نتـايـج ســ وپراسـتارز بــه تـاريخ » 17 دســامبـر !
ســـلام.
Cryme Tyme defeated Mike Knox and Dolph Ziggler
در ايــن بــازي تيـم Cryme Tyme توانســت مــايكـ نـاكـس و دولـف زيگلر رو شكســت بــدهد .
---
Vance Archer defeated Tommy Dreamer
ايــن بــازي رو Vance Archer از سـد تــامي دريمـر گذشــت .
---
MVP defeated Jack Swagger
ام وي پـي توانســت جــكـ اسواگر رو شـكــســت دهــد .
=====
نمــونـه عكــس هــر بــازي :
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] . [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] . [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
RE: نتـايـج ســ وپراسـتارز بــه تـاريخ » 17 دســامبـر !
دوستان من قبل از ایمپکت اینو میدیم با دوستان من موندم با چه امیدی این استارز رو دارن ادامه میده ....
مین ایونت سواگر . ام وی پی :55:
نقل قول:
دوستان من قبل از ایمپکت اینو میدیم با دوستان من موندم با چه امیدی این استارز رو دارن ادامه میده ....
مین ایونت سواگر . ام وی پی 55
جالب تر اينه كه ريتينگش با impact مساوي و برخي اوقات بيشتره:24:
عزیز خبرها رو دنبال کنی بد نیست ها ... ریتینگ استارز 0.75 شد اخرین بار اره افرین ریتینگ ایمپکت اخرین بار 1 .. بازم افرین .. دقت کن ... باریکلا اقا :47:
نقل قول:
جالب تر اينه كه ريتينگش با impact مساوي و برخي اوقات بيشتره24
اصلا همین یه خورده ریتینگ استارز هم بخاطر ایمپکت هستش :4: یارو میگه 45 دقیقه دیگه ایمپکت شروع میشه حالا تا اونموقع برای اینکه حوصلمون سر نره بزنیم اون کانال استارز رو اول ببینیم بعد میریم اونور ایمپکت رو میبینیم . (کاری که خودم میکنم)
دوباره بحث بین تی ان ای و دبلیو دبلیو ای :17:
نمیخواستم اینو بگم ولی میگم.
وای به حال تی ان ای که ریتینگ ضایع ترین و ضعیف ترین شوء WWE یعنی ســـ وپر استارز از تی ان ای گاهی اوقات بیشتر و مساوی است :44:
جان من ول کنید دوباره شروع میشه اونوقت آقا ناطم میاد بهمون آمپول میزنه ها..............