نتایح راو با شرح کامل رویدادها به تاریخ 19 اکتبر
[size=small]با نتایج کامل راو در خدمتتون هستیم.
[align=center]آغاز شو[/align]
راو با حضور جاستین روبرتز کلید میخوره و او رپر معروف یعنی اسنوپ داگ رو معرفی میکنه.
اسنوپ داگ با ماشینش به رینگ میاد و در ماشینش خواهران بلا و ایو تورس رو هم به همراه داره.
اسنوپ داگ از ماشین پیاده میشه و به همراه دی*وا ها به رینگ میاد.
او در رینگ به همراه دی*وا ها مشغول رقصیدن میشه و آماده صحبت کردن میشه.
او میگه که من خیلی خوشحالم که اینجا و پیش هوادارای WWE هستم.من عاشق کار بیزینس هستم و امشب هم شب خوبی رو رقم میزنم.در برگینگ رایتز هم قطعا راو برنده میشه.
اسنوپ میگه که امشب ما ماسبقات تریپل ایچ با جان سینا و تد دبیاسی با رندی اورتون و کریس جریکو با شاون مایکل رو خواهیم داشت.
در همین حین آهنگ دی اکس زده میشه و با تشویق زیاد هوادارا همراه هستش.
دی اکس به رینگ میاد و مشغول رقصیدن با اسنوپ داگ میشه.
تریپل ایچ میگه که اسنوپ اینجاست و اون میخواد که کارهای خارق العاده انجم بده.
همچنین تریپل ایچ در مورد بازیشون با تیم اسمکداون صحبت میکنه و از روی اسکرین ورزشگاه صورتهای اونا رو نشون میده که هوادارا اونا رو بوو میکنن.
تریپل ایچ در مورد کین و دلف زیگلر و کریس جریکو و کرایم تایم و اریک اسکابر صحبت میکنن و شروع به دست انداختنشون میکنن.
در ادامه ویکی هم از دست اونا سالم در نمیره و تیم راو شامل کوفی کینگستون و بیگ شو و کودی ردز و جک سواگر و مارک هنری به رینگ میاد.
اونا به رینگ میان و دی اکس مشغول به معرفی کردن اونا میشه.
شاون مایکل وقتی به کودی میرسه او رو معرفی نمیکنه.
کودی به شاون میگه منو معرفی کن ولی شاون امتناع میکنه و کودی به شدت عصبی میشه و تریپل ایچ هم شروع به دست انداختنش میکنه.
کودی میگه که یکشنبه من کاپیتان هستم و اولین نفر هم در رینگ قرار میگیرم و خودم به تنهایی همه مبارزان اسمکداون رو مغلوب میکنم.
بیگ شو میاد و به کودی میگه که من بهت همچین اجازه ای نمیدوم.تو باید به ما احترام بذاری.هر کسی که بخواد باعث شکست تیممون بشه نابودش میکنم.اینو با همه هستم.
با این حرفای بیگ شو ابتدا مارک هنری و بعدش سواگر وارد میشن و به درگیری لفظی میپردازن.
کوفی میاد و میگه دعوا رو بس کنید.این چیزیه که اسمکداون میخواد تا ما رو شکست بده.
تریپل ایچ میگه عده ای توی جمع ما توانایی این بازی رو ندارن.امشب اگه هر کی ببازه معلوم میشه ضعیف هستش.کسی که اونو شکست بده جاش رو در مسابقه میگیره.
Chris Masters, Chavo Guerrero, MVP, Evan Bourne and Primo vs. Mark Henry, Big Show, Cody Rhodes, Kofi Kingston and Jack Swagger
کریس مسترز و چاوو و ام و پی و بورن و پریمو هم به رینگ میان و بازی شروع میشه.
هر کسی از اونا بتونه کسی از تیم منتخب راو رو پین کنه جاش رو در برگینگ رایتز میگیره.
به کامرشیال میریم.
برمیگردیم و چاوو و کوفی رو میبینیم که با هم درگیرن.
کوفی یک بک دراپ رو بر روی چاوو اجرا میکنه.
دی اکس رو میبینیم که از طریق تلویزیون در بک استیج در حال تماشای بازی هستن و چاوو پرش کوفی از بالای رینگ رو بدل میکنه.
بیگ شو مارک هنری هر جفتشون در یک لحظه تگ میکنن و به رینگ میان.
سر اینکه که چه کسی داخل بمونه با هم به مجادله میپردازن و کودی ردز خودش رو تگ میکنه و به سمت چاوو میره و هنری و بیگ شو هم به خارج رینگ میرن.
ام وی پی تگ میکنه و کودی رو در گوشه رینگ گیر میندازه و مشغول کار کردن به روی او هستش.
دستهایی به طرف کودی برای تگ کردن دراز میشه ولی کودی از دادن دست و عوض کردن جاش خودداری میکنه و بیشتر مورد ضرب و شتم از جانب ام وی پی قرار میگیره.
اون بورن میاد به داخل و شروع به زدن کودی میکنه.
از بالای رینگ کراس بادی میزنه و میره برای پین 1.... 2....
پریمو هم به رینگ میاد و مضغول به زدن کودی میشه.
فلایینگ البو و کلوزلاین از پریمو به کودی او رو در شرایط سختی قرار میده.
کودی ناگهان به خودش میاد و پریمو رو غافلگیر میکنه و موفق میشه تا کراس رودز رو اجرا کنه.
سواگر خودش رو با زدن دستش به کمر کودی داخل میکنه و میره برای پین 1.... 2.... 3
سواگر در حالی که کودی گیج شده موفق به پین کردن پریمو و پیروز کردن تیمش میشه.
Winners: Jack Swagger, Cody Rhodes, Kofi Kingston, Big Show and Mark Henry
بعد از بازی تیم راو به شدت با همدیگه به بحث میپردازه.
درگیری سواگر و کودی جدی شده و بیگ شو هنری هم با هم در حال مجادله هستن.
کودی قصد سوا کردن این دو رو داره که با زمین میفته.
بیگ شو یک اسپیر رو به هنری میزنه و آهنگش هم پخش میشه.
یک کلیپ میبینیم که در هفته گذشته چگونه تد دبیاسی رندی اورتون رو پین کرده بود.
در بک استیج جوش متیوس با تد هستش و از او درباره قضیه میپرسه.
تد میگه که من همون موقع با رندی تماش گرفتم ولی او جواب نداد و هنوز هم جواب تلفن من رو نداده.
اورتون به اونجا میاد و تد به سرعت اونجا رو ترک میکنه.
رندی میگه که تو به من خیانت کردی.
اورتون پس از دقایقی در حالت فیس تو فیس بودن میگه که قراره تا دقایقی دیگه ما با هم بازی کنیم.
تد میگه که من برای این که احترامم به تو رو به همه نشون بدم باهات بازی نخواهم کرد.
اورتون میگه اگه این کارو بکنی به لگسی برمیگردی و باید قول بدی که دیگه این قضیه تکرار نشه.
به کامرشیال میریم.
Ted DiBiase vs. Randy Orton
از کامرشیال برمیگردیم و موزیک رندی زده میشه و او به رینگ میاد.
داور دو استار رو چک میکنه و زنگ شروع بازی رو میزنه.
اورتون ضربه اول رو میزنه و تد رو نقش بر زمین میکنه.
یک ضربه به صورت اورتون از طرف تد زده میشه ورندی هم با آپرکات جوابش رو میده.
اورتون به تد در حالی که به زمین افتاده ضرباتی رو وارد میکنه ولی تد جوابی به این ضربات نمیده.اورتون هم میگه که اصلا فکرش هم نکن که بخوای دوباره منو بزنی.
تد بلند میشه و با حالتی غضب الود به رندی نگاه میکنه و رندی دوباره او رو میزنه.
تد دوباره بلند میشه و با اورتون فیس تو فیس میکنه ولی اورتون او رو هل میده.
تد دوباره بلند میشه و در حالی که هوادارا به وجد اومدن دوباره به سمت اورتون میره و اورتون او رو هل میده و در جواب تد هم اورتون رو هل میده.
تد ناگهان از حملات دیگر پشیمون میشه و قصد نداره اورتون رو بزنه.تماشاگران هم شروع به بوو کردنش میشن.
اورتون هم RKO رو اجرا میکنه و میره برای پین 1... 2... 3
Winner: Randy Orton
بعد از بازی به سراغ جری لاولر و مایکل کول میریم و اونا هم درباره Captain Lou Albano حرف میزنن و توجه همگان رو به یک ویدیوئی از Hall Of Fame جلب میکنن.
در بک استیج و به جایی که اسنوپ داگ و خواهران بلا و ایو تورس قرار دارن میریم.
اونا دارن درباره سی دی جدید اسنوپ داگ صحبت میکنن.
هورنزواگل در حالی که لباس دی اکس رو کماکان به تن داره وارد میشه.
چاوو وارد میشه و هورنزواگل رو مسخره میکنه و هورنزواگل اونجا رو ترک میکنه.
چاوو مشغول صحبت کردن با اسنوپ داگ میشه.
اسنوپ میگه که من علاقه خاصی به تو و خاندان گوررو دارم.
جیلیان وارد میشه و میگه که من یک بازی بر سر کمربند همین امشب میخوام.
سانتینو مارلا با سر کچل و تیپی شبیه Charlie Brown وارد مکان مورد نظر میشه.
سانتینو میگه که تو از دوستان من هستی.
اسنوپ کمی گیج شده و در همین حین هم به جیلیان میگه که از اینجا برو.به ایو هم میگه که کیف شخصیش رو بیاره چون میخواد کمی راحت باشه.
به کامرشیال میریم.
John Cena vs. Triple H
بر میگردیم و موزیک سینا زده میشه و جان سینا با تشویقی زیاد وارد رینگ میشه.
تریپل ایچ هم با موزیک The King Of Kings به رینگ میاد.
زنگ بازی به صدا درمیاد و سینا با یک هدلاک کار روشروع میکنه.
جان سینا قصد داشت تا Attitude Adjuster رو به سرعت اجرا کنه ولی تریپل ایج اجازه رو بهش نمیده.سینا هم مجددا هدلاک رو روی تریپل ایچ قفل میکنه.
یک شولدر اتک از سینا زده میشه و دوباره تریپل ایچ به زمین میفته.
سینا hip toss رو اجرا میکنه و میره برای پین 1... 2..
حالا هر دو استار همدیگه رو قفل کردن و تریپل ایچ یه هد لاک اجرا میکنه.
سینا مقاومت میکنه و موفق میشه تا wristlock رو هم روی تریپل ایچ اجرا کنه.
تریپل ایچ ناگهان سینا رو محکم به گوشه رینگ پرت میکنه و مشغول زدنش در گوشه رینگ میشه.
سینا سعی میکنه با مشت ها خودش رو خلاص کنه و موفق میشه ولی در برگشت یک کلوزلاین سنگین رو میخوره و تریپل ایچ برای پین میره 1.... 2....
تریپل ایچ سینا رو به سمت اون گوشه رینگ هل میده و این کارو چندین دفعه انجام میده و سینا بیحال بر روی زمین میفته.تریپل ایچ میره برای پین 1..... 2....
تریپل ایچ میره برای پدگری ولی سینا او رو از بالای سرش پرت میکنه و به بیرون رینگ میفته.
به کامرشیال میریم.
برمیگردیم و تریپل ایچ کنترل بازی رو در رینگ داره و میره برای پین 1.... 2..
تریپل ایچ سینا رو به گوشه میبره و شولدر تراست رو در گوشه رینگ اجرا میکنه.
حالا هر دو استار مضغول مشت زدن به هم دیگه میشن که واکنش هوادارا رو نسبت به مشت های هر کدوم در پی داره.
سینا موفق میشه تا یک ضربه محکم رو با شونه اش به تریپل ایچ بزنه.
سینا میخواد تا یکی دیگه رو اجرا کنه ولی تریپل ایچ اجازه نمیده.
سینا قصد داره تا یک Attitude Adjuster رو اجرا کنه ولی تریپل ایچ نمیزاره و در اجرای STF هم ناموفقه.
سینا یک سوپلکس رو میزنه و قصد داره تا بولداگ هم اجرا بکنه ولی تریپل ایچ بدل میکنه.
تریپل ایچ میره برای پدگری ولی سینا در وسط رینگ اون رو به STF بدل میکنه و تریپل ایچ رو در شرایط دشواری گیر میندازه.
تریپل ایچ چندین دفعه سعی میکنه تا به طنابها برسه ولی سینا نمیذاره ولی سر آخر موفق میشه به طنابها برسه و قفل رو بشکونه.
تریپل ایچ موفق میشه تا در همون شلوغی پدگری رو اجرا کنه و میره برای پین 1.... 2.......... ولی در آخرین ثانیه سینا پاش رو وری طنابها نگه میداره و باعث میشه تا پین کامل نشه.
به کامرشیال میریم.
برمیگردیم و در حین کامرشیال سینا به سمت پله های آهنی بیرون رینگ کوبیده شده بود.
تریپل ایچ با مشتش سینا رو زمین میزنه.
سینا میره برای Attitude Adjuster ولی باز هم ناکامه و تریپل ایچ اونو به شارپشوتر بدل میکنه.
سینا موفق میشه تا قفل رو بشکونه.
سینا مقاومت میکنه و با یک بک دراپ خودش رو از شرایط سخت خلاص میکنه.
سینا Five Knuckle Shuffle رو اجرا میکنه و میره برای Attitude Adjuster ولی باز هم ناموفقه.
تریپل ایچ یه های نی میزنه و سینا رو به زمین میندازه.
تریپل ایچ با یک کلوزلاین سنگین سینا رو زمین میزنه و در برگشت هم اسپاین باستر رو اجرا میکنه و پشت بندش هم پدگری رو میزنه و میره برای پین 1..... 2...........
سینا بلند میشه و به سرعت برای پنجمین بار برای Attitude Adjuster تلاش میکنه و این بار موفق میشه اونو با موفقیت اجرا کنه و میره برای پین 1....... 2...........
سینا میره تا یک لگ دراپ رو ازبالای رینگ بزنه ولی تریپل ایچ جاخالی میده و میره برای پدگری که سینا اون رو به Attitude Adjuster بدل میکنه ولی دوباره تریپل ایچ اون به پدگری بدل میکنه و سومین پدگری رو هم اجرا میکنه و میره برای پین 1..... 2..... 3
Winner: Triple H
بعد از بازی تریپل ایچ و سینا با هم دست میدن.
تریپل ایچ رینگ رو ترک میکنه ولی سینا ایستاده و به جایی خیره شده.
رندی اورتون رو میبینه که داره از طریق مانیتور رینگ رو نگاه میکنه و از وسط هوادرا به سمت او میره.
به کامرشیال میریم.
The Miz vs. Marty Jannetty
یک کلیپ از اسمکداون پخش میشه و درباره صحبتهای میز و موریسون درباره Marty Jannetty هستش.
در حالی که قصد هستش تا حریف میز معرفی بشه اسنوپ داگ بر روی صفحه بزرگ ورزشگاه پدیدار میشه.
خود اسنوپ داگ حریف میز یعنی Marty Jannetty رو معرفی میکنه و او به رینگ میاد.
زنگ بازی به صدا درمیاد و مارتی رو در گوشه رینگ میندازه ولی او با هوشیاری میز رو رول آپ میکنه و 1... 2.....
هر دو استار همدیگه رو قفل میکنن تا این که میز یک کلوزلاین رو میزنه.
میز مارتی رو قفل کرده و این ادامه داره تا این که مارتی به او بک دراپ میزنه.
مارتی از بالای رینگ یک های البو دراپ میزنه و دوباره یه بک دراپ دیگه رو رو میز اجرا میکنه.
مارتی دوباره به بالای رینگ میره و از اونجا با مشتش رو صورت میز میپره و میره برای پین 1.... 2.....
مارتی یک لگد به صورت میز میزنه و میز هم به سرعت Skull Crashing Finale رو روش اجرا میکنه و میره برای پین 1...... 2....... 3
Winner: The Miz
در بک استیج چاوو و جیلیان هال رو میبینیم که دارن با هم صحبت میکنن.
به کامرشیال میریم.
WWE Divas Title Match: Jillian Hall vs. Melina
برمیگردیم و جیلیان هال در رینگه و به همراه چاوو هستش.
قهرمان کمربند دی*واس یعنی ملینا هم وارد میشه.
چاوو ملینا رو به شدت میزنه و به داور هم حمله میکنه و جیلیان هم از پشت شروع به حمله کردن به ملینا میکنه.
جیلیان یک بک دراپ میزنه و میره برای پین 1.... 2....
جیلیان ضرباتی رو به صورت ملینا وارد میکنه و کنترل بازی رو کاملا در دست گرفته.
ملینا در همون حین یک لگد به صورت جیلیان میزنه و چاوو قصد داره تا دوباره به رینگ بیاد.
هورنزواگل با تیپ یک رپر به آرنا میاد و مانع چاوو میشه و این به ملینا این فرصت رو میده که فینیرش رو اجرا کنه و بره برای پین 1....... 2...... 3
Winner: Melina
بعد از بازی چاوو هورنزواگل رو به رینگ میاره و محکم به زمین میکوبتش.
اسنوپ داگ به سرعت به رینگ میاد و به طرف چاوو میاد.
چاوو او رو به مبارزه میطلبه.
هورنزواگل از پشت یک لو بلو میزنه و این به اسنوپ کمک میکنه تا کلوزلاینش رو اجرا کنه.
چاوو دوباره بلند میشه ولی اسنوپ داگ یک اسپیر به چاوو میزنه و او رو به زمین میندازه.
آهنگ اسنوپ زده میشه و خواهران بلا و ایو تورس و گیل کیم و کلی کلی به همراه هورنزواگل میان تا با او در رینگ برقصن.
به کامرشیال میریم.
Chris Jericho vs. Shawn Michaels
برمیگردیم و کریس جریو به رینگ میاد و پشت بندش هم شاون مایکل وارد میشه.
زنگ شروع بازی به صدا درمیاد و کریس جریکو یک میکروفون میگیره و قصد صحبت کردن رو داره.
جریکو میگه که تیم اسمکداون یک برتری رو نسبت به راو داره و اون اینه که من کاپیتان تیم اسمکداون هستم.
جریکو میگه که من در دنیا بهترین هستم و الآن هم میخوام تا با شاون مایکل شروع کنم.
آهنگ کرایم تایم زده میشه و اونا به رینگ میان.
کین هم آهنگش زده میشه و از میان هواداران به داخل رینگ میان و به همراهش هم دلف زیگلر هستش.
اریک اسکابر هم به همراه Drew McIntyre به رینگ میاد.
شاون مایکل کاملا گیج شده.
جریکو میگه وقتی که اعضای تیم راو مثل بچه ها داشتن با هم دعوا میکردن ..... در همین حین آهنگ دی اکس زده میشه و به رینگ میان.
پشت سر اونا هم جک سواگر و بیگ شو و مارک هنری و کوفی کینگستون و کودی ردز به رینگ میان و همه اونا در مقابل هم قرار گرفتن.
تریپل ایچ میگه که من از تو متشکرم تو غیر ممکن رو ممکن کردی.کریس تو تیم راو رو در یک چیز مشترک کردی.
تریپل ایچ میگه حقیقت اینه که اونا از تیم اسمکداون متنفرن و این چیز مشترک بین اوناست.
صدای ویکی گوررو به گوش میرسه که در حال تکرار کردن جمله excuse me هستش.
تماشاگرا به شدت در حال بوو کردن ویکی هستن.
ویکی میگه که من جی ام اسمکداون هستم.
اگه دی اکس میخواد توی این رقابت حضور داشته باشه باید تا یکشنبه صبر کنه.
الآن هم تیم اسمکداون رینگ رو ترک میکنه.
فریاد یو سا*ک شنیده میشه.
تریپل ایچ میگه که به حرف ویکی گوش کن ولی من برای ویکی کار نمیکنم و به سمت جریکو حمله ور میشه و با این کار کل تیم راو به سمت تیم اسمکداون حمله ور میشه.
شاون مایکل هم بر روی میز گزارشگرا شروع به زدن جریکو میکنه و راو در همین حین به پایان میرسه.
[align=center]پایان شو[/align]
[/size]
RE: نتایح راو با شرح کامل رویدادها به تاریخ 19 اکتبر
[size=small]دوستان تاپیک کامل شد.چندین آپدیت هم به دستم رسید.همینجا میزام.
دیگر دوستان هم آپدیت های مخصوص شو رو باید در همین تاپیک بذارن و تاپیک مجزا نزنن.
جری لاولر اعلام کردش که این هفته اسمکداون به جیم راس ملحق میشه چون که Todd Grisham به تازگی ازدواج کرده و اکنون هم در ماه عسل به سر میبره.
رسما اعلام شد که برای هفته بعد رانندگان ناسکار یعنی Kyle Busch و Joey Logano مهمان ویژه هفته آینده راو هستند.
در دارک مچ جیمی نوبل از سد Heath Slater گذشت.
در بازی برگزار شده در راو که برای WWE Superstars پخش خواهد شد هم کلی کلی از سد گیل کیم گذشت.
[/size]
از همين الان برد جان سينا و قهرمانيش رو در بركينك رايتزتبريك عرض ميكنم؛
آرمین جان یه ذره احساساتت رو تو نوشتن نتیجه سینا و تریپل ایچ مخفی کن :4:
دیگه کم کم داریم به تغییر شخصیت تد دبیاسی نزدیک میشیم ، طبق شایعات بعید هم نیست شاید این دو رو در رو تو رسلمینیا با هم بازی کنن ؛ احتمال باخت سینا هم هست ممکنه بره اسمک دَون که به شرایط اسمک دَون کمک فوق العاده زیادی می کنه
اقا یکی بگه موریسن و میز چه حرفایی راجب به مارتی زندند :4:
چه ميكنه اين آرمين:4:
واقعا شاد شدم ديدم يكي اومدو به اين بخش يه حالي داد:4:
[size=small]معین به جان تو هر چی بود رو نوشتم.برتری تریپل ایچ بلا مناضع بود.
سینایی ها عقب افتادن.2-1:24:[/size]
ولی عجب مسابقه ای بود ! هانتر 3 تا پدگیری زد...
این اخرین بازی سینا تو راو بود دیگه درسته ؟ به نظر من دیگه بهتر بود بره اسمک اونجا حالی به حولی میشه سینا - باتی - تیکر یه استوریلاین بین این 3 تا بندازن عالی میشه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HHH_Y2J
ولی عجب مسابقه ای بود ! هانتر 3 تا پدگیری زد...
این اخرین بازی سینا تو راو بود دیگه درسته ؟ به نظر من دیگه بهتر بود بره اسمک اونجا حالی به حولی میشه سینا - باتی - تیکر یه استوریلاین بین این 3 تا بندازن عالی میشه...
اگه بريكن رايت رو ببره. فكر كنم تو راو ميمونه :15:
نه خیر حاجی جان سینا میبره و مطمئن باش توی راو بعد قهرمانیش بازم با هانتر بازی خواهد داشت و و موفق به شکستش میشه.البته این بازی در کل موضوعیتی نداشت و همون برد WM 22 به کل تاریخ می ارزه:4: