اوباما پیغامش را تکذیب میکند! + نگرانی ستاره های WWE
[align=center][size=medium]باراک اوباما ارسال پیغام برای WWE را تکذیب کرد![/size]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
[size=small]-کاخ سفید اطلاعیه ای را مبنی بر اینکه پرزیدنت باراک اوباما پیغامی را مخصوص شوء تریبیوت تو دتروپز ضبط و ارسال نکرده،صادر کرده است.اوباما این کلیپ را به طور کلی برای تقدیر از سربازان ضبط کرده و استفاده از آن را برای عموم نهاد ها و شبکه ها آزاد گذاشته است و این کار را مخصوص WWE انجام نداده است.پیغام ضبط شده حاوی کلماتی در وصف و تشکر از سربازان آمریکائی بوده و در آن هیچ اشاره ای به WWE و شوء تریبیوت تو د تروپز نشده است.
-بسیاری از استارهای متوسط و به پایین WWE از آینده شغلی خود در این کمپانی نامطمئن و نگران هستند.WWE قصد دارد با آغاز سال نو بسیاری از استار های بی کاربرد و کم استفاده خود را از استارهای اصلی کمپانی خارج کند و همچنین قصد دارد در روستر اسمکدان و ای سی دابلیو تغییراتی عمده ایجاد کند (مانند تغییراتی که در این چند هفته در ای سی دابلیو شاهد بودیم مثل حضور کین در این هفته و حضور سوئگر در اپیزود هفته بعد ای سی دابلیو) و شاید در فرمت شوء 3 شنبه شب تغییر زیادی ایجاد کند و این مسئله باعث خروج تعداد کثیری از ستاره های معمولی و متوسط کمپانی می شود. [/size]
RE: اوباما پیغامش را تکذیب میکند! + نگرانی ستاره های WWE
چه خوب ...
امیدوارم با این حرکت کمپانی یه تکون اساسی به خودش بده ...!
من امیدوارم از این وضع مسخره خارج بشه.:26:
WWE احتمالا برنالمه ای بزرگ داره. مثل اینکه این جنگ با TNA برا ما هم مفید بود ها.پس ایول هوگان.
تا PG 13 از بین نره ... هخمین وضعه ! :17:
من هم فکر میکنم که خوب شد که کمپانی یه تکونی بخودش داد تا از این وضع افتضاح بیاد بیرون:26:
اتفاقا این خیلی بده که استارهای متوسط وضعیف اخراج بشن اینا اینده ی کمپانی هستن با این کارتنوع استارها هم کم میشه و باید هر روز قیافه ی سینا و.. رو تحمل کنیم(که الان هم تقریبا همین جوریه)
از نظر من این موضوع هم خوبه هم بد خوبیش اینه که اگر این اتفاق بیفته دیگه کسایی مثل شیموث نمیتونن همینجوری بیان کمربند بگیرن و خیلی مسایل بیشتری که خودتون بهتر میدونین و اگر بخوایم از دیدگاه بد به ش نگاه کنیم دیگه هیچ سورپرایزی از استار های جدید وجود ندارد و بدی دوم هم نظر همین دوستمون will هست که دیگه لازم به توضیح نیست