کندی به TNA می پیوندد(آپدیت:کندی شاید به WWE بیاد)
کمپانی تی ان ای قصد داره تا مستر کندی استار سابق دابلیو دابلیو ای رو در اختیار بگیره . کسی که الان در هیچ کمپانی مشغول نیست .
شایعاتی شنیده میشه که کندی تا یکسال آینده کشتی نخواهد گرفت اما کمپانی تی ان ای قصد یک سورپرایز داره و اون اینه که کندی در پی پی وی Bound for Glory حضور پیدا کنه و او روز یکشنبه با کمپانی قرار داد امضاء خواهد کرد .
RE: کندی به TNA می پیوندد
داش کلی تاپیک در این مورد بود خب آخریشو آپ میکردی و یه تاپیک نمیزدی
خب برای گذاشتن هر خبری تاپیک میزنن تاپیک خبری رو که آپ نمیکنن اگه اینجور که شما میگید باشه پس این بخش باید فقط یه دونه تاپیک داشته باشه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Metallica
داش کلی تاپیک در این مورد بود خب آخریشو آپ میکردی و یه تاپیک نمیزدی
علي جان تنها بخشي كه در اپديتش ميشه تايپيك جديد زد خبر است.
چون فروم يا انجمن محبوبترين بخشش اخبار است. برعكس وبلاگ كه دانلود مسابقات است !
باي.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amin-Hunter
خب برای گذاشتن هر خبری تاپیک میزنن تاپیک خبری رو که آپ نمیکنن اگه اینجور که شما میگید باشه پس این بخش باید فقط یه دونه تاپیک داشته باشه !
چرا یدونه ؟
من گفتم درباره رفتن کندی به تی ان ای تاپیکهای زیادی است گفتم یکی از اونا آپ کن نگفتم مثلا خبری که در مورد استینگ تو این تاپیک بزن خود برادر آرمین در قوانین جدیدی که گفت این جمله منم توش بود
والسلام
[size=small]دوستان گرامی!
درسته من گفته بودم آپدیت خبرا باید تو همون زده بشه ولی خوب چون مدتهاست که خبری از کندی نبوده زدن این تاپیک مشکلی نداره.
برای مثال درباره خبر استعفا شین مک من.کلی تاپیک زده میش که کاربرا رو سر در گم میکنه.این موضوع رو میشه از بالا بودن خبر فوری این اتفاق تشخیص داد.
بهتره برای این جور چیزا که به احتمال زیاد آپدیت های زیادی ازشون درمیاد یه تاپیک مخصوص زده بشه.
نمونه این کارو من برای خبر دستگیری جف هاردی انجام دادم که بسیار هم کاربرا راضی بودن.
دوستان خبر نویس لطف کنن تاپیک قوانین بخش اخبار رو مطالعه کنن.
من قبل از تصویبشون از کاربرا درباره اون نظرخواهی کردم و بنابراین جای هیچ سوال و ایرادی هم نیست.حتما تمامی موارد اون رو اجرا کنید.
http://iranwwe.net/showthread.php?tid=18085
[/size]
مستر کندی خیلی وقته که هیچ کاری رو انجام نداده و از مدت زمان 90 روزش هم خیلی وقته که میگذره.
مذاکراتش با TNA هم به بن بست رسیده.
شایعه هایی هستش که امکان داره او به WWE برگرده.