کوین نش تمام شایعات در مورد ان دبلیو او را پایان داد!
[align=center]
کوین نش استار سابق کمپانی دبلیو سی دبلیو و کنونی تی ان ای تمام شایعات در مورد ان دبلیو او را پایان داد و به طور صریح از تشکیل دوباره ان دبلیو او در تی ان ای سخن گفت.
او امروز در صفحه تو ئیتر خود در ابتدا نوشت :
" شما می خواهید که یک جنگ واقعی داشته باشید ؟ چیزی را که ما آن را ساختیم به ما برگردانید. نه ان که از کسی خریده باشید "
دوباره نوشت :
" شما ان غول را نساختید. بگذارید که به تی ان ای برگردد. بگذارید که با موسیقی ما همراه شود "
او در اخرین نوت خود صرحا پرده برداشت و نوشت :
به زودی Hall و PAC و Hogan و Nash در تی ان ای باهم خواهند بود.
در ادامه نوشت که هفته قبل با هال صحبت کرده و هال گفته است که بسیار سالم و سرحال و عالی می باشد.
( برای آن دسته از دوستانی که ممکنه ندونند PAC چه کسی هستش باید بگم که پاک همون شان والتمن ( اکس پاک ) می باشد. )
و بالاخره اسکات هال بعد مدتی طولانی صفحه تو ئیتر خود را به روز کرد و نوشت :
" همه چیز در مورد اسکات هال تغییر کرد. ما می آییم تا شما را از میدان خارج کنیم.
تاتانکا در ایمکت امشب حاضر خواهد بود.[/align]
RE: کوین نش تمام شایعات در مورد ان دبلیو او را پایان داد!
اه مای گاد .................. اه اه اه اسکات .... :4:
ایول همه سور مهمون من به حساب ارمان :4: وووووووو همه گلدهای ایرپابلیک که با مولتی در اوردم رو در این راه خرج خواهم کرد :13:
:4:
من فکر کنم NWO با اینکه محرکه بود ولی دیگه اون جذابیتی رو که قدیم داشت نداره.
البته من منکر اینکه NWO یکی از بهترین ها بوده نیستم فقط میگم دیگه تکراری شد.مثل آخرای حضورش که هر کی میرفت تو nWo و کلا nWo خز شده بود.
بله دبیلو دبیلو ای بار دیگر نشون داد در خز کردن حرف نداره و ان دبلیو رو خز کرد ... !
هی یووووووو موفق باشی . :4:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RK_Ode
البته من منکر اینکه NWO یکی از بهترین ها بوده نیستم فقط میگم دیگه تکراری شد.مثل آخرای حضورش که هر کی میرفت تو nWo و کلا nWo خز شده بود.
تو هی سازه مخالف بزن......
TNA WILL MAKE nWo ITS NO WAY OUT :34::34::34::34::34::34::34::34: WE KNOW WWE IS NOCKOUT
شهاب با این اسم تاپیک نوشتنت :4:
مردک برداشتی اسم تاپیک رو نوشتی " کوین نش تمام شایعات در مورد ان دبلیو او را پایان داد!" نمیگی یه کی قلبش باطری ایه ممکنه بیفته بمیره :4: اسم رو که خوندم فکر کردم یعنی دیگه nwo قرار نیست تشکیل بشه ولی تاپیک رو که خوندم کلی حال کردم :4: ایول اسکات حال :5: چه میکنه این هوگن :4:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bret hart_hitman
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RK_Ode
تو هی سازه مخالف بزن......
TNA WILL MAKE nWo ITS NO WAY OUT :34::34::34::34::34::34::34::34: WE KNOW WWE IS NOCKOUT
من سازه مخالف نمیزنم. نگفتم که TNA با nWo موفق نمیشه گفتم که دیگه مثل قبل نیستن به این دلیل که مثل قبل جوون نیستن . TNA با nWo موفق میشه ولی نه مثل WcW . منم اینو قبول دارم که WWE باعث خز شدن nWo شد.
منم با نظر این دوستمون موفق میشم
تیم معمولا 6-7 ماه از هم دور میشه یا از هم میپاشه
نه این که 10ها سال
به هر حال خود تیکر هم بیاد توی ایمکت،بقیه چیزها مثل ریتینگ1 تغییری نخواهد کرد
چون افراد با ارزش وقتی خودشون رو بفروشن دیگه ارزش سابق رو ندارن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bloodpaint
منم با نظر این دوستمون موفق میشم
تیم معمولا 6-7 ماه از هم دور میشه یا از هم میپاشه
نه این که 10ها سال
به هر حال خود تیکر هم بیاد توی ایمکت،بقیه چیزها مثل ریتینگ1 تغییری نخواهد کرد
چون افراد با ارزش وقتی خودشون رو بفروشن دیگه ارزش سابق رو ندارن!
خیلی جالبه پس با این حساب من یک مصداق برای شما می یارم، مثلا رونالدو از منچستر اومد به رئال الان خودش رو فروخته !؟ الان ارزش سابق رو نداره یا کاکا ؟!
کرت هم که اومد تی ان ای، تی ان ای واقعا به اون بها داد و من امروز که بازی های کرت رو تو تی ان ای می بینم واقعا بیشتر از دوران دبلیو دبلیو ای لذت از مسابقاتش می برم ! ولی در رابطه با تیکر فرق داره تیکر کسیه که الان واقعا از مصدومیت رنج می بره و کمپانی هم فقط برای کسب سود بیشتر اون رو اینقدر نگه می داره و اگر نه تا حالا باید تیکر با این وضعیت بازنشسته می شد ولی می بینیم با سیاست های کمپانی علاوه بر اینکه باید در بالاترین سطح مسابقات باشه + کمربند هم باید دستش باشه و انتظار بازی های جذاب نیز ازش دارن !
در ضمن فراموش نشه، به هر حال ریتینگ هیچ وقت تغییر نمی کنه ها در هیچ صورتی ! :34: :34: :34: :34:
دوست من
در مورد فوتبال باید بگم چون دست زیاد و تیمهای دسته اولی زیاد هستند به چشم ننمیاد
ولی توی ورزشهایی که یه مقدار افراد کمتر هستند مثل بکس و وزنه برداری و کچ اینجوری به چشم میاد
مگه کمپانیهای پرورسلینگ چندتا هستند که این یارو رفته توش خود فروشی کرده؟
خوب شما میگی تیکر به درد نمیخوره و فقط میزارنش توی رینگ برای وقت تلف کردن و سود دهی(الان رو گفتی)
حالا چی شده که استارهای پیر تر از اون به درد خور شدن؟
خواهشا به این استارهای دابلیوای الکی تهمت و .... نزنید چون همینها هستن که وقتی وارد رینگتون میشن جو گیر میشن و میگن ما میخوایم ریتینگ 1 رو به 3 جلو ببریم
مطمئن باشید همین الان دابلیوای همه استارهاش رو تی ان ای بگیره به خدا هیچ فرقی توی ریتینگ نمیکنه
چون کسانی که دابلیو ای نگاه میکنند (95%) عمرا تی ان ای نگاه کنند و بلعکس