چهارمین سالگرد Eddie Guerrero
13 نوامبر 2005 در مینه سوتا Eddie کج کار محبوب WWE چشم از جهان بست و امروز بعد از چهار سال دوباره به روز شوم 13 نوامبر رسیدیم اما یاد قهرمان دنیای کج همچنان زنده است.
WWE Champion , WWE Tag Team Champion , ECW TV Champion , US Champion , ... گوشه ای از افتخارات کسی است که اکنون زیر خروارها خاک خوابیده اما یاد او با هوادارانش است ...
Viva La Raza ... سالهاست دیگه از استادیوم های WWE موزیک ورودی Eddie پخش نمی شه و این خیلی دردناکه ... به امید شادی روحش ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
RE: چهارمین سالگرد Eddie Guerrero
[align=center]
[/align]
خدا رحمتش کنه.ولی همین چند روز پیش یه تاپیک درباره ی مرحوم زده شده بود.نمودنم تولدش بود یا سالگردش :15:فکر کنم به خاطر تولدش بود.
[align=center]
[size=large]
Viva La Raza[/size]
[/align]
کار خوبی کرد مرد !!!!!!!!!!!!!!! وگرنه الان باید زیر دست پانک و سینا و دیگر نخاله های wwe می موند و کتک می خورد
خدا بیامرزدش اگه بود چند سالش بود؟
---------------------------------------------------------------------------------------
من به نویسنده نیاز دارم.
Awwe.Orq.Ir
واقعا استار عالي بود با اون حركات جالب و ورودي قشنگش...جدا حيف شد...خدا بيامرزتش.
از آقا مجتبي بامرام هم كه بعد از 4 سال هنوز به ياد استار محبوبش هست تشكر ميكنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط will
کار خوبی کرد مرد !!!!!!!!!!!!!!! وگرنه الان باید زیر دست پانک و سینا و دیگر نخاله های wwe می موند و کتک می خورد
خوب نیست آرزوی مرگ کسی رو بخوایم. شما اینو میگین آیا مادرش برادرش خواهرش زنش هم اینو میگن؟