خیال هواداران تیکر راحت شد.آندرتیکر تا 20-0 میماند
[size=small]پیشتر منابع خبری به دلیل اوت کردن مشکلات زانوی آندرتیکر از بازنشستگی او در راسولمنیا 26 خبر میدادند.
ولی عمل آخر آندرتیکر تمامی این معادلات رو به هم زد و تیکر و زانوش رو در وضعیت بسیار خوبی قرار داد و حضور او تا راسومنیا 26 قطعی هستش.
همچنین تست های آمادگی جسمانی گرفته شده از تیکر هم نشون میده که او هیچ مشکلی برای فعالیت کردن برای سالهای آتی نداره.اگه تیکر با وضعیت و تقویمی که کمپانی براش چیده پیش بره میتونه در بیستمین راسولمنیا خودش هم حاضر بشه.
این خبر میتونه هواداران تیکر رو برای رسیدن به رویای 20-0 در راسولمنیا امیدوار کنه.[/size]
RE: خیال هواداران تیکر راحت شد.آندرتیکر تا 20-0 میماند
خوشحال کننده ترین خبر چند ماه اخیر واسه من بوده :4:
ممنون آرمین جون.
طرفداران آندرتیکر مثل من آرزوی 20 - 0 رو دارند.با اینکه دوست داشتم آندرتیکر حالا حالا ها میموند ولی چیکار میشه کرد ، سنش در حدی نیست که زیاد بخواد درگیر کچ باشه.
من از تیکر خیلی خوشم میاد و یکی از طرفدارانش هستم ولی به نظر من اگر همین امسال بره خیلی بهتره در موضع قدرت رینگ رو ترک کنه بهتر از اینه که سال دیگه 6 ماه بازیش ندن یا فعالیتش کم بشه تا برسه به رسیلمنیا دوباره بیاد.
خلاصه مثل امسال نشه که از رسیلمنیا تا برکینگ پوینت نیومد اگر سال های دیگه هم اینطوری بشه خیلی بده. امیدوارم که نشه ولی اگر قراره که مسابقات کمتری بده الان بره بهتره.
من كه يقين دارم تا 20-0 مي مونه.از خوب بودن وضع زانوش هم خيلي خوشحال شدم.مرسي تيكر كبير...
حرف شما درسته تیکر باید تو اوج کنار میکشید
اتفاقا خودشم همینو میخواست اما کمپانی ازش خواست بمونه
این اتفاق برای باتیستا و شان هم افتاد
تریپل ایچ هم چند سال دیگه کنار میکشه
برای همینه کمپانی داره به استارهای جون تر بها میده
آندر تيكر هرجور شده تا 20 بر صفر ميموند.حتي اگه تو اوج مصدوميت بود.
حالا خيلي خوشحالم كه تيكر تونسته بهبود لازم رو به دست بياره و سلامت به بازيهاش ادامه بده.:34::30:
خشـــم و نفـــرت آرمین رو میشه از طریقه زدن عنوان تاپیک کاملاً تشخیص داد :4:
این خبر قبلا هم اعلام شده بود
آره تیکر تا 19-1 میمونه که توسط سینا یک میشه....:9::9::9:
درسته میتونه بازی کنه اما همه بازیاش اسلوموشن هست ...
دیگه اون جنب و جوش سالای پیش رو نداره...
حریفای بعدی تیکر تو رسلمینیا ممکنه این 4 نفر باشن از نظر من : سینا - پانک - جریکو - بیگ شو ..... !