نتـایج تپینگ اسـمک دَون به تــاریخ October 6, 2009
مکان برگزاری : Trenton, N.J
زمان برگزاری : 6 اکتبر
در دارک مچ قبل از شروع شو جیمی ینگ ونگ موفق به شکست Heath Slater شد .
شو آغار میشه و تدی لانگ به رینگ میاد و به آندرتیکر بار ی پیروزی کمربند سنگین وزن تبریک میگه و ر ادامه اش میگه که اسمک داون برند مقتدری است . سپس او صحبتش رو به بازی مضخص شده از راو می کشه و میگه که اگر سینا بازیش را درمقابل رندی ارتن ببازد او به اسمک داون میاد .
در همین لحضه موزیک سی ام پانک زده میشه و او به رینگ میاد و تدی را بخاطر توجه به سینا استار راو ملامت میکنه ! سپس میگه که او ری مچش را با آندرتیکر در یک بازی سابمشین با همان داور خواستار است . در همی جا وینس مکمن میاد و میگه که بازی بر سر کمربند سنگین وزن به صورت فتال فور وی در برگینگ رایتز بین " تیکر , پانک , باتیستا و ری میشتریو " هست .
سپس هم ری رو برای بازی اش معرفی می کند .
در اولین بازی ری موفق به شکست کریس چریکو پس از زدن 619 و اسپلش شد .
در بازی دوم هم او تورس مغلوب میشل مکول شد .
در بکستیج ویکی به همرا اریک اسکوبار دیده میشود و تدی به سوی اونها میره و ویکی با خشم میگه که اسکوبار دی اون مسابقه نیست . در این لحظه هم اسکوبار چند جمله رو به زبان اسپانیای میگه و سپس هم ویکی میگه که تدی هنوز در دوره آزمایشی هست !
در بازی سوم زمانی که زیگلر درحال استفاده از صندلی بود به طور اشتباه ماریا صندلی رو گرفت که همین باعث جر و بحث بین آن دو شد که موریسون هم استفاده میکنه و با زدن Chuck Kick موفق به دفاع از کمربندش می شود .
در بکس ایتج زیگلر با ماریا دیده میوشن که بعد از صحبت کردن زیگلر تصمیم بر شکستن رابطه اش با او داره و او نمیتونه تگ تیم حرفه ای باشند .
در ادامه هم باتیستا دیده میشود که به رختکن ری میره و به او میگه زمانی به رینگ میرم که کربند رو در برگینگ رایتز ببرم . ری هم میگه که باری بردن میره ! سپس هر دو میخندن و سپس همدیگر رو بغل می کنن .
در بازی چهارم هم تگ تیم Drew McIntyre و کین موفق به شکست مت هاردی و آر تروس در 4 دقیقه زمانی که Drew McIntyre فینشرش را بروی مت هاری زد می شوند .
تیکر میاد و در مورد اهمیت برد کمربند سگین وزن صحبت میکنه . سپس درمورد فتال فور وی برگینگ رایز صحبت میکنه و میگه که من
تمام حرفانم با کارکترشون رو خرد میکنم .
در بازی پنجم هم پانک بازی خودش رو با قانون کانت اوت در مقابل باتیستا می بره در حالی که باتیستا فینیشرش باتیستا بامب رو میزنه و سپس به رمپ ورزشگاه میره و خوشحالی میکنه !
در دارک مچ بعد از شو هم آندرتیکر در یک دقیقه سی ام پانک رو شکست میده .
RE: نتـایج تپینگ اسـمک دَون به تــاریخ October 6, 2009
به نظر میرسه که بازی سر کمربند سنگین وزن باید بازی قشنگی بشه.
دستت درد نکنه اردلان:7:
-------------------
(چقدر بدبخت شدیم که تو باید نتیجه تپینگ بزاری:4:)
شانش ما رو ببین تا آندرتیکر چمپ میشه باید فیتال فر وی بازی بذارن نامردا نشد لااقل یه بازی وان آن وان بذارن چند تا پی پی وی خیالمون راحت باشه کمربند دستشه
همه شاخ های اسمک دَون که تو این بازین پس بازی اسمک دَون علیه راء نباید چیز جالبی از آب در بیاد
تو یک دقیقه جالبه:32:
میشه در مورد فتال فر وی توضیح بدین که چطوریه
باتیستا با ری یارند یا نه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط هادی
تو یک دقیقه جالبه:32:
میشه در مورد فتال فر وی توضیح بدین که چطوریه
باتیستا با ری یارند یا نه
یعنی بازیه 4 نفره.
هر 4 نفر باید هم دیگه رو بزنن و یکی برنده بشه.
عجب شانسی داره این تیکر!!
کاش لااقل تا بعد از رسلمینیا کمربند دستش می موند! به احتمال زیاد این بازی رو تیکر میبازه!
ســـلام.
فقد دعا ميكنيم كمربند به دست سبك وزن ها و افراد ريز نيفته :4:
يا باتي بگيره يا دسته تيكر بمونه !
اسمك تخيلي بود :4:
باي.
خدا رو شکر.من از الان برای باخت سینا و برد تیکر در برکینگ رایتز دعا میکنم.ای خدا اگه بشه تیکر به ری تومبستون بزنه یه دل سیر بخندیم
بازی خیلی خیلی جذابی میشه ، ولی برای من و طرفدارای تیکر بازی خیلی دلهوره آمیزی هست.امیدوارم که کمربند رو تیکر نگه داره.
حیف شد ، دلمون رو برای بازی Raw VS Smackdown صابون زده بودیم که با این اتفاق دیگه مسابقه جالبی از آب در نمیاد.
امیدوارم تیکر ببره و جان سینا ببازه تا به اسمکدان بیاد و شاهد استوری رویایی این دو باشیم ، یا حداقل فکر میکنم دوباره آندر با باتیستا بازی میکنه.بالاخره با اینکه تکراریه ولی از پانک بهتره که اصلا به انگشت کوچیکه ی آندر هم نمیرسه.
آندر اگه با یه دیـــــ وا هم بازی میکرد ، یه دقیقه ای تموم نمیشد :55::11:
اره اگه سینا به رندی ببازه بیاد اسمکدون و اگه با تیکر در گیر بشه استوری لاین فوقالعاده ای میشه
اما ای کاش تا رسل منیا طول بکشه[hr]
اقا کسی نمیدونه چرا امضای من اینجوریه تمام مراحل رو دقیقا انجام دادم اما بازمامضا ندارم:15:[hr]
امتحان میکنم