آپدیت پدر جف هاردی برروی وضعیت روحی جف هاردی
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پدر جف هاردی:
پسرم من با من حرف نمی زنه. با هیشکی حرف نمی زنه. من واقعا نگرانشم. حمل و فروش مواد مخدر کار خطرناکیه و این کار ممکنه براش 6 ماه زندان ببرن!!
از قرار معلوم وضعیت روحی جف هاردی واقعا خرابه!!
[/align]
RE: آپدیت پدر جف هاردی برروی وضعیت روحی جف هاردی
واقعا کشتی کج کار موفق بود امیدوارم زود برگرده
اطفاقا امیدوارم که بر نگرده
2 تا طرفدار پیدا کرد خودشو به گند کشوند اگر من جای WWE . TNA . و یا حتی مسخره ترین لیگ ها هم بودم نمیاوردمش حیف این هم ویدئو یی که کمپانی قراره بیرون بده براش.
:26:
جف دیگه خراب شد منم امید وارم دیگه برنگرده
من هم امیدوارم که جف زودتر برگرده.من به عنوان یکی از هوادار های جف هیچ کدوم از این خبر ها یا تهمت هارا باور نمیکنم.اتفاقا هم ویدیوی جف که تازه منتشر شده خیلی قشنگه واصلا هم حیف نیست.
اگه اینطوری باشه ری هم نباید برمیگشت ...!
با کارنامه ی درخشانش به نظر من برنگرده بهتره ولی اگه قرار باشه دیگه قهرمان نشه فرقی نمیکنه بیاد یا نیاد...
نقل قول:
2 تا طرفدار پیدا کرد خودشو به گند کشوند اگر من جای WWE . TNA . و یا حتی مسخره ترین لیگ ها هم بودم نمیاوردمش حیف این هم ویدئو یی که کمپانی قراره بیرون بده براش.
صداي Hardy Hardy رو نميشنيديد كه از 2 نفر يكم بيشتر بود!
نقل قول:
خيلي ها جلوي جف بووو شدن.و جف هنوز هم طرفدار داره.خيلي ها در تاريخ WWE مواد مصرف كردن و حتي كاراي بدتري هم كردن ولي بازم دارن كشتي ميگيرن!
نقل قول:
با کارنامه ی درخشانش به نظر من برنگرده بهتره ولی اگه قرار باشه دیگه قهرمان نشه فرقی نمیکنه بیاد یا نیاد...
جف اگه برگرده بازم چمپ ميشه.چون بچه ها و دخترا براش جيغ ميشكن و بليط ميخرن!
[quote=ScarFace]
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
شماها اصلا تو اون حد و انداره هایی نیستین که درباره جف این جور نظر بدین:23::17::17::23::23:
یه چیز بگم.
فکر کنم پدر جف 5 یا 6 سال پیش مرده بود.
یعنی شما گفتعی یه شایعه درست کنم بعدش هرهر بخندم.
مگه پدری هست که بخواد پسسرش محبوبیت خودشو از دست بده؟