احتمال شکست شیموس|میستیکو در WWE (صحبت های جیم راس)
[align=center]
در یکی از تبلیقات Raw برای 28 ژانویه کریس جریکو در برابر جان سینا بر سر کمربند WWE برای مین اونت انتخاب شده. این مسابقه در تبلیغ بین اسمکداون دیشب پخش شد. پس باز هم جریکو رو توی راء می بینیم و به احتمال قوی سینا کمربند رو از شیموس پس میگیره.
-
جیم راس بر روی تامی دریمر: تامی به من SMS داد که از WWE جدا شده. او دلیل این کارش معلوم نکرد اما امیدوارم هرجا میره موفق باشه. او اشاره کرد که قراره بعد از رفتنش از WWE قراره دوباره کشتی بگیره.
ستاره جدید WWE : من امیدوارم میستیکو بتونه در WWE موفق باشه. فکر کنم بتونه اینگلیسی رو درست حرف بزنه.او یکی از بهترین کشتی گیر های دنیاست و حرکات کشتی رو متحول کرده.
برت هارت در WWE:من خیلی خوشحالم او اینجاست. چند روز پیش یک ایمیل تبریک از او گرفتم اما او برنامه هایش رو برای WWE لو نداد.[/align]
RE: احتمال شکست شیموس|میستیکو در WWE (صحبت های جیم راس)
[align=center]بازم جریکو با سینا؟
ولی کاشکی این دفعه استوریلاینشون قشنگتر باشه.فقط کل کلهاشون باحال بود:5:[/align]
خدا کنه حداقل جریکو قهرمان مونه...استوری لاین قبلیشون خیلی چرت بود.
دوسـتـان اينم مثل بازي شان و شيمس و اين نهو بازي ها ميمونه . استوري در كار نيست .
يك بازي معمولي بر سر كمربند . كه معمولا اين بازي هارو كسايي كه چمپ هستند ميبرند .
به نظر من سینا حقش بود که کمربندو از دست بده ، چون خیلی خیلی مغرور شده بود.
به نظرم اگه ب جای سینا این شون مایکل و یا جریکو را قهرمان wwe champ کنن خیلی جذاب تر میشه