رینگ تی ان ای / لشلی / هوگن در چهارم ژانویه
[align=center]در خبر های جدید سایت د رسلینگ آبزرور خبر می دهد که هاک هوگن از طرفداران رینگ شش گوش تی ان ای نیست!
به همین منظور هاک هوگن اعلام کرده است که رینگ شش گوش تی ان ای را تغییر خواهد داد.
هوگن : اولین تغییری را که در تی ان ای ایجاد خواهم کرد ، رینگ تی ان ای می باشد.
بابی لشلی کشتی گیر کمپانی تی ان ای و ام ام ای با استریک فورس قرارداد امضا کرد.
خبرهایی مبنی بر این که هاک هوگن اولین مسابقه خود را در چهارم ژانویه در برابر ای جی استایلز خواهد داد ، به گوش می رسد.
البته این خبر هنوز قطعی نشده است.[/align]
RE: رینگ تی ان ای / لشلی / هوگن در چهارم ژانویه
بالاخره معلوم شد که حق با با ما بوده و این رینگ 6 گوشه زیبایی بازی ها رو میاره پایین
نه خیر من که یکی از طرفدارانش شدم ... خیلی هم زیبا هست موقعیت هم بیشتر ایجاد میشه توش ولی خوب مردم امریکا کشتی کچ رو با رینگ چهار گوشه میشناسن ... در واقع هالک میخواد تماشاگر جذب کنه ... نه اینکه رینگ 6 گوشه بد باشه ..
گرچه رينگ شش گوشه خيلي ايده قشنگ و نو و جالبي در نوع خودش بود و به قول داش مجيد موقعيت هاي بيشتري درست ميكرد،ولي خود من هم همون رينگ چهار گوش سنتي رو بيشتر مي پسندم.
هر رینگی یه جذابیتی داره.
البته من هم خودم با داش علی موافقم و از رینگ چهار گوش بیشتر خوشم میاد ( اینطوری بین خودمون هم باشه بیشتر یاد دبلیو سی دبلیو می افتیم ، اره بابا )
ولی خوب یه نکته ای هست که دقیق مثل حرف مجید جان هیبت و ابهت رسلینگ البته از نظر من با رینگ چهار گوش هست!
اما رینگ شش گوش هم زیبایی هایی داشت مخصوصا مسابقات لاک داون و قفس هاش.
حالا هم ممکنه که تی ان ای رینگ شش گوش را نذاره کنار می تونه رینگ اصلیش را رینگ چهار گوش کنه و مثلا یه پی پی وی از سال را به رینگ شش گوش و مسابقات که در رینگ شش گوش بوجود میاد و مسابقات مخصوصش هست اختصاص بده. چون این هم خودش ابداع جالبی هست و مال تی ان ای هم هستش.
اینطوری هر دو رینگ را می بینیم.
دوستان اگه قراره واقعاً تغيير کنيم
پس نبايد تقليد کنيم
اگه رينگ 4 گوش بشه پس با wwe فرقی نداره من با 6 گوش موافقم اين رينگ که مارو از wwe جدا کرده و يده خوبيه البته هر حرفه هالک هوگانه:34:
میگم چطوره رینگ رو دایره ش کنین؟ ها؟ :55: ایده ی جالبیه ها!
با رینگ تغییر دادن به جایی نمیرسین.
کلّا به جایی نمیرسین ... :4:!
TNA: This's Not Anything
منم همون رينگ 6 گوش رو روست دارم آخه 4 گوش فاز 6 گوش رو نداره به قول bret hitman_hart در كل رينگ 6گوش ما رو ازwwe جدا ميكنه
(پيش بيني نكنين لطفا ما به جايي نميرسيم يا شما:35:رينگ رو دايره اي كنيم بهتره تا سيرك باز كنيم :46:)
3گوشش کنین که کاملا متفاوت بشین :12::12:
مثل پیتزا بعد ppv آخر هم دایره ای باشه به نشانه پیترا کامل:40: