کلوپ شرطبندی Surviver Series2009
[align=center]خب اینم از کلوپ شرطبندی برای این PPV مهم.دیدم کسی نمیزاره گفتم خودم بزارم بچه ها حال کنن
خب ما در این کلوپ فقط سر 4 بازی شرطبندی میکنیم که عبارتند از:
WWE Champion Ship,World Heavy Weight Championship,Rey Vs Batista,Team Orton Vs Team Kingstone
[align=center]WWE Championship[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
شرط:در صورت بردن هرکدام از اعضایه DX کسانی که به سینا رای داده ان تصویر قهرمان جدید را امضای خود و کلمه Cena Su*k's را در آواتور خود قرار میدهند و اگر سینا برد بلعکس(عکس سینا با کمربند درامضا و کلمه Dx Su*k's در آواتور)
طرفدارانه Dx :
طرفدارانه سینا:
[align=center]World Heavy Weight Championship Match[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
شرط: در صورت بردن آندر تیکر صرفدارانه JeriShow باید به مدت یک هفته امضایه خود را به عکس آندر تیکر قرار داده و در آواتور خود بنویسند I Am Always A Loser و اگر هریک از اعضایه گروه JeriShow پیروز شد بالعکس(تغییر امضا به عکس گروه JeriShow )
طرفدارانه آندرتیکر:
طرفدارانه JeriShow:
[align=center]Batista Vs Rey Mysterio[/align]
شرط: در صورت بردن باتیستا نوشتن این جمله با حروف بزرگ در امضا: I Belive That Rey Can Beat Me Too .I Am A Loser و نوشتن اسم حریف در آواتور و در صورت بردن باتیستا نوشتن این جمله به جایه امضا:I Cant Understand Anything A Bout WWE
و نوشتن اسم حریف در آواتور
طرفدارانه باتیستا:
طرفدارانه ری میستریو:
[align=center]Team Orton Vs Team Kingston
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
شرط: در صورت بردن تیم اورتون قرار دادن عکس کله تیم اورتون در امضا و نوشتن این جمله در آواتور(Kofi Su*k's ) و در صورت بردن تیم کوفی کینگستون بالعکس
طرفدارانه رندی اورتون:
طرفدارانه کوفی کینگستون:
خواهشا در صورت بستن شرط به حرف خود عمل کنید
RE: کلوپ شرطبندی Surviver Series2009
باو دیگه شرط بندی رو بیخیال شید
زیرا :
1.با بی نظمی و برگذار میشه ( مسـءول
2.شرط بندی معمولا سر 2 تا بازی میکنن نه همه بازی ها
3.به توافق رسیدن سر شرط باعث بحث میشه ( اسپم )
4. و عمل نکردن بعضی از کاربرا به شرط ( که به همون مسله 1 مربوط میشه )
اینا رو میگم چون خودم 2 دوره این تاپیکهارو میچرخوندم
به نظر من تا یه مدیری ناظمی یا مسـءولی برای این بخش انتخاب نشه بیخیال شرط بندی شین
با تشکر
RE: کلوپ شرطبندی Surviver Series2009
رو برد سينا شرط مي بندم
رو برد آندر هم همين طور