حریف احتمالی جان سینا در رویال رامبل 2010 !!!
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شایعه هایی در مورد حریف جان سینا در پی پی وی بعد از TLC یعنی رویال رامبل شده است .این پی پی وی در 24 ژانویه ی سال دیگر یعنی 2010 برگزار میشود که گفته شده جان سینا در یک بازی بر سر کمربند خود یعنی WWE Champion به مصاف بیگ شو میرود که در این بازی سینا موفق میشه بیگ شو را شکست دهد و از کمربند خود دفاع کند.[/align]
RE: حریف احتمالی جان سینا در رویال رامبل 2010 !!!
پژ مان یه سوال کنم ؟ :4:
هویت واقعی تو چیه ؟ :4: مدیر چی هستی ؟ اخبار ؟ گیم؟ چی ؟ نفهمیدیم ما !!! :4: :15::37:
پژی مثله آب میوهگیری سه کاره میمونه:4: ولی خدا کنه هر چی میشه تو رسلمنیا برنده بشه.یهو کمربند رو تو رسلمنیا ازش نگیرن حالم گرفته شه...
سلام
اصلا جالب نیست که بیگ شو رو مقابل سینا بذارن، چون کاملا ضایست که کی برندستو کی بازنده ! بابا ناسلامتی سینا یکی از یلای کشتی کجه،باید براش استوری لاین های جالب تری ترتیب بدن!
به طرفدارای گل سینا جسارت نکرده باشم ولی به نظر من ایندفعه باید شاونو قهرمان میکردند چون شاون هم داره همون بلایی سرش میاد که سر کین اومد.
به هر حال ممنون بابت خبرتون:3:
آقا پژمان لطف کنید منبعتون پیام خصوصی کنید .
آقا پژمان بي زحمت اين منبعتونو براي منم پيام خصوصي كنيد.(شوخي:4:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The King
اگه منبع خبرتون رو هم بگید ، ممنون میشم
من نمیدونم این دفعه این چه صیقه ای هست که هر بنده خدایی که خبر میزاره ازش منبع میخواین:15:
اونم جالبتر که یه مدیر بزاره:4:
به نظر من هرکی در مقابل سینا باشه تا قبل از WM از دست میده کمربند رو.
در رویال رامبل هم جف هم برمیگرده و برنده ی رو یال میشه و#1 کنتندر واسه WWE Champion
شاید هم بره واسه WHC ولی احتمالش کمتره
شاید هم ادج برگرده برنده ی رویال شه
Tanx برای خبر
این بیگ شو هم عین جی بی ال میمونه!
هر چه قدر از سینا میبازه روش کم بشو نیست!!!
bebakhshid ke EN type mikonam
royal rumble 31 january bargozar mishe na 24 january
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kazuya
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شایعه هایی در مورد حریف جان سینا در پی پی وی بعد از TLC یعنی رویال رامبل شده است .این پی پی وی در 24 ژانویه ی سال دیگر یعنی 2010 برگزار میشود که گفته شده جان سینا در یک بازی بر سر کمربند خود یعنی WWE Champion به مصاف بیگ شو میرود که در این بازی سینا موفق میشه بیگ شو را شکست دهد و از کمربند خود دفاع کند.[/align]
پژمان جان 24 ژانویه هاوس شویی هستش که توش سینا به مصاف شو میره.
این تاپیک رو ملاحضه کنید:
من قشنگ توضیح دادم.