت دیشب تی ان ای حضور نیافتند و علت نرفتنشان این بود که قبل از آنها اسکات استاینر پرچم کشور سوئیس را پاره کرده بود در رینگ و تماشاگران برای اعتراض قوطی های آب جو و آشغال های دیگری را به رینگ پرت کردند
تی ان ایی ها عجب اسکلایی هستند!!!:11:
این بنده خدا هم دوست داشته مثل راک باشه ولی نتونسته و نمیتونه:61:
اخه:2:
همچين دست كمي هم از راك نداشت هااا.تقريبا ميشه گفت يكين