نتایج اسمکدان برای جمعه به تاریخ 25ام دسامبر
[align=center]
نتایج اسمکدان برای جمعه به تاریخ 25ام دسامبر
در دراک مچ Shelton Benjamin از سد Tyler Reks گذشت.
اسمکدان بعد از این کر بر روی ایر می رود.
CM Punk, Dolph Ziggler, Luke Gallows , Drew McIntyre vs. John Morrison, Matt Hardy, R-Truth , Finlay
موریسن موفق می شود تا با پین کردن زیگلر تیم خود را برنده کند.
McIntyre vs. Morrison برای رویال رامبل بر سر قهرمانی بین قاره ای اعلام می شود.
Rey Mysterio vs. The Undertaker
این بازی که بر سر قهرمانی سنگین وزن است با قانون دی کیو به خاطر دخالت باتیستا به پایان می رسد.
میکی جیمز و ماریا ، بث فینکس و لیلا را شکست می دهند.
DX با شکست The Hart Dynasty از قهرمانی خود دفاع می کند.[/align]
RE: نتایج اسمکدان برای جمعه به تاریخ 25ام دسامبر
خوب شد درست همونطور شد که میخواستم بازم تیکر حفظ کرد خیلی دوست دارم ببینم که کی میتونه کمربند رو از تیکر بگیره و دی اکس هم که کارش عالی بود وحفظ کرد اگه خدا بخواد دی اکس هم این تیکر از قهرمانی هاش دفاع خواهد کرد واین برد رو به همه ی طرفدار های دی اکس تبریک میگم اها راستی نمیخواین یکم نتایج ها رو مفصل تر بگین
در دارک مچ آندرتیکر باتیستا را زدن تومبستون شکست داد .
من موندم چي جوري اسمك دان 25 دسامبر نتايجش رو 21 دسامبر فرستادي
اگه دوستان لطف كنن نتايج كاملش رو هم بذارن از اونا خيلي ممنون مي شويم
اگه دقت کنید ... اسمک دان تپینگ برگزار میشه .. یعنی زنده نیست .. و چند روز قبل اجرا و فیلم برداری میشه اما تماشاچیایی که اونجان نتایج رو به سایت های خبری میفرستن و اونها رو برای شما گزاشته میشه ..
ممنون .
بيچاره باتيستا خيلي وقته درست حسابي كمربند نميگيره هميشه يه جوري بازندش ميكنن اميدوارم به tna بره .
اول از همه بخاطر این اخبار از شما تشکر میکنم.دوم.یک خواهشی داشتم و اون هم این هستش که میشه یکذره اطلاعات را کامل تر بنویسید.سوم هم این که من با نظر این دوستمونumaga تا حدودی موافقم.تو این سال ها خیلی در حق باتیستا نامردی شد.ولی خوب امیدوارم که در دبلیو دبلیویی بمونه و ما روز های خوب باتیستا را اونجا ببینیم.
اینها نتایجه تپینگ نه پخش شدن اسمکداون. تازه دیروز اسمکداون پخش شد.
درضمن نوشتن مسابقات تپینگ به صورت کلی هدر دادن وقته. کلا کمتر کسی می خواد بدونه ری میستریو چندتا کیک به حریفش زد یا تیکر بعد مسابقه خوش حالی کرد یا نه.