تلاش دبلیو دبلیو ای در گرفتن برادران بریسکو / ریتینگ های راء
[align=center]
کمپانی دبلیو دبلیو ای علاقه مند به امضای قرار داد با بردران بریسکو می باشد.
البته آن ها تا اتمام قرار داد خود با آر او ایچ نمی توانند قراردادی را امضا کنند.
بعد از کاهش شدید ریتینگ اسمکدان ریتینگ راء نیز دچار کاهش شده است.
راء در این هفته ریتینگ 3.1 را کسب کرد.
راء صبح ها در تاریخ 19ام دسامبر نیز ریتینگ 0.5 را کسب کرد.
[/align]
RE: تلاش دبلیو دبلیو ای در گرفتن برادران بریسکو / ریتینگ های راء
من میدونستم گند خرابکاریهای وینس بزودی در میاد...
فقط tna
منپورت این دوتاست : (عکس اگه خــــ یلتر بود بگو )
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
جنابان مدیران سایت به جای اینکه با هر خبری انقدر زیرپوستی تبلیغ تی ان ا رو بکنن یه باره بیان اسم سایت رو به ایران تی ان ا تغییر بدن خیال خودشون و ما رو هم راحت کنن(منظور من صرفا این خبر نبود)
اگه شما هم رو پوستی دستمالی دبیلو ای رو نکنی خیلی خوب میشه ... بعدشم این خبر است .. ریتینگ راء اومده پایین کسایی که راء این هفته رو دیدن میدونن دارم از چه افتضاحی صحبت میکنم ... تبلیغش دیگه چیه ؟؟؟
تصویر برادران بریسکو ( که حسام از یک سایت فیــ لتر شده گذاشته بود )
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط will
جنابان مدیران سایت به جای اینکه با هر خبری انقدر زیرپوستی تبلیغ تی ان ا رو بکنن یه باره بیان اسم سایت رو به ایران تی ان ا تغییر بدن خیال خودشون و ما رو هم راحت کنن(منظور من صرفا این خبر نبود)
دوست عزیز من تبلیغ جایی را در خبرها نمی کنم.
من عینا جمله منبع را ترجمه کردم.چیزِ خیلی با ارزشی هم نیست که من بخوام تبلیغش را بکنم یا اون یکی تهفه نطنز نیست که بخوام ارزشش را بیارم پایین.
من همیشه صادقانه بدنه تعصب رو هیچ خبری اون را می نویسم.هم از دبلیو دبلیو ای خبر می ذارم هم از تی ان ای فرقی هم نداره برام.
بهتر نیست قبل از این که صحبتی را بکنیم همه جوانب را بررسی کنیم ، من تی ان ای هم که ریتینگش افت کنه می نویسم چیزی نیست بخوام قایم کنم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط will
دوست عزیز الان TNA بزرگ شده و حواشیش به شدت زیاد. حالا ما اگه 20 نفر رو به سمت TNA ببریم چه سودی به حاله سران TNA داره؟
ما فقط خبر هارو می زاریم. شما هم به جای زود مقایسه کردن بهتره یکم دقت می کردید. بنده Survivor Series و Final Resolution رو زنده گذاشتم. Survivor Series رو به صورت کامل و با جزئیات و Final Resolution رو به صورت خلاصه.
شما بهتره دوباره رو پستت فکر کنی.