استون کلد قویتره یا اندرتیکر
با سلام به همه میخوام این نظر سنجی بین این دو تا اسطوره بزاریم که کدوم قویترن بازی های اون ها هم
سامر اسلم 1998 با پیروزی استین
فولی لودد ( مسابقه فرست بلاد ) با پیروزی استین
جاجمنت دی 2001 با پیروزی استین
بکلش 2002 با پیروزی اندرتیکر
(اگه مسابقه ای روننوشتم ببخشید حافظه ام همین قدر یاری کرد )
RE: استون کلد قویتره یا اندرتیکر
سلام.
بستگی داره منظور شما از قوی تر چی باشه.
اگه منظورتون نترس بودن و شجاع بودن و همچنین به تعداد بالا برنده شدن در بازی ها هستش خب واضحه که آستین سرتره.
اما اگه منظورتون قدرت بدنی و لیفت کردن و زور زدن باشه به نظر من آندرتیکر قدرت بدنی بالاتری داره.
این که همش شد پیروزیهای استین.عجب نظرسنجی توپ و عادلانه ای.به به!
يه مسابقه سر كمربند WWF هم تو يكي از راءهاي 99 داشتن كه استون كلد بدون هيچگونه نامردي تيكر رو برد و قهرمان جديد شد.البته تيكر اون موقع هيل بود.
بهتره شما اولین رویارویی هردو رو هم که فکر میکنم برمیگرده به سال 1989 که در اون موقع موهای استیو بلند بود و تیکر ماسک میزد رو هم مینوشتی که اون بازی رو تیکر به راحتی و در عرض یکی دو دقیقه با حرکت لگ دراپ بر روی استیو اونو پین فال کرد
ضمنا در سال 2001 اندرتیکر در یک بازی هندیکپ در برابر کرت انگل و استیو قرار گرفت که در اون بازی هم استیو رو پین فال کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Goldberg The Man
يه مسابقه سر كمربند WWF هم تو يكي از راءهاي 99 داشتن كه استون كلد بدون هيچگونه نامردي تيكر رو برد و قهرمان جديد شد.البته تيكر اون موقع هيل بود.
در یکی از راو های 1997 هم این دو به مصاف همدیگر رفتند که سر اخر اندرتیکر بدون نامردی و با تومبستون استن رو پین کرد
سلام.
من در بين قديميها استين رو از همه بيشتر قبول دارم. محبوبيت كه تو كل تاريخ كچ صدر است :7:
استين از نظر سابقه به تيكر نميرسه. اما از نظر قدرت و هيجان بازي يك سر گردن از تيكر بالاتر است . و همچنين محبوبيت :4:
از نظر زيبايي و هيجان مسابقات كه مسابقات استن خيلي هيجاني تر بود
ولي قدرت اندرتيكر
در كل به نظر من استن بهتر از تيكر هست!
اولا بازی استین و هانتر در ماقبل اندر رو نگفتین که اندر برد
دوما این خیلی خنده داره که تیکر رو از لحاظ قدرت با استین مقایسه کرد
مخصوصا قسمت نترس بودنش
فکر کنم یواش یواش اندر از لحاظ جذابیت بازی از سانتینو هم کم بیاره
تیکر مسلما از آستین بهتره ولی خب تیکر هم تو قدرت بدنی و هم نترس بودن خیلی از آستین سر تره اگه یادتون باشه تیکر تو wwf آستین رو بست به لوگوی خودش و آورد تو رمپ استوری لاینهای تیکر و آستین همیشه جزو جذابترین استوری لاینهای زمانشون بودن ولی در اکثر مواقع تیکر پیروز بوده
آستین 1 مزیت نسبت به تیکر داره:
هیجانی که آستین اجاد میکنه خیلی بیشتره