شیموس برنده راء هفته آینده نخواهد بود؟
به گزارش برخی از بیننده های راء دیروز اسم شیموس بر روی Name Plate کمربند WWE نبود.همیشه بعد از برنده شدن کمربند توسط شخصی, فرداش توی راء برروی Plate مخصوص اسمشون نوشته میشه. به نظر میرسه که شیموس بازنده مسابقه هفته آینده راء باشه. باید تا هفته آینده صبر کرد.
RE: شیموس برنده راء هفته آینده نخواهد بود؟
پـس بزن كـف دسـتـو :4:
[align=center]Eight TiME World Champion
:24:[/align]
اگــه شيموس ببـازه انتي سينـاهــا قيــافـه هــا ديدني ميشــه :4: .
===
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DEAD MAN
اين كارا فقط و فقط به خاطر اينه كه تعداد برد كمربند سينا رو بيشتر كنن.:70:
نميدونم از اين كار چه سودي ميبرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشكـل از سينـا نيسـت . مشكـل از شمــاست.
اگر سينـا كمربند رو 5 ماه حفظ كنه . ميگين چرا اين مدت كمربند داره. اگه مثل اج ببازه و ببره. ميگن چرا تعدا قهرمانياش داره زياد ميشه ؟!
اين كارا فقط و فقط به خاطر اينه كه تعداد برد كمربند سينا رو بيشتر كنن.:70:
نقل قول:
خیلی ساده که کودکان که برای جایزه کریسمس اومدن ارنا خوشحال و شنگول بشن و عمه هم شاد بشه ..
خوب شاید نخواسته اسمش را روی name plate بنویسن.در ضمن من فکر میکنم که کمربند دبلیو دبلیویی تا ppv بعدی عوض بشه.
آقا مجید زده تو خال......برا خوشحالی بچه هاست.کریسمسه دیگه.
ولی این احتمال داره که وقتی عمه مینا برد بیاد به HBK ببازه.(البته نباید به دلمون صابون بزنیم.به خاطر این مکمن****)
سيـنــا اگــه ببره . ديگــه به شــان 4 ژانويه بازي نميكــنه چون تو تبليقـات رسلمنيــا است .
من 4 ژانویه رو نمیگم. تو یه تایپک نوشه بود که شیموس در مقابل مایکل(فکر کنم 8 ژانویه بود)..........
فکر کنم اون خبر گفته بود در یک هوس شو والا این **** ها که نمیزارن شان چمپ بشه ... هر چند این کمربندی که شیموس بگیرتش بعد از 2 روز تو دبیلو ای اصلا شان نبرتش بهتره ... این کمربند از نظر من دیگه هیچ ارزش نداره ....
نه مجید جان شاون ببره محبوب هم میشه هم دل کودکان صدمه نمی بینه و همه خوشحالند. بعدم سینا میاد کمربند رو از شاون به نامردی میگیره :70::70: