تبلیغات تور WWE حاکی از ماندن سینا در RAW است!+ تریپل ایچ در گینس!
[align=center]تبلیغات تور WWE در ایرلند نشان دهنده ماندن سینا در راء است![/align]
[align=right]در تبلیغات تور دوبلین،پایتخت ایرلند جنوبی،که " راء،تشکیل مجدد دی اکس" نامگذاری شده در کنار بازی دی اکس در برابر رودز و دیبیاسی،بازی بر سر کمربند WWE بین جان سینا و رندی ارتن هم تبلیغ شده است.
این تبلیغ میتواند نشان دهنده دو مورد باشد:
1- اینکه جان سینا در راء ماندنی هست ودر این صورت باید در یکشنبه شب بازنده نباشد.
2-لگسی فرو نخواهد پاشید و یا حداقل رودز ودیبیاسی از هم جدا نمیشوند. [/align]
همچنین اعلام شده است نام تریپل ایچ در کتاب گینس 2010 به عنوان رکورددار قهرمانی WWE با 8 قهرمانی ثبت شده است.
RE: تبلیغات تور WWE حاکی از ماندن سینا در RAW است!+ تریپل ایچ در گینس!
حالا سینا بمونه یا بره فرقی نمی کنه پولش رو میگیره و موفقه ( در نظر وینس و شرکا )
يادمه قبلا از رسلمنيا 25 توي تبليغات يكي از هوس شوها بازي Taker vs. Edge بر سركمربند WHC رو اعلام كرده بودن كه هيچوقت برگزار نشد چون سينا تو رسلمنيا كمربند رو گرفت.
اينا فقط براي جذب تماشاگر هست والا وينس و كمپاني ديوانه نيستن كه نتيجه مين ايونت PPV رو به اين راحتي لو بدن.
من هیچ وقت یاد ندارم که این حدس و گمان ها درست دربیاد.همان طور که کیو خان گفتند نمیایند به این راحتی نتیجه ی مین اونت رو لو بدن.احتمال خیلی زیاد هست که سینا ببازه و به اسمکدان منتقل بشه.
بعدم قرار شد اگه سینا ببره دیگه رندی اصلا" پیداش نشه دیگه بعد تو تور سر کمربند بازی دارن که ....
اصلا این حدسیات درست نیست از این کارا برای متشنج کردن جو پی پی وی ها و استار ها زیاد میکنن.///......
من به شخصه دلم میخواد (البته بازم طرفدارای سینا این حرفمو تو هین به حساب نیارن اخه همه چیز این روزا توهینه.)
سینا ببازه چون اگر راو رو ترک کنه این بچه کوچیکا هم میرن یکم مسابقات خشونتش (شاید) مثل قبل بشه......
این نظر شخصی من بود و هیچ ارزشه دیگری هم نداره....
به نظر من که سینا رفتنیه یعنی اگه نره واقعا افتضاح میشه...خیلی وقته تو راو هست بهتره بره SD از اونطرف رندی هم داره انتقام 2007 رو ازش میگیره...
hamon tor k barabach goftand cena roz yekshanbe karesh to raw tamomeche bekhad che nakhad in atory lineshe be ye bahaneiy mikhastan cena az raw kharej beshe ke hahad shod CENA ****:11:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فریبرز
اصلا این حدسیات درست نیست از این کارا برای متشنج کردن جو پی پی وی ها و استار ها زیاد میکنن.///......
من به شخصه دلم میخواد (البته بازم طرفدارای سینا این حرفمو تو هین به حساب نیارن اخه همه چیز این روزا توهینه.)
سینا ببازه چون اگر راو رو ترک کنه این بچه کوچیکا هم میرن یکم مسابقات خشونتش (شاید) مثل قبل بشه......
این نظر شخصی من بود و هیچ ارزشه دیگری هم نداره....
اگه مشکل شما خوشنته که خوشنت حالا حالا ها به دابلیو دابلیو ای بر نمی گرده.
اینطوری باید جریکو رو هم توی گینس بخاطر کمربند بین قاره ای ثبت کنند.