چرا WWE از امضای قرارداد با نابغه ROH سر باز زد؟!!
[size=small]Nigel McGuiness استار مستعد لیگ ROH با پیوستنش به TNA حرف و حدیث های زیادی رو در این پیرامون به وجود آورد.
او با نام Desmond Wolf کارش رو رسما در TNA شروع کرد و قطعا برای یک حضور درخشان در اونجا حاضر میشه.
اکنون که نایجل به TNA پیوسته سوال اینجاست که چرا WWE که در گام اول با او به توافقاتی رسیده بود از دادن پیشنهاد مجدد به او خودداری کرده؟چه چیزی میتونه دلیل این کار از جانب مسئولان کمپانی باشه؟
نایجل در جریان تپینگ دیشب به اطرافیانش گفت که WWE در امضای قرارداد با من بسیار دیر کرد و خیلی دست دست کرد.پیشنهادشون هم به طور جدی به نظر من مطرح نشده بودش و هیچ کاری رو رسمی نکرده بودند.
ولی کمپانی WWE با توجه به این که او در تست پزشکی و آزمایشات تست مصرف مواد رد شده بود از جدی کردن این انتقال سر باز زده بود.
WWE دوست نداشت که یک استار بزرگ رو با شرایطی جذب کنه که بعدا مجبور بشه بهای گزافی رو برای انحرافات اون بپردازه.
به نوعی WWE قصد داشت تا از تولد یک جف هاردی دیگه جلوگیری کنه.[/size]
RE: چرا WWE از امضای قرارداد با نابغه ROH سر باز زد؟!!
ستيل اين استار به وضعيت حال حاضر كمپاني نمي خوره!
چرا این همه استار خوب رو طی دو سال اخیر اخراج کرد؟براش جوابی داره؟ اینم مثل بقیه
من میگم به جای اینکه هی بازیکن جدید بیارن تو کمپانی دیگر بازیکنان رو که هم با تجربه هستن هم خیلی بهتر از اینا هستن بهشون فکر کنن ببنید ایون بورن.کین.ولادیمر.رگال.و....به اینا بیشتر توجه بشه خیلی جالب تره یک زمانی کازلاو برای WWE میجنگید که یکهو رفت ECW به نظر من کمپانی گندشو در اورده.:26:
تمام موارد مربوط به جف الکی بوده و تولد جفی دیگر در کار نیست....وقتی خود جف گفته نمی دونسته توی پاکت چیه!من نمی دونم روزی یه بار می یام اینجا 100 تا تیکه می بینم....