نتایج تیپینگ این هفته اسمکدان:میستریو،چلنجر جدید تیکر!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[size=medium][align=center]تیپینگ این هفته اسمکدان دیروز انجام شد و نتایج زیر بدست آمد[/align][/size]
[align=right][size=small]در بازی اول تیم سی ام پانک و لوگ گالوس ( فستوس سابق) و درو مک اینتایر قهرمان جدید بین قاره ای موفق به شکست تیم جان موریسون،مت هاردی و آر-تروث شدند.
کین در دومین مسابقه شب موفق به شکست اریک اسکوبار شد.
گریت کالی با قانون کانت اوت کریس جریکو را شکست داد.
هارت داینستی در یک بازی تگ تیم تیم اسلم مستر جی و جیمی ینگ ونگ رو شکست دادند.
بث فینکس موفق به شکست د-یوای سال 2009 ، یعنی ماریا شد.
در مین ایونت ری میستریو باتیستا رو پین کرد تا چلنجر جدید آندرتیکر برای کمربند سنگین وزن (!) جهان بشه.
البته در مورد اینکه مسابقه ری کی برگزار خواهد شد معلوم نیست ولی احتمالا در رویال رامبل شاهد این بازی خواهیم بود.
[/size][/align]
RE: نتایج تیپینگ این هفته اسمکدان:میستریو،چلنجر جدید تیکر!
به قرآن بعضي وقتا تو كار اين كمپاني مي مونم...آخه ري ميستري چه تناسبي-از هر لحاظ-با تيكر داره كه سر كمربند مهمي مثل سنگين وزن با هم مسابقه بدن؟؟؟ حتي اگه بازي به Triple Threat هم تبديل بشه و باتيستا هم بياد وسط،مطمئنم مثل بازي سه نفره كالي،ري و باتيستا مزخرف از آب در مياد.
منم برام عجيبه
چون تو خبر هاي قبلي قرار بود كه باتيستا كمربندو تو رويال رامبل بگيره!
احتمالا تا رويال رامبل ري ميستريو مصدوم ميشه:4:نشد مصدوم ميكننش:4:
حالا جالب اینجاست که مثلا تو رویال رامبل ، ری از تیکر میبره !
چه حال میده ری به درک الهی واسل شه.:32:
rest in the peace
اخه این ری میستیو که با یک بیگ بوت تیکر کارش تمومه که.
به خدا این کمپانی هم داره شورش را در میاره.چجوری تونست ری را چلنجر کمربند تیکر بکنه.حالا لابد ری کمربند را از تیکر میگیره تا کفر همه ی باتیستایی ها در بیاد.البته بگزریم از این که این باتیستا با این هیل فیسش آبروی ما را برد.خدا کنه تا رویال رامبل یه بلایی سر ری بیاد.باتیستا چلنجر دوباره ی کمربند بشه.خدا کنه.................:30:[hr]
آقا جان یک سوال دیگه.من که امروز رفته بودم توسایت رسمی کمپانی هنوز اسمک دان برگزار نشده بود میشه بگید این خبرها را زودتر از اینکه اتفاق بیفتند از کجا میزارید.وقتی هم که باتیستا چلنجر کمربند سنگین وزن شده بود.شما قبل از اینکه خود سایت رسمی این قضیه را اعلام کنه.خبرش را دادید.اگر ماشین زمان دارید به ما هم بگید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MR.BATISTA
به خدا این کمپانی هم داره شورش را در میاره.چجوری تونست ری را چلنجر کمربند تیکر بکنه.حالا لابد ری کمربند را از تیکر میگیره تا کفر همه ی باتیستایی ها در بیاد.البته بگزریم از این که این باتیستا با این هیل فیسش آبروی ما را برد.خدا کنه تا رویال رامبل یه بلایی سر ری بیاد.باتیستا چلنجر دوباره ی کمربند بشه.خدا کنه.................:30:[hr]
آقا جان یک سوال دیگه.من که امروز رفته بودم توسایت رسمی کمپانی هنوز اسمک دان برگزار نشده بود میشه بگید این خبرها را زودتر از اینکه اتفاق بیفتند از کجا میزارید.وقتی هم که باتیستا چلنجر کمربند سنگین وزن شده بود.شما قبل از اینکه خود سایت رسمی این قضیه را اعلام کنه.خبرش را دادید.اگر ماشین زمان دارید به ما هم بگید.
دوست عزیز اسمک دان روز سه شنبه تپینگ می*شه و روز جمع روی ایر پخش می شه! سایت خود کمپانی نتایج را اعلام نمی*کنه ولی سایت های دیگه مثل رستل زون نتایج را اعلام می*کنن!
به نظر من این اوج حماقت کمپانی هست که ری رو چلنجر می کنه.مسلما ری تیکر رو شکست نخواهد داد پس چرا کمپانی مثلا نمیاد موریسون رو چلنجر بکنه؟در گیریش با تیکر هم تازه و هم جذاب هست هم اینکه خیلی به پیشرفت موریسون کمک میکنه.امیدوارم استعداد شامان آو **** در اسمکدان هدر نره
اخه برای تیکر افت داره که با یه کسی مثل موریسن سرشاخ بشه ولی من نمیدونم چرا یه کسی مثل مت هاردی رو چلنجر نمیکنن ری هم که صددرصد میبازه