نظر سنجی:بهترین پی پی وی سال 2009
با عرض سلام.با توجه به اینکه تمام PPV های سال 2009 برگزار شد در این تاپیک بهترین این PPV ها رو به نظرسنجی میذاریم.
چند تا نکته :
1- در 2009 14 PPV برگزار شد (WWE) که با توجه به محدودیت گزینه های نظر سنجی،9 تاش رو که حس کردم به نظر زیبا تر میومد در گزینه ها قرار دادم و در گزینه 10 هم سایر موارد رو ذاشتم اگه PPV مورد نظرتون سایر موارد رو انتخاب کنید و در یک پست اسم پی پی وی رو هم بگید تا آمار دقیق داشته باشیم.
2-خواهشا دوستان تا چند روز نظرسنجی دیگه ای رو راه نیندازن تا نظم حفظ بشه
3-اگر دوستان از نظر خودشون برای بهترین PPV دفاعی دارن که چه بهتر خوشحال میشیم ببینیم در غیر این صورت لطفا اسپم ندید.
منتظر نظرات و شرکتتون هستیم.فعلا.
PPV هایی که در سایر گزینه ها محسوب می شوند:
[size=small]جاجمنت دی
اکستریم رولز
د بش
بریکینگ پوینت
نایت آو چمپینز
[/size]
( اگه خواستید به اینها رای بدید به گزینه 10 رای بدید و تو یک پست مشخص کنید منظورتون کدوم بوده)
RE: نظر سنجی:بهترین پی پی وی سال 2009
شایان جان وقتی میگی پی پی وی مال تی ان ای هم حساب میشه ها :17:
ترنینگ پوینت بهترین سال بود بدون شک .
سروایور سریزر چون بازی هانتر و شان و سینا واقعا جالب ترین بود و شان واقعا بازی رو گرم نگه داشته بود
برد اندر رو هم دوست داشتم واقعا جذاب بود
اما تی ال سی میتونست بهترین باشه در صورتی که شیمیوس با که هنوز از راه نیومده بود کمربند روبرد
(براک لزنر چقدر برای کمربند زحمت کشید و شیمیوس برا کمربند چقدر زحمت کشید :23:)
مجید جان من با TNA زیاد آشنایی ندارم زحمتش با شما
من به گزینه 10 رای دادم چون به نظرم اکستریم رولز زیباترین پی پی وی wwe بودش . دلیلش هم که خوب برگشت باتیستا و قهرمان شدنش برای اولین بار اونم تو استیل کیج برابر رندی که بازی نسبتا خوبی بود. در مین ایونت دیگر این پی پی وی هم اگه یادتون باشه ادج به مصاف جف هاردی رفت که بازیشون حداقل 3 -4 تا صحنه OMG داشت . و اخرش هم که سی ام پانک اومد و ... علاوه بر بازیهاش به نظرم تم سانگ این پی پی وی هم خیلی زیبا بودش .
آرماگدون کوش.
من با قهرمان شدن جف خیلی حال کردم.
پی پی ی های شش ماه دوم قشنگ ر بودند کلا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط jeffali
آرماگدون کوش.
من با قهرمان شدن جف خیلی حال کردم.
عزیز جان ، آرماگدون سال 2009 که هین دیروز به اسم TLc برگزار شد !
اینی که شما می گی ، آرماگدون 2008 ــه ! عنوان تاپیک برا 2009 ـــه !
بهترین پی پی وی سوروایور سریز بود چون جریشو و DXدر مقابل هم قرار گرفتند
بهترین PPV از نظر من Backlash بود . PPV بسیار زیبا و با کیفیتی بود من وقتی دیدم دوباره شارژ شدم برای ادامه ی تماشای مسابقات Wwe ! گرچه تریپل اچ باخت ولی کلا پی پی وی خوبی بود...