خبر فوری : لنس کید پس از اخراجش به WWE بازگشت
[size=small]Lance Cade استار سابق کمپانی WWE پس از اخراجش از کمپانی به WWE بازگشت.
قهرمان سه دوره کمربند تاگ تیم کارش رو در FCW برای آمادگی هر چه بیشتر شر.ع کرد و انتظار میره در ماه جاری به شوهای اصلی برگرده.
بازگشت لنس کید که در کمپانی از سال 2001 تا 2008 حضور داشته و افتخاراتش رو با ترور مورداک سهیم بوده میتونه خبر خوشی باشه.
لنس کید در اواخر فعالیتش در کمپانی به استاری بزرگ تبدیل شده بود و یک درگیری به همراه جریکو با شاون مایکل داشت و قصد کمپانی این بود که او رو در اینده به یک مین اونتر بزرگ تبدیل کنه.
دلیل اخراج او هم که در اون زمان بسیار ناگهانی بود نداشتن وضعیت جسمی مناسب و مشکلات اخلاقی عنوان کرده بودن.[/size]
RE: خبر فوری : لنس کید پس از اخراجش به WWE بازگشت
من که ازش خوشم میومد خیلی استار خوبی بود البته زمانی که با جریکو بود نه وقتی که با اون مورداک دیوانه تیم بود
خیلی خوشحال شدم که میخواد برگرده....
:30:
[align=center]ولی من چیز دیگه ای شنیده بودم .
میگفتن که در هواپیما حالش بهم خورده و پس از درمانی که روی اون انجام شده ، معلوم شده که مواد نیرو زا مصرف کرده و به همین دلیل اخراجش کردن :15:[/align]
به نظر من استعداد خوبی داشت حتی یه مسابقه ی تک به تک هم تو راو بین کید و شان گزاشتن و این نشون میده که وینس علاقه ی زیادی به این کشتی گیر داشته...
بله درسته.
منظور منم همین بوده ولی خوب منبع خبری نوشته بود نداشتن سلامتی درست حسابی منم همونو ترجمه کردم.