دارك مچ تي ال سي-فيلم جديد سينا
با سلام
دارك مچ تي ال سي كه پانك در مقابل ارتروز بود ازنظر اكثر سايت ها بازي فوق العاده جذابي بود و بهترين دارك مچ سال بود!
اين بازي رو ارتروز با رول اپ برنده شد.
حالا با توجه به اينكه سينا قهرماني خودش رو از دست داده ظاهرا كمپاني مي خواد با سينا يه فيلم رو كليد بزنه اسم اين فيلم هنوز جايي اعلام نشده.
باتشكر:34::34:
RE: دارك مچ تي ال سي-فيلم جديد سينا
اینا فکر کردن که مردم خیلی سینا رو دوست دارن.اگه تریپل یا شاون مایکلز یا یکی دیگه تو این فیلمها استفاده میکردن شاید فروشش بیشتر بود.
جان سینا به چه امید داره فیلم بازی میکنه !؟ اون 2 تا فیلم قبلیش نه قشنگ بودن نه پرفروش ! دیگه باید بازیگری رو ببوسه بزاره کنار...
CM Punk هم چقدر بیچاره شده ! کی !!!!؟؟؟؟ ارتروث !!!!!؟؟؟؟؟ خیلی عجیبه...
اين wwe فقط بلده فيلمها رو بر اساسه شخصيت اونا درس کنن بازيگر و رسلر فقط راک همaction هم با احساس همه فيلمها هم بهش مياد ميگم تنها فيلمه wwe ماله کندی بود وقن عالی بود با اينکه تاز ه کاره باز هم دسش درد نکنه...
اسم فیلم BEHINDE ENEMEY LINES:34::34::34::34:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HHH_Y2J
جان سینا به چه امید داره فیلم بازی میکنه !؟ اون 2 تا فیلم قبلیش نه قشنگ بودن نه پرفروش ! دیگه باید بازیگری رو ببوسه بزاره کنار...
CM Punk هم چقدر بیچاره شده ! کی !!!!؟؟؟؟ ارتروث !!!!!؟؟؟؟؟ خیلی عجیبه...
من هم همين نظر رو دارم كمپاني استعداد هاي بهتري داره!ولي احتمالا فيلم تد خيلي خوب باشه:34:
ارتروز استار كوچكي نيست ولي به اون ظلم شده اون كركتر خوبي داره و مي تونه قهرمان بعدي جهان باشه از شيميوس كه بهتره:34:
هیچکدوم از فیلم هایی که سینا توش بازی می کنه جذاب از کار درنمیاد کلا فیلم هایی که دبلیو ای میسازه صرفا یک سری صحنه ی اکشن به هم وصله پینه شده هست من فقط یکم از فیلم محکوم استون کلد خوشم اومد بقیه خیلی ابکی بودن[hr]
ببخشید ولی وقتی فیلمی نه فیلم نامه درست و حسابی و نه کارگردان درست و حسابی داشته باشه ! بازیگر هر چقدر هم تلاش کنه به هیچ جا نمی رسه حالا می خواد تد بیاد جای سینا بازی کنه یا نه !
منم زیاد با فیلمای سینا حال نمیکنم
اگر 12round رو دیده باشین میفهمین که فقط از موقعیت سینا برای فروش فیلم استفاده شده...
این فیلم که خیلی بی سر و ته و مصنوعی بود.مزخرف بود در حد تیم ملی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط will
هیچکدوم از فیلم هایی که سینا توش بازی می کنه جذاب از کار درنمیاد کلا فیلم هایی که دبلیو ای میسازه صرفا یک سری صحنه ی اکشن به هم وصله پینه شده هست من فقط یکم از فیلم محکوم استون کلد خوشم اومد بقیه خیلی ابکی بودن[hr]
من هم حالم از فیلم های سینا به هم میخوره به خصوص مارین چرنده.
ولی الحق و الانصاف فیلم The Condiment کلد خیلی محرکه بود.