شین مکمن خواهان مبارزه در یو اف سی می باشد !!!
[align=center]
اخیرا شایعات زیادی مبنی بر این که شین مکمن 50 تا 80 میلیون دلار از سهمیه خود در دبلیو دبلیو ای را فروخته است ، می باشد.
او قصد دارد به این اندازه در یو اف سی سهام خریده و به نحوی در آن جا سرمایه گذاری کند.
اما این مورد اصلی نیست.
به ماه ژوئیه باز می گردیم ، زمانی که او مبلغ کمی از سهمیه خود را فروخت ، اما تا زمانی که شین مکمن بخشی از کمپانی دبلیو دبلیو ای است ، کمپانی مجبور به گزارش فروش سهمیه های او می باشد.
آخرین گذارش بدین صورت است :
گزارش : شین مکمن خواهان مبارزه در یو اف سی می باشد.
[/align]
RE: شین مکمن خواهان مبارزه در یو اف سی می باشد !!!
یه مشت بش از سبک وزنا بش بخوره KO میشه:4:
مگه یواف سی کارها ها کی هستند؟؟؟
از ریختشون معلومه چی ان!
شما هم اینو بدونید درسته شین مکمن عددی نیست,اما آمادگی بدنی کشتی کج کارها جز بالاترین بدنهاست...مثل آندر,باتیستا,'گلدبرگ,لشلی و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MOJTABAWCW
از ریختشون معلومه چی ان!
شما هم اینو بدونید درسته شین مکمن عددی نیست,اما آمادگی بدنی کشتی کج کارها جز بالاترین بدنهاست...مثل آندر,باتیستا,'گلدبرگ,لشلی و ...
بله اینقدر آمادگی جسمانی تیکر و باتیستا چه در داخل و چه خارج از رینگ بالاست که ما اصلا در این چند ماه اخیر اصلا شاهد مصدومیت این دو تن نبودیم :27: ؟! دوست عزیز فکر کنم اشتباه جملت رو گفتی چون با توجه به سبک و تمرین هایی که یو اف سی کارها دارند قاعدتا آمادگی بدنی یو اف سی کارها از کشتی کج کارها بالاتره چه از لحاظ مقاومت بدنی و چه از لحاظ زیبایی بدن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Comiser Jacobs
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MOJTABAWCW
از ریختشون معلومه چی ان!
بله اینقدر آمادگی جسمانی تیکر و باتیستا چه در داخل و چه خارج از رینگ بالاست که ما اصلا در این چند ماه اخیر اصلا شاهد مصدومیت این دو تن نبودیم :27: ؟! دوست عزیز فکر کنم اشتباه جملت رو گفتی چون با توجه به سبک و تمرین هایی که یو اف سی کارها دارند قاعدتا آمادگی بدنی یو اف سی کارها از کشتی کج کارها بالاتره چه از لحاظ مقاومت بدنی و چه از لحاظ زیبایی بدن !
امیر جان فکر کنم بعد از سالیان طولانی برای اولین بار پستی رو بدون کنایه ارسال کردی
تبریک میگم به جوانان برومند این سرزمین